Marko Marinović pred Zadar: Spremni smo za naredni izazov

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.04.21. | 11:43

Kormilar Čačana još jednom ističe značaj pobede nad Panterima

Neće puno vremena proteći, a Borac i Zadar će po drugi put morati da ogledaju košarkaško znanje i umeće. Ovog puta, utakmica će biti u okviru 24. kola ABA lige, a jedina razlika u donosu na nedavno odigrani meč jeste što će naredni biti u dvorani kraj Morave (subota, 12 časova).

Iza Borca je dobra utakmica i vrlo bitna pobeda protiv FMP-a. Sa rečenim je saglasan i trener Borca Marko Marinović.

Izabrane vesti

,,Važna pobeda za nas. Kao što sam već rekao, svaki trijumf u Jadranskoj ligi je veliki kao kuća. Uspeli smo da slavimo sa sedam razlike za eventualni međusobni skor, ako dođe do toga”, započeo je svoje izlaganje Marinović.

Međutim…

,,Još uvek nismo ništa završili. Imamo još tri utakmice do kraja lige. Odlično smo počeli, a mislim da ćemo tako i da završimo. Ove godine smo dosta stresa pretrpeli, izgubili smo puno utakmica u poslednjim sekundama, tako da je ovo jedna dobra inicijalna kapisla za nastavak i predstojeće borbe”, rekao je popularni Malina.

On kaže da će do kraja sezone ekipa igrati u nešto jačem ritmu.

,,Za nas nema odmora, jer već u subotu igramo utakmicu protiv Zadra. Raspored je takav kakav jeste, ne možemo da utičemo na njega. Sada se utakmice smenjuju kao na traci. Ali nemamo pravo na izgovor, moramo se boriti do samog kraja”, izjavio je kormilar Čačana.

Trener Borca je ukratko podsetio na minuli meč protiv Zadra.

,,Nedavno smo izgubili meč u Zadru. Iako smo igrali očajno u pojedinim momentima, bili smo u situaciji da pobedimo. Bilo kako bilo, taj meč moramo zaboraviti, a okrenuti novi list“, kazao je Marinović.

Bez obzira na sve, trener čačanskog tabora poručuje.

,,Spremi smo za naredni izazov. Sigurno je da nećemo dozvoliti da se Zadar oseća komforno na parketu, jer Borac zaslužuje da izbegne 13. mesto i igru u baražu”, završio je Marko Marinović

PIŠU: Đurđe Mečanin/Nikola Minović

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

ABA ligaMarko MarinovićKK Borac ČačakKK Zadar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara