Makabi daje Teodosiću 3.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.07.19. | 21:51

Čeka se odgovor srpskog asa, u Tel Avivu svesni da moraju da odreše kesu

Virtusov pokušaj nije bio uspešan, Efes se posle ozbiljnog interesovanja zimus povukao, Olimpijakos je dostavio nešto bolje uslove od italijanskog kluba i izgleda nije ni zagolicao maštu Miloša Teodosića, koji od danas na stolu ima novu kovertu – pravo iz Tel Aviva.

Iz Izraela se može čuti da je Makabi otvorio novu rundu pregovora s kapitenom srpske košarkaške reprezentacije i dosad ponudio najbolje uslove – ugovor vredan 3.000.000 evra. Jedina caka je u tome što nije u pitanju čista dvogodišnja saradnja, već je prva godina sigurna, a druga je opciona. To znači da bi Teodosić u Tel Avivu imao garantovanih 1.500.000 evra.

Izabrane vesti

Teodosiću ponuda na 2.500.000 iz Atine

Inicijator ovih pregovora bio je bivši trener Olimpijakosa Janis Sferopulos, koji je tamošnjoj javnosti i potvrdio da se vode razgovori s Teom.
“Da, pregovaramo s njim, ali kako bismo doveli igrače njegovih kvaliteta moramo da uložimo ozbiljan novac“, priznao je Sferopulos.

Razlog zašto su Virtus i njegovih 2.300.000 evra otpali iz računice jeste Teodosićeva želja da se ponovo takmiči u Evroligi. Prema Olimpijakosu gaji posebne emocije, ali je suma novca za dvogodišnji ugovor (2.500.000 evra) nedovoljno velika u ovom trenutku. Uglavnom, finansijski aspekat će pored takmičarskih ambicija kluba imati glavnu ulogu u Teodosićevoj konačnoj odluci.

Teodosiću se, očigledno, ne žuri, jer ponude lagano rastu... Još bi mogle da budu i veće ako ne potpiše pre odlaska na Mundobasket, a u Kini odigra na nivou svog kvaliteta...

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara