Marko Gudurić (©Shutterstock)
Marko Gudurić (©Shutterstock)

Marko Gudurić neizvestan za Zenit

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.02.21. | 13:36

Kao i Dajšon Pjer

Odjekivali su Ulker Arenom bolni krici Marka Gudurića zbog udarca koji je dobio posle pokušaja da probije Rašarda Kelija i Orhana Ajdina u drugoj četvrtini meča protiv Gazijantepa. Završio je na parketu, uhvatio se za glavu, otišao nešto kasnije u svlačionicu i više se nije vraćao na teren. Televizijske kamere uhvatile su srpskog reprezentativca nekoliko puta u civilu, sa nogom naslonjenom na stolicu, a prema novim informacijama situacija nije ni dobra, ni loša.

Naime, Gudurić jeste neizvestan za meč protiv Zenita u petak uveče u Istanbulu, ali povreda izgleda nije toliko strašna koliko se u prvi mah činilo. Specijalistički pregledi pokazali su da je Gudurić dobio jak udarac u desni femur, odnosno butnu kost zbog čega mora da miruje. Tako se bukvalno do pred sam početak utakmice neće znati da li će Gudurić biti u stanju da pomogne saigračima ili ne, pošto će poslednja procena biti urađena u danu susreta protiv Zenita.

Izabrane vesti

Isti susret mogao bi da propusti i Dajšon Pjer. On je takođe zaradio povredu protiv Gazijantepa, samo što on ima problem s mišićem butine. I za njegovo stanje će se više znati tek pred susret protiv gostiju iz Sankt Peterburga.

Fenerbahče je procvetao otkako se Gudurić vratio u klub posle rastanka s Memfisom. Debitovao je u onoj pobedi nad Olimpijakosom u Istanbulu i od tada Fenerbahče ima osam uzastopnih pobeda u Evroligi! Doduše, u međuvremenu su pretrpljeni porazi u domaćem prvenstvu od Efesa, Bešiktaša i Gazijantepa u nedelju, ali ekipa izgleda daleko bolje nego što je to bio slučaj pre nego što se levoruki šuter opredelio za povratak na Bosfor.



tagovi

Fenerbahče BekoKK FenerbahčeEvroligaMarko GudurićDajšon Pjer

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara