""
""

Makabi otpustio Vimsa?

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.01.17. | 16:40

Amerikanac nije više član izraelskog šampiona

Rezultati Makabija u skladu sa ulaganjima zvuče u najmanju ruku - katastrofalno!

Izabrane vesti

Cenu za nekoliko neprijatnih poraza na startu sezone platio je trener Erez Edelštajn, potom i  njegov naslednik Rami Hadar, a "seča" je nastavljena i u igračkom kadru. Naime, jedno od najzvučnijih imena u sastavu "Ponosa Izraela" Soni Vims odstranjen je iz tima, prenosi izraelski novinar Dejvid Pik, dobro upućen u klupska dešavanja.

Američki internacionalac, navodno, nije želeo da bude testiran od strane Svetske antidoping agencije (WADA), da bi, dan kasnije, trening Makabija počeo bez njega. Testiranje su, prema pisanju tamošnjih medija, prihvatili Gal Mekel i Viktor Rad.

Zvanična potvrda iz kluba o tome šta se zapravo dogodilo i dalje nije stigla, a Vims tvrdi da nije odbio testiranje, kao i da se nikada u životu nije drogirao.
"Bio sam zatvoren u sobi od šest i po sati. Napunio sam osam epruveta, ali mi je rečeno da je uzorak razblažen vodom. Pre toga davali su mi vodu kako bi ceo proces bio ubrzan. Volim Makabi, volim njegove navijače, želim da ostanem ovde i osvajam titule", rekao je Vims koji ove sezone u Evroligi prosečno beleži 11,6 poena, 3,3 skoka i 3,4 asistencije.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Soni VimsMakabi Tel Aviv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara