Komentari na vest

Male su šanse da Vukčevića vidimo u dresu Partizan Mozzart Beta

j

jaaaaaaa

pre 10 meseci

nije on kriv stonije crnac ili stranac pa da ima sanse da igra
m

matoriekspert

pre 10 meseci

Srećno mali! Potrebno ti je da više igraš a u ekipi koja ide na titulu EL nije baš realno! Sve najbolje pa da se vratiš kao bivš NBA igrač jednog dana!
M

Mister XXX

pre 10 meseci

Da se ne ljubimo...
O

Ostojini botovi

pre 10 meseci

rade punom parom
L

Lom

pre 10 meseci

Idi brate kod Zeljka samo propadaš, jednostavno u ovom timu si višak.
G

GOROSTAS

pre 10 meseci

HOCU HEZONJU U PARTIZANE
C

Coban

pre 10 meseci

Cudan narod nasi Srbi. Jedino sto znaju je da psuju i pljuju gde god stignu. Svaka vam cast, jadan vam je zivot
T

Tomy

pre 10 meseci

Tristan je prospekt ali to ne znači da će automatski postati igrač a posebno teško je postati elitni igrač i pored fizikalija i dobrog šuta. Ono što ga je udaljilo od minuta u igri su koncentracija i voljni momenat u odbrani. Vidi se da još uvek klinački razmišlja, želi da igra i da se nadigrava u napadu dok odbranu zapostavlja ali i u napadu gubi kompas kad su akcije za druge. Mislim da ga je tu Žoc precrtao jer ako to nema ne može da postane elitni igrač, ostaće samo prospekt koji se nije realizovao. Takodje, veoma čudi da se za dve godine nije fizički transformisao u fizički snažniju pojavu, makar da je žilaviji, danas kondicioni treneri uspevaju da vam nabace i masu i snagu. Tu mislim da je problem do samog Tristana jer igrač koji hoće da se ojača on će to i da učini, kondicioni trener mu je tu samo usmerivač ali igrač mora sam da zapne.
m

maxom

pre 10 meseci

Hahahaha pa nismo ga vidjali ni prethodne sezone.
7

78

pre 10 meseci

Čitam komentare i neverujem. Momak je dobio šansu, ali se pokazalo da nije u ovom momentu za partizan. I aba liga je upitna za njega, gde bi mogao da igra

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Onaj osecaj kada te delije prozivaju za strance i evroligasku licencu! Evo ja cu te ljudine pitati: koliko imate stranaca, i ko vam ih je doveo i koliko ih je platio? KO je platio EL licencu? Samo odgovorite na ova pitanja i pogledajte se u ogledalo!
k

kup

pre 10 meseci

Da nisi ti možda lično...opusti se, nemoj na ovoj vrućini da postavljaš takva teška pitanja...
s

slavuj

pre 10 meseci

Izgleda da ni Zvezda neće igrati KLS iduće godine ,neće imati sa kim. Osam stranaca u rosteru, tako da im ovogodišnje finale sa razvojnim timom ostaje poslednja titula na koju su se ložili. Vidim da je bio i Kalamegdan u junu, sa navijačima. Prošle godine predsjednik reče da će Srbija u naredne tri , četiri godine imati pobjednika EL. Projekat je krenuo sa Argentincima i nastavlja se. 2,5 milona za Nejpira i onda priča odakle groblju novac. Hvale se sa preko 1000 utakmica u EL i NBA koje su odigrali dovedeni igrači ove godine. Neće predsednik otići dok crvena ne osvoji EL, tako su sve učinili u vaterpolu da pokupuju Partizanove igrače sa kojima su osvojili Evropu, to se danas na sve načine pokušava u košarci. Jedina smetnja tome je Obradović, vidjećemo dokle.
h

hkhjj

pre 10 meseci

kod spanulisa kući kao pomoćni radnik? malo specifičnije sledeći put

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Startni plej- Pangos, rezervni plej- stranac, treca cetvorka- N. Rakocevic, startni centar- Mirotic, rezervni centar- Motli.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

A moze i Nenad Dimitrijevic (za) rezervnog pleja, jos uvek nigde nije presao.
R

RealNo1

pre 10 meseci

И боље. У Партизану би само пропадао.

Vladimir Gasparovic

pre 10 meseci

A samo kad se setim. Iz Reala nam dolazi, Tristan, tooooo... Eto nama reprezentativca, crknite dušmani. Eksplodiraće, on i Smajli, budućnost... bla,bla... Videćete vi kakav je on I na kraju, prc. aj zdravo, putuj igumane. Doći će neki crnja na tvoje mesto. e grobari, grobari

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Zato vi dovodite sve mlade i perspektivne DOMACE igrace! Ne zna se ko je mladji i svi iz srca ravne gore! Kada se samo setim kako ste govorili prosle sezone da mi imamo toliko stranaca mi bi se odrekli kluba (a imali samo jednog stranca manje)! Odricete li se ove sezone kluba licemeri jedni?

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Je l'? Pozdravili te Bentil, Martin, Bolomboj, Sengelija i Tobi.
c

c c c

pre 10 meseci

ne daj Boze talentu da se da sansa, bitno je da se za poziciju cetiri potrosi 5.5-6 miliona. kao pijani milioneri se ponasamo.
G

Glu

pre 10 meseci

Pa zašto vi ne razvijate talente kroz utakmice Evrolige. Ionako niste blizu plej ofa.
B

BCŠ Šabac

pre 10 meseci

Od njega nikada neće biti igrač,večiti talenat kao u fudbalu Bojan Krkić i Alen Halilović.
d

du jardin

pre 10 meseci

Pričali su grobari na početku sezone kako imaju mlade igrače koji su budućnost. I šta bi? Vukčević ode, čak ako i ne dobije ponudu iz NBA otići će u Grčki klub. Madar otišao. Otišao bi i Smajlagić da je došla ponuda iz NBA.
P

Partizannn

pre 10 meseci

U ovoj Srbiji se pljuje sve sto je dobro i samo tako nastavite ove momke vasi negativni komentari zapravo jos vise pokrecu i postaju jos bolji igraci.Za Vukcevica ima vreme ja mislim da ce decko da pocne da dominira,sigurno mu treba veca minutaza.
u

uzice

pre 10 meseci

Bravo Tristane,idi tamo gde ćeš igrati!!! A sledeće godine,ko zna možda i Mega,Zvezda ....NBA
M

MileJe

pre 10 meseci

Jedini igrač koji za 2 godine nije napredovao ni malo uz Obradovića.Ambicija nula,volja u minusu.Džaba talenat i fizičke predispozicije...
s

svasta

pre 10 meseci

U Realu bio najtalentovaniji igrac,vazio za jednog od najtalentovanijih u evropi.Da je ostao tamo,sad bi vec bio u NBA...ali pojurio za parama u partizan...
S

Steta

pre 10 meseci

Bas tako, bez volje, neko ga je ubedio da je NBA talenat i da moze da ode tamo i uzme milione bez truda. Neka mu je sa srecom, ali morace malo i da se potrudi. Takodje mora nekad u zivotu i nesto sam da odluci, npr za koju reprezentaciju da igra.
D

Druxx

pre 10 meseci

Srecan mu put.
в

велики

pre 10 meseci

То онај Србин од кога је Жоц направио звер јер ко са њим ради годину-две, њему Жоц толико подигне цену да вреди најмање 3 пута и око њега се отимају тимови не само у Европи, него и у НБА? То нај Србин кога Жоц развијао за репрезентацију, а сада ће уместо њега доћи неко перспективан ко игра за Шпанију да се даље развија пред пензију? То онај редак Србин у Партизану који је успео да добије покоји минут у регуларном делу сезоне, а после млатио пешкирима са клупе а онда скокнуо и до Америке? Фамилија и љубав су то… Из Реала у Партизан, из Партизана у Перистери, свака част каква је аждаја од њега направљена.
a

asi

pre 10 meseci

Pokazao si svu svoju bol samo jednim komentarom. Nastavi,uzivamo.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Taj mali mozda jos uvek ne zna ni za koju reprezentaciju zeli da igra, samo on je kriv sto nije dobio nesto vecu minutazu kod nas.
@

@ssss

pre 10 meseci

Ako već sa toliko ironije pišeš osvrni se u svoje dvorište.Željko je svakom igraču podigao nivo igre i unapredio ga.Eto sa Tristanom nije uspeo.Potrebna je i želja igrača.Za to vreme ste vi razvijali srpske talente od trideset i kusur godina koje imate.Pošto vi jelte kupujete samo domaće igrače.Toliko ste razvijali naše talente da od svih tih talenata ne znamo šta će raditi selektor reprezentacije.Ne zna čovek koga će pre da pozove u repku da li Lazarevića,Lazića,Mitrovića,Dobrića ili onog što ima procenat od 20% šuta,a kada se rešava utakmica ne može tablu da pogodi(mislim na Nedovića).Doduše sada ste i vi videli da sa srpskim igračima nema baš uspeha pa ste počeli da kupujete strance.Ne znam samo kako će to sad Čović opravdati kod Delija?Pošto su Delije najveći Srbi od svih Srba,a Zvezda je srBski klub!
M

Mauro Tasoti

pre 10 meseci

Nešto je puklo na relaciji sa Željkom još onda kad je otišao u Ameriku a nisu imali komunikaciju i Željko navodno nije znao gde je Tristan i zasto ga nema na raspolaganju.Kad se Tristan vratio više nije dobijao ni minute kad je bilo logično da ih dobije.Sve u svemu ako ga Željko pusta to bi značilo da za njega nema plan u budućem rosteru Partizana.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Onda nam treba jos sest igraca: startni i rezervni plej, rezervna ili treca cetvorka, startna i rezervna ili treca petica. ?, ?, Avramovic / Panter, Jaramaz, Andjusic / Naneli, Ponitka, Trifunovic / Ledej, Smailagic, ? / ?, ?, Koprivica

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Pardon, pet igraca.
s

svasta...

pre 10 meseci

pa legija stranaca kakav vukcevic...
N

Ne

pre 10 meseci

Vredjaj FK TERZINJA.
h

hahahahahahahahhaha

pre 10 meseci

inace smo ga se nagledali
2

20.mil za 4 igraca

pre 10 meseci

Pa kako ce decko da ostane i igra u klubu koji za samo 4 igraca: mirotica 7.mil...pantera 5mil...ledeja 4.mil...nanelija 4.mil, plati ukupno DVADESET miliona evra!
I

Ispravka

pre 10 meseci

Nije tacno, Mirotic 17m, Panter 15m, Ledej i Naneli po 14m, Zeljko 100m po sezoni.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Naneli ima cetiri miliona evra po sezoni?
D

Dzi

pre 10 meseci

Na klupi uvek ima mesta za vecite talente.
J

Jadni jsd

pre 10 meseci

Kakva je histerija bila kad je Kampaco došao za navodnih 1,8 po sezoni ( a nije ) a sada Mirotić 3,5, Panter 2,1, Ledej 2,0, Naneli 1,1 i to je sve u redu, ništa penzioneri, ništa državna mezimica, ništa poskupljenja. Što bi rekli Ameri . "hipocrisy at its worst"
7

7mil mirotic

pre 10 meseci

@Jadni jsd... pa zato su i spinovali sve te lazi o Zvezdi i Kampacu da bi sebe predstavili kao "sirotinju" a onda se AV pobunio pa im ove srzone dao najveci budzet u celoj Evropi od 30-40mil,zato i imaji da plate samo mirotica i pantera ukupno 12 mil. a Zvezdin ceo godisnji budzet 13 miliona!
n

nekoizmase77

pre 10 meseci

Pa nije Kampaco došao za 1.8 za godinu dana, nego za 4 meseca. I sada ste mu nudili 3 miliona, ali vas je odbio i otisao za manje pare u Real! Prethodnih 10 godina dok su nam igrali Vrabac, Djumic i kompanija, tada ti je bilo u redu. Sada se sve samo vraca na svoje mesto!
K

Kiki Golub

pre 10 meseci

E koliko jadan moze biti navijač fmp-a
M

Mauro Tasoti

pre 10 meseci

Samo ova petorica koji budu prekobrojni u Zvezdinom rosteru jer će imati previše igrača pod ugovorom,koji sede u prvom redu tribina,jedu semenke i kuckaju poruke imaće zajedno platu kao Mirović.Nije sve u kvantitetu ima nešto i u kvalitetu.
s

slavuj

pre 10 meseci

Neka si ti svima pokazao da znaš engleski jezik i dokazao da jadni Kampaco nije imao mjesečnu platu od 300 k ,puta šest mjeseci, e pored stranog jezika mogao si naučiti i malo matematike. Od juče vrtite vijest da Zvezdina pojačanja imaju preko 1000 utakmica u EL i NBA, a to ćeš priznati da ne košta ništa ili pak malo moj jadani jsd, kako se potpisuješ. Ako misliš komentarisati ne moraš odmah u startu svojim imenom pod kojim komentarišeš dati do znanja ko si i kakav ti je komentar. Pusti da ljudi pročitaju, da otkriju o čemu pišeš, a ovako odmah znaju sve, osim uvreda i omalovažavanja ne kažeš ništa vrijedno pažnjr
в

велики

pre 10 meseci

Све ово што си навео је нето. Бруто је још 60% изнад (једном ће морати да плате порез)! Дакле, око 15 милиона евра за 4 играча САМО ЗА ПЛАТЕ! А где су бонуси, награде, смештај, путовања, где су остали играчи… Где је прескуп стручни штаб?! Још неколико скупих играча ће стићи сигурно. Људи нису свесни да ће ово разбацивање парама на крају године доћи на дебелу наплату! Миротићу 3,5 милома нето, Пантеру и Ледеју по више од 2 милиона нето, а главна вест јуче да Звезда ЈЕДНОМ играчу ниди преко 2 милиона! Па морамо ваљда и ми неког доброг да доведемо, кад се ови милионери разбацују парама које немају!
@

@veliki

pre 10 meseci

Je l' tebe bar malo sramota, imas li obraza? 10 godina dobijate sakom i kapom i najveci uspeh vam je top 15. Kampaco i Vildoza, dva najskuplja igraca u istoriji srpske kosarke, imali ste ih u rosteru u istom trenutku. Davidovac vam ima vecu platu nego sto je imao Madar, Smajli, Avramovic, koji su mnogo bolji igraci itd.
p

podesen

pre 10 meseci

Za ovog VELIKOG strucnjaka,da napisem,da je porez u Srbiji najmanji na velike plate u celoj Evropi.Na 1milion evra neto plate porez je 150000evra.Na plate radnika je porez 60%,vec na 4000 evra mesecne plate je mali porez.Srbija zeli da time privuce visokokvalitetne strucnjake sa velikim platama ali su se tu ugurali i kosarkasi,fudbaleri itd.Zato veliki ne lupetaj,knjigu u sake i na dopunsku,avgust je blizu .Zato KKP moze da ponudi Miroticu 3.5 neti,mali je pirez na tu cifru u Spaniji ide 7 000 000e bruto,sad ce Neipir imati 2.5m evra po sezoni,isto porez mali,Armani ako mu izjednaci platu duplo ke bruto oko 5milke.
h

haha

pre 10 meseci

Vildoza je imao manju platu od Pantera, Ledeja, Egzuma, Papapetrua, Nanelija. Nas je Kampaco kostao 1,8 a vi ste sve vreme cmizdrili o 7,5 miliona. Sad placate skuplje od Barcelone i Makabija pa vam igraci ostaju, a nama odlaze i Kampaco i Vildoza za vecom platom. Sportisti placaju smesan porez u Srbiji, 10, 15%, dok je na zapadu Evrope 40, 50%. Dok ste igrali Evrokup imali ste budzet manji za par stotina hiljada, a dok ste igrali Evroligu imali ste nekoliko puta veci budzet. Za 15 godina inate tri, cetiri top 16, a sa nakvecim budzetom u istoriji kosarke na ovim prosotrima ste konacno uzeli Aba ligu.
@

@haha

pre 10 meseci

Au druze al' si se ti nalupetao za sve pare. Ovo oko plata ne treba komentarisati, ali pricati da Partizan kod Vujosevica igrao jednom top 16? Vidi se da kosarku pratis od skoro. Vujosevic je sa daleko manjim budzetom redovno igrao top 8, igrali smo i na f4. Partizan je tada izgradio ime i reputaciju koju i dan danas ima u Evropi, a ko ste vi? Drzavni vestacki klub sa istorijom od 12 godina, u koju drzava upumpava godinama nenormalne pare a rezultata nigde.
@

@haha

pre 10 meseci

Staa? Kampaco je imao 1.8m za par utakmica koje je odigrao kod vas? Pa njegovu platu ne moze niko da nadmasi ni za narednih 20 godina.
G

Gost999

pre 10 meseci

Ne uklapa se u standardni platni razred od 2,5 miliona
P

Panterr

pre 10 meseci

Slabo ti pratis kosarku, nije on igrac Fmp-a.
@

@gost

pre 10 meseci

To sto sam sebi lupas pluseve, ne menja cinjenicu da ti je klub zamrznut jos 2011.
G

Gost999

pre 10 meseci

Zapravo, plusevi sami i konstantno dolaze. Ali su mi minusi skocili sa 8 na 60 u sekundi. Pitam se zasto.
V

Velika steta :)

pre 10 meseci

Bas je bio koristan