(©KSS)
(©KSS)

Marinović: Teško je bilo koga pobediti tri puta zaredom

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.02.21. | 21:47

Čačani nakon eliminacije iz Kupa Radivoja Koraća pogled usmerili na regionalno takmičenje

Košarkaši Borca, posle dve pobede ua ABA ligi nad Partizanom, isti podvig nisu uspeli da ostvare i u okviru četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća. Iako je Partizan u završnicu meča ušao sa osetnim vođstvom, pitanje pobednika odlučeno je tek u poslednjem minutu, a posle poraza 72:76 od crno-belih utiske su sumirali trener Čačana Marko Marinović i košarkaš Aleksa Novaković.

Izabrane vesti

"Teško je pobediti bilo koga tri puta uzastopno. Partizan je odlična ekipa sastavljena da osvaja trofeje i da igra na najvišem mogućem nivou. Čestitam rivalu na fer utakmici i poštenoj pobedi. Imali smo prazne minute i oni su nas koštali na kraju utakmice. Dobra stvar iz svega ovoga je da smo pokazali karakter i da se ni u jednom trenutku nismo predavali. To je mentalitet koji Borac mora da ima i da tako igra i u utakmicama u narednom periodu u ABA ligi", rekao je Marinović.

Aleksa Novaković, krilni košarkaš Borca koji je u Čačak stigao početkom sezone iz Novog Pazara, istakao je da je večerašnji susret dobra lekcija pred važne duele u regionalnom takmičenju.

"Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi, ali i mojim saigračima na odličnoj borbi. Igrali smo bez jednog od lidera ekipe Nikole Kočovića i nije bilo lako nadomestiti njegov izostanak. Pouka iz ovog duela je da ne smemo da dopustimo dugačke periode loše igre u odbrani i to je nešto na čemu moramo da radimo. Predstoji nam bitan niz utakmica za opstanak u ABA ligi i radićemo na tome da u njima ostvarimo cilj", kazao je Novaković.


tagovi

Borac ČačakMarko MarinovićKup Radivoja Koraća

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara