Komentari na vest

Malo je dugajlija s takvim šutom: Tristanova audicija za NBA počela s 21 poenom

5

56789

pre 12 meseci

TALENAT NIJE SPORAN, ALI NE POBJEDJUJES AKO DAS 20 A PRIMIS 30 KOSEVA
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Ovaj momak treba prvo da se pogleda u ogledalo, pa da pogleda utakmice ABA lige u kojima je igrao 15-20min. Kad shvati da sem solidnog suta za 3 i to samo kad ima svo vreme sveta, solidnog skoka u napadu, sve ostalo je u problemu. Njegov hendikep je njegovo telo. Neki dole pisu nit je 4, nit 5. Ovaj momak nema telo za 5, a i ako bi hteo da postane novi Darko Milicic, toplo ne preporucujem. Za 3 nema osnovno dribling, brzinu, za 4 nema snagu, igru ledjima. To sve ne znaci da on nije talenat. Ako hoce da postane dobar kosarkas, mora prvo da s trenerom ili sa ocem odluci sta hoce da bude 3,4ili5 i da radi na tome, a ne zaludjivati se NBA kampovima kad ni ono sanse sto si dobio u ABA nisi iskoristio, ili bolje reci malo. Mnogo je kosarkasa bilo u njegovoj kozi, tj. zarobljenici svog tela: Cakic, Bane Djekic, Tejic, Pecarski, pa i Simanic. Dominantni kao juniori, a posle suvi prosek. Uostalom ne bi ga se Real tek tako odreko. Bez obzira na sve, ostao il otiso, svu srecu mu zelim i sto vise prolivenog znoja. PS jos i izgleda malodusno na terenu.
S

SSSR

pre oko 1 godinu

Tristane,nisi moj i naš,ali želim ti VELIKI uspeh.A ovim, trenutno tvojima sve najgore zbog tretmana Vas mladih.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Jedno je sigurno reprezentacija Srbije sa Tristanom Vukcevicem ne mora da brine za buducnost.
S

Sofronije III

pre oko 1 godinu

Jedno je sigurno, posle ovakvog tretmana Tristan će radije igrati za Grčku, Španiju, pa i za Švedsku, nego za Srbiju.
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

A koliko je Andjusic dao trojki???
G

Gost "

pre oko 1 godinu

Još uvek se šutira ispred zgrade tako da se ne zna tačan broj 🤣🤣🤣🤣🤣
R

Repac Plandiste

pre oko 1 godinu

Nema sta vidi se Zelimirov trenerski pecat. Najbolji trener za razvijanje mladih. Isplaćuje se poverenje koje je Zelimir imao u Tristana. Mnogo znaci i to sto je Sesil pricao sve najbolje Majklu Dzordanu o Tristanu a takodje i materijal iz emisija Zona press i crno beli randevu bio je jos jedan argument da se Tristan pozicionira medju prva tri pika na draftu. Sa ovim su se složili...
o

op op

pre oko 1 godinu

'el se ovo novi trofej/medalja naziru? Au žoc žoc vragolani stari....
G

Gost200

pre oko 1 godinu

Dečko ne igra nikako odbranu. Tu počinje i završava se svaka priča zašto se nije naigrao u Partizanu.
I

Irving

pre oko 1 godinu

Svi znamo njegove ofanzivne kvalitette ali njegov problem je drugi kraj terena...spor za 4, fizički slab za 5...Igrač manje u odbrani zarobljen između 4 i 5
l

ljikac

pre oko 1 godinu

Ako se gleda bukvalno, onda je tako kao što kažeš, a opet sa druge strane, kvalitet mu je baš ta polivalentnost izmedju 4 i 5. Uostalom, video si protiv Tavaresa ono malo što je igrao. Seti se Poa Gasola iz mladjih dana, Tristan je baš to.
I

Irving

pre oko 1 godinu

Nisam ja rekao da on nije talenat ali teško u današnjoj košarci može da igra 4 ....pogledaj snimak od sinoć, bio je centar i ne može da stigne vršnjake sa kojima igra a ne da igra sa starijim igračima.Isto je i za Vembanjamu, zato nije ni igrao EL ove sezone jer trpi rezultat...Što se tiče Gasola on bi danas samo centra igrao jer su danas centri sve niži a bekovi veći
H

Hayvan

pre oko 1 godinu

Ma bitno da je zocu igralu 8 stranih igraca. Jedini mladi koji je pomalo igrao je trifunovic, a decko veze nema.
G

Gost "

pre oko 1 godinu

Sram ga bilo , ostaviti Žoca i Partizan u nikad težoj situaciji u borbi za F4 protiv nikad jačeg Studentskog centra , a toliko toga su mu dali svaka utakmica po 3,9 minuta i posle prve greške ( nekad ne svoje ) ribanje kod Žoca!! Dečku sve najbolje!!
S

Sofronije III

pre oko 1 godinu

A koga smo mi iz Zeleznika poslali u USA, ko je odusevio od nasih? raduljica ili Markovic?
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Sigurno je vaš đak. I niste ga vi poslali nego je sam otišao.
G

Gost "

pre oko 1 godinu

E da mi je jednu sezonu biti Raduljica , ima čovek najbolji posao na Svetu , gleda utakmice iz prvog reda , plata leže , e sad ne znam trenira li ?
R

Reč je reč

pre oko 1 godinu

Niste vi nikog poslali.Vi nemate pojma gde je Tristan.Tako reče vaša poslednja šansa Obradović.
S

Sofronije III

pre oko 1 godinu

Smisli neki drugi nick. Kradete navijačke pesme, a sad ste počeli da kradete i nickove, od vas se ništa bolje ne može ni očeklivati. A koga ste vi poslali na dtraft? Tristana? U Partizanu je godinu i po, nije odigrao 200 minuta sve ukupno, njegov trener ne zna gde je, a vi ste ga "poslali" u SAD? Bravo!
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

Kome leze plata?
l

ljikac

pre oko 1 godinu

Još jedan u nizu o koje se Žoc ogrešio. Neko če reći, da ne znamo mi šta se dešava na treningu, ali isto tako ko je ikad išta trenirao, zna da je trening jedno a utakmica skroz drugo. Momci koji su na treninzima neupadljivi, kad dobiju šansu na utakmici pokidaju, a imaš i one koji su vazda najbolji na treningu, a kad dodje utakmica nema ih nigde. Razumem da je Žoc otpustio Glasa zbog Trife, da bi imao bar ponekog donaćeg igrača, ali Trifunović ni u snovima nije igrač za Partizan. Koprivica je još uvek krš krševa, ali i Milutinov je bio i gori, tako da možda ima nade za njega sa visinom od 216. Otpustio Miletića da bi u nuždi dovodio Brodzianskog, otpustio Dalasa Mura, a ostavio onog teškog limita Madara. Andjušić odigrao ukupno 15% utakmica, a onda u odsustvu Pantera Žoc očekuje od njega da mu donese F4 protiv Reala. Jedini i isključivi krivac što nismo na F4 je Žoc. Jedini i isključivi krivac što smo prošle godine izgubili finale Aba lige od Fmp-a je Žoc. Za ispadanje od Alimpijeve Burse takodje. Za kup takodje. Za ni jedan trofej u dve godine takodje. Itd, itd. Žoc efekat postoji, u smislu toga da je uletela lova u klub, da ozbiljni igrači hoće kod njega u tim itd itd, ali isto tako moramo biti svesni da je nevezano za broj trofeja, Žoc najveća trenerska prevara ikad, kao Anćeloti i Murinjo u fudbalu.
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Tako je, Anceloti Obradovic i Murinjo su najvece prevare ikada. Najveci treneri ikada su glavati Miloje bez tebe na klupi glavica mala je i njegov kolega kusato repati gargamel. To je krem, kao sto je krem drstva Jovana Jeremic, Aca Lukas, Pink i sl. To je vas svet, pinkovsko crveno beli.
4

4040

pre oko 1 godinu

Čoveče, ti si toliko gluposti napisao da je to prosto neverovatno... Samo mi je interesantno da pri kraju i sam konstatuješ da igrači hoće da dođu kod 'prevare' Žoca, koga si uporedio sa još 'prevara' tipa Murinja i Anćelotija... Ti druže treba da gledaš pikado-jer se u košarku i fudbal, u najboljem slučaju, ne razumeš...
G

Gost1999000

pre oko 1 godinu

Buraz ti ne znas sta pricas...
l

ljikac

pre oko 1 godinu

Drugari, niste vi intelektualno dobacili do ovoga što ja pričam, pa samim tim nemojte da se brukate neupotrebljivim replikama. Jednostavno prihvatite da nemate potreban kapacitet, i opustite se. Niste taj kalibar. Sve najbolje želim.
D

Dajte bilo kojem

pre oko 1 godinu

Treneru igrace koji su u Realu i takav budzet pa da vidimo.Vodio je Anceloti Napoli i sta bi nula trofeja.Murinjo us...o da uzme LS sa Portom i posle ekipe gde su bile neverovtni budzeti.
@

@dajte bilo kojem

pre oko 1 godinu

Da, Murinja usralo da uzme prvo Kup UEFA sa Portom, pa ga usralo sa uzme LS sa Portom, pa ga usralo da uzme LS sa Interom, pa ga usralo sa uzme LE sa Junajtedom, pa ga usralo da uzme Konferenciju sa Romom, sve sami giganti, ne zna se koji klub tu vise para ima. Isto tako ga usralo da uzme par titula u Engleskoj u konkurenciji Vengerovog Arsenala i Fergusonovog Junajteda, isto tako ga usralo da uzme titulu sa Realom protiv najjaceg tima Barse u istoriji. I svi oni osvojeni kupovi ga usrali. Mnogo srece ima covek. O gospode Boze, sta sve necu da procitam...
D

Darth Vader89

pre oko 1 godinu

Slusaj ovog, Zeljko, Anceloti i Murinjo prevare!!! Zeljko najbolji trener Evrope evo ti samo nesto iz njegovog opusa medalja i dostignuca. Devet titula Euro lige, 11 x sampion Grcke, 7 x sampion Turske, sa reprezentacijom 97 zlato na Evropskom prvenstvu, 96 srebro na Olimpijadi, 98 zlato na svetskom prvenstvu. Murinjo 2 x Liga Sampiona sa Portom i Interom covek nije izgubio ni jedno finale nekog evropskog takmicenja. Amceloti Liga Sampiona sa Milanom i Real Madridom, bezbroj tofeja. Svia trojica priznati u svetu, samo se u Srbiji pojavi neki lik na portalu, koji tvrdi da su prevare. Jos kazes: "Drugari, niste vi intelektualno dobacili do ovoga što ja pričam, pa samim tim nemojte da se brukate neupotrebljivim replikama. Jednostavno prihvatite da nemate potreban kapacitet, i opustite se. Niste taj kalibar. Sve najbolje želim.'' Pokenjam se ja na tvoj intelekt i ovih 35 sto ti je lajkovalo tvoju inteligentnu konstatciju i tvoje misljenje, svako ima pravo na svoje misljenje ali logicno i razumno, ovo sto si ti izjavio govori samo koliko si umisljen da si pametan i da se razumes u nesto ali si ustvari glup, plitak. Dokazi mi zasto su prevare, daj mi neki argument. Zeljko sto izgubio finale od Zvezde, od Burse od Real Madrida? Ova tri "prevaranta" kako si ih ti nazvao imaju na hiljade odigranih utakmica i pobeda, na stotine finala, pa normalno je i da igubis neku utakmicu, neko finale. Ej covece ti si za najveceg trenera Evrope, coveka koji je primljen u kucu slavnih, dva najveca fudbalska trenera rekao da su prevaranti i jos da smo mi glupi i ne mozemo da shvatimo i da razumimo tvoju konstataciju, ja osecam sramotu sto sam procitao ovu tvoju glupost, poslusaj me izbaci racunar kroz prozor, telefon isto, pokidaj kablove od interneta, skrcaj ruter. Izadji napolje upoznaj neku devojku, upoznaj neke ljude, uzivaj u prirodi, mozda jos uvek nije kasno za tebe.
D

Dajte to bilo

pre oko 1 godinu

Kom treneru i bice Murinjo.Je li sta je Murinjo uradio sa Realom i Celsijem.Cuj njega uzeo UEFA ligu sa Junajtrdom a to sto je imao najveci budzet nikom nisata.Porediti Murinja i Fergunsona je sramota.Fergunson je od Mancestera napravio giganta a krenuo je od nule dok je tvoj Murinjo birao ekioe gde su budzeti neverocatno veliki.
V

VAR

pre oko 1 godinu

Da je crn igrao bi i kod žoca
m

madness

pre oko 1 godinu

Kako god okrenes, ako se ugura pre 50og mesta - premija.
e

ex-pro78

pre oko 1 godinu

Nemate pojma koliko samo prisustvo u Evroligaškom timu znači za dečaka koji ima 18 godina. Bio sam lično u njegovoj poziciji još i mlađi, povrede me usmerile na drugi put. Predstavu nemate šta on može da nauči dok gleda i sluša vrhunske asove uživo sa klupe, dok upija ono što oni rade, trenira sa njima pred jake utakmice u EL, a takođe i igra neke utakmice u ABA ligi gde je imao dobre role. Jedini problem kod Tristana je karakter, poneka izgleda malodušno iako talenta ima na pretek, ali na tome će Željko da poradi ako Tristan ostane i sledeće sezone -posle Željka postaješ igrač ili te ostaješ prosek (setite se Bogdana Bogdanovića pre i posle Fenerbahčea).
Г

Госта

pre oko 1 godinu

Друже богдановић је пре жељка био звезда у успону. Играо по 30+ минута у ЕЛ. Све претходно што си рекао је тачно. Али ово си лупио баш…
l

ljikac

pre oko 1 godinu

Izlupetao si se za sve pare. Prvo, Žoc je uništitelj, grobar talenata, a Tristan je došao kao vrhunski supertalenat koji treba odmah da igra, naročito jer nema konkurenciju na poziciji bekap četvorke. Neka Ledej igra i 35 minuta, daj Tristanu bar tih 5, ali ne, Žoc ne daje ni tih 5. Ni u garbidž tajmu, ni na malim utakmicama, ni u kupu, ama nigde. Jedino kad nema koga pa u nuždi. A tek si izlupetao za stasavanje mladih momaka na treninzima. Mlad igrač stasava jedino na terenu, i isključivo na terenu. Imao je Tristan i bolje igrače u Realu nego u Partizanu, pored kojih je mogao da stasava na klupi, ali on nije hteo klupu već minute. Dečko je došao po minute koje nije dobio. Kraj priče. Izgubio je dve godine karijere ni za šta, a do sada je mogao biti bezmalo novi Jokić. Kao svojevremeno Bogdanović kod Vlada Jovanovića. Dve godine ga zakucao za klupu i tribine da bi igrali Čakarević, Milosavljević i Andjušić. I onda povratkom Duleta na klupu, u prvoj sezoni pokidao, u drugoj tek odvalio. A tu dolazimo do još jednog tvog ispada da je Žoc stvorio Bogdana. Bogdan je došao u Fener kao formiran igrač, kao neko ko će da igra 30 minuta, od koga se očekuje 15+ po utakmici, i ko će da dobija loptu kad se rešava. Toliko o tvom poznavanju košarke. I još ovo, da nam se sad vrati Trinkijeri, Tristan bi bio ubedljivo najbolji igrač Partizana sledeće sezone, pod uslovom da uopšte ostane.
g

gost iz Nisa

pre oko 1 godinu

Da si pratio utakmice a nisi, video bi da svaki put kad je dobio priliku u roku od 40s je pravio po nekoliko glupih faulova jer nije mogao nikoga da isprati nogama i snagom. I To sve sa nekom facom zasto faul?
J

Jtd

pre oko 1 godinu

Sa nekim delovima se mogu sloziti a sa nekim opet ne. Prvo i osnovno, a to ce ti reci svaki igrac koji je stariji i prosao je sve to, mlad igrac mora da igra, tacka. Koji nivo, koliko, sta, sve je to manje vazno od osnove a to je da mora biti u terenu. Postace igrac na treningu i kad sedi sa njima i prica, aha. Deca su postala zahvaljujuci menadzerima gadljiva na nivoe kosarke, misle ako su u zvezdi, partizanu da prvo npr nece u kls a drugo da bi tamo davali po 50 i sta ce im, malo sutra...ne igras, idi tamo gde te hoce. Drugo, kao juri se rezultat, koji bre rezultat???!!!, osvajanje aba lige, jel to, ma dajte...kad je zvezd sa radonjicem osvajala i mi bi isto tako uzeli to. Da li je rezultat vredan talentovanih igraca ulazak u osam u el, nije i nikad nece biti, jedini problem je sto je talenata sve manje opet zahvaljujuci onima koji jure "rezultat"
g

gosti iz Nisa

pre oko 1 godinu

I tvoje poznavanje kosarke je ?. Samo trebas da shvatis da nije isto kao mladi Srbin igrati u Partizanu i igrati u Feneru. Kao sto se kod nas svakom strancu broje greske, mislis tek da u Feneru nije tako, mozda i gore kao strancu. Jos je u to vreme imao pritisak El, jer su morali biti u vrhu. U Partizanu je imao pritisak u Abi ali u El nije, jer niko nista nije ocekivao od njih. Tako da reci da Zeljko nije imao uticaj na Bogdanovu karijeru je smesno. Bogdan se tek u Feneru formirao za vece stvari i u reprezentaciji.
l

ljikac

pre oko 1 godinu

@gost iz Niša, opet ti kažem druže, nemaš intelektualni kapacitet za ovu temu. Zabavi se lakšim, jednostavnijim stvarima. Veliki pozdrav.
G

Gostivojevic

pre oko 1 godinu

Od Zoca vecera.
S

Sofronije III

pre oko 1 godinu

Napraviš mu dvogodišnji zastoj u karijeri, a navijači kluba za koji igra pišu najgore o njemu. Institucija!
1

12h

pre oko 1 godinu

Džaba šut kad je vanilica. Svilen konac.
N

No.1

pre oko 1 godinu

Ti si u tvojih 18 bio sajla!? Nisi znao sam ni sline da obrišeš, zato ovako komentarišeš tudje uspehe!
А

АлександарЈ

pre oko 1 godinu

У случају да постане играч од њега,очекујем хвалоспеве како га је жоц афирмисао и направио му карјеру
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

Tata uplatio kamp da se dete malo igra jer je ovde usamljen u timu u kom ne igra jer je krs
N

No.1

pre oko 1 godinu

Šta te muči, što ti tata nema para ili što njegov ima?
r

rumenkoobradovic

pre oko 1 godinu

супер,да га позајми партизаи за еврокуп догодине..има да кидате!!!
A

Anti Cergar

pre oko 1 godinu

Nemoj da se iznenadis da Covice v tim i ako osvoji Aba ligu ne igra u Evroligi.
N

NOLEEEEEEEEEEE

pre oko 1 godinu

Partizan sto god da uradi u ABA igra EL a vi i da osvojite nije vam sigurno posle razno raznih malverzacija
b

bice...

pre oko 1 godinu

...da su vam studenti poremetili centar za ravnotezu. Sledeće sezone Zvezda i Partizan ce ujednaciti budzete. Vi znate sta to znaci. Ako ne znate, setite se vaterpola pre 10 godina.