Marakana bi bila premala: Zvezdini navijači okupirali Ljutice Bogdana, redovi dugi 300 metara

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.01.24. | 13:31

Veliko interesovanje za košarkaški večiti derbi koji je na programu u četvrtak

Ne ide po planu košarkašima Crvene zvezde u ovoj sezoni, ali nema sumnje da će tim Janisa Sferopulosa imati najveću moguću podršku tokom duela sa Partizanom, koji je na programu u četvrtak u Beogradskoj Areni (20 časova).

Crveno-beli su danas pustili deo ulaznica u slobodnu prodaju, pošto klub sa Malog Kalemegdana ima oko 13.000 sezonaca. Ostatak ulaznica biće ekspresno rasprodat.

Izabrane vesti

O tome svedoče i slike sa stadiona Crvene zvezde ovog jutra. Ulaznice mogu da se kupe samo i isključivo u prostorijama Zvezdine revije, kako bi do dragocenog parčeta papira došli najverniji navijači. Mnogo pre predviđenog vremena formiran je red koji podseća na neka druga vremena, kada su se čekale ulaznice za mečeve fudbalskog kluba.

Zmija se proteže od spomenika Rajko Mitić do ulaza u Zvezdinu reviju, Dakle, nekih 300 metara. Samo dovoljno uporni i srećni imaće čast da prisustvuju četvrtom evoligaškom derbi okršaju.

Navijačka grupa Delije sever očekuje da najveća arena na Balkanu bude obojena u crveno-bele boje. O tome su obavestili i javnost putem zvaničnog saopštenja.

“Na mečevima u Evroligi pokazali smo šta je verna zvezdaška publika i želimo to da podignemo na jioš viši nivo za derbi. Za to je potrebno da se unapred dogovorimo i zajedno potrudimo. Prošle sezoni na 'Marakani' smo napavili koreografiju sa crvenim i belim majicama, želimo da uradimo to i u Areni”, stoji u saopštenju Delija.


tagovi

DelijeJanis Sferopulos

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara