Komentari na vest

Marko Simonović iz Zvezde na pozajmicu u Bešiktaš

P

Prvaci Evrope

pre 4 meseca

Hoćemo krcat Štark Arenu delije protiv Partizana hoćemo pobedu protiv Partizana u Krcatoj Štark Areni delije u četvrtak hoćemo pobede protiv Asvela u Francuskoj Milana u Italiji hoćemo Krcat Štark Arenu delije protiv Baskonije hoćemo pobedu protiv Baskonije u Krcatoj Štark Areni delije hoćemo pobedu protiv Albe u Berlinu hoćemo Krcat Štark Arenu delije protiv Valensije hoćemo pobedu protiv Valensije u Krcatoj Štark Areni delije hoćemo krcat Štark Arenu delije protiv Barselone hoćemo pobedu protiv Barselone u Krcatoj Štark Areni delije hoćemo Krcat Štark Arenu delije protiv Žalgirisa hoćemo pobedu protiv Žalgirisa u Krcatoj Štark Areni delije hoćemo pobedu protiv Bajerna u Minhenu 🔴⚪🇷🇸
r

rotacija

pre 4 meseca

1: Topić, Teodosić, Yago 2: Nedović 2/3: pojačanje, Lazić 3: Hanga, Lazarević 3/4: Giedraitis 4: Davidovac, Ilić 4/5: Mitrović 5: Bolomboy, Tobey, Gillespie ovoj ekipi samo još fali da Davidovac podigne formu i da se pogodi sa poslednjim pojačanjem. Dogodine svakako drugačije sklapati ekipu...
@

@neson

pre 4 meseca

@neson Rakocevic je ponikao u Zvezdi..Nedovic...ima ih jos naravno...a,najlakse je reci nekom da lupeta,edukuj se malo..
y

y77

pre 4 meseca

ne zna se ko je veci igrac
M

Miksachichichi

pre 4 meseca

Kakva legendarna ulaganja.. dovedes nejpira kao najskuplje placenog igraca ikada i isplatis mu godinu a pustis ga posle 4 meseca. Dovedes top evroligaskog trenera pa ga zamenis posle 3 meseca, sovedes drugog i placas oba punu godinu. Dovedes simonovica i das top platu kao nba prospektu i ne igra ti ni 3 minuta po utakmici. Dovedes 10 igraca pa trazis jos 10 i pritom kulas na budzet ?! Smejurija..
z

zv23

pre 4 meseca

Ivanovic potpisao za Baskoniju,a mi ga placamo punu godinu? Ovo je novi nivo grobarske gluposti.
i

ivanovic je

pre 4 meseca

potpisao ali je raskid bio sporazuman i placena je godina do kraja sto je bolje nego da su placene tri...uostalom oterali smo sakotu obradovica i gomilu njih i isplatili, jedan i jedna godina manjje vise.posle derbija oteracemo i sferopulosa
@

@jdjd

pre 4 meseca

Milutinova ste oteli Hemofarmu,za Bogdanovica ako pratis kosarku znas gde je ponikao,to sto ga je vujosevic javno davio ne znaci da je kod vas postao ono sto je sad.Dakle,ko je u poslednjih 20 godina ponikao kod vas i postao veliki igrac? Ja se ne secam boljeg od Milenka Tepica.
A

Aco CZ

pre 4 meseca

Milenko je cini mi se dosao sa 18,19 godina.
n

nešon

pre 4 meseca

Eto sad lupetaš. Pa niko nije ponikao odmah u Partizanu i Zvezdi, kasnije su postali igrači u njihovim školama pod palicama njihovih trenera. Svako od njih je ponikao u nekom Radničkom, Napretku iz svoga mesta, a kasnije se afirmisao kao igrač u večem klubu, što je sasvim normalno.
G

Gosti iz Nisa

pre 4 meseca

Nisu svi dobri kosarkasi iz Bg-a, neki iz manjih mesta i onda je logicno da su ponikli u lokalnim klubovima. Ali taj Bogdanovic i ostale koje pominjes nisu dosli kao afirmisani i dobri igraci. Onda tako ni Kalinic, Jovic i ostali nisu ponikli u Zvezdi.
J

Joksa1986

pre 4 meseca

Druze Tepic je dijete Vojvodine, veliki Zvezdas kao dijete ali pod jako,jako sumljivim okolnostima presao u Partizan. Svasta se prica zbog cega ali ne bi da pisem jer mi vjerovatno zbog toga ne bi pustili komentar.
s

srpskaposla

pre 4 meseca

po ovoj slici deluje kao supermen, a u stvari....
S

SilverSurfer

pre 4 meseca

U Turskoj može da razvija kore za baklavu. Ima veliki raspon ruku pa kad ga nauče u jedinici vremena ima da završava posao za dvojicu. Još ako ga izvedu pred turiste ima da bude rusvaj. A za košarku nije. Da mi je neko rekao da postoji mogućnost da provedeš neko vreme u NBA i da ništa ne naučiš ne bih mu verovao. Međutim, Simonović me je demantovao. Moguće da se u Zvezdi nije snašao i da ga je povuklo celokupno sivilo ekipe. Ako ništa drugo ostvario je crnogorski san da radi u Beograd.
N

Neverovatno

pre 4 meseca

Ne mogu da verujem da zalim sto Martin i Bentil nisu tu. A tek Ivanovic je Ja Morante za zujana brazilskog.
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Uzasno pojacanje, jedan od najvecih promasaja poslednjih godina. Sta ce u Beskitasu, i tamo mora isto da igra kosarku.
N

Nanas

pre 4 meseca

Ovde da ste pitali pre prelaznog roka sve ove pljuvace,njih 95% bi rekli da su zadovoljni sa simonovicem,nejpirom,davidovcem,hangom,...,pljuvani su jedino bolomboj i teodosic koji su najvise pokazali, eto koliko su strucni i bitni komentari ovih ovde poznavalaca kosarke
c

cz23

pre 4 meseca

navijaci tvog partizana su i sad zadovoljni Zvezdinim pojacanjima.Zvezdini navijaci koji se iole razumeju u kosarku su bili veoma nezadovoljni u komentarima,ne samo "ovde" na ovom portalu.Nismo imali iluzije da sa eurokup budzetom i igracima mozemo bolje od ovoga.
г

гост

pre 4 meseca

Истина је шта си написао.Нажалост ни највећи песимиста није могао да очекује да су појачања онолики промашају.
M

Maja- Bec

pre 4 meseca

Kakvo bre školovanje sa 24 god. Tada si uveliko igrac,ili nisi. Još da se rešimo Lazarevica, Davidovca i te boranije pa da se necemu i nadamo,ako već nije kasno
m

miile

pre 4 meseca

a ko posle Sferopulosa...već u četvrtak uveče
Š

Šahmat

pre 4 meseca

Valjalo bi i Gilespija da damo na pozajmicu.Dečko blage veze nema.
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

Hoće neko da uzme i Ilića i Lazarevića????? Možda i Tobija. Gde su bek šuter i četvorka, koje si pre mesec ipo dana obećao na jutarnjem programu.
l

lupetate

pre 4 meseca

odakle grobarcicima da sporazumni raskid ili pozajmica ista dodatno kosta zvezdu, sta spinujete?
d

dexan

pre 4 meseca

Ne koštaju isto ali ga zvezda sigurno nešto plaća dok je na pozajmici, a dovešće drugog igrača na njegovo mesto koga će isto plaćati.
l

ludilo...

pre 4 meseca

A besiktas nece nista kostati? pa sto ga onda dajemo ako cemo svejedno da ga placamo?
l

lazete ..

pre 4 meseca

zvezda je vec registrovala 18 igraca nece niko doci tako da ne moras da brines
1

1980

pre 4 meseca

Možda i mi kao Partizan da prekinemo saradnju sa Miškom??
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Da imate zrno mozga to bi i uradili. Vidite li da se poigrava sa vama? Lik vas lepo ukanalio za debele pare.
g

gosti

pre 4 meseca

Decenijaši, koliko si smorio. Svaki ti je komentar na istu foru, džabe menjaš nik. Znamo da nisi kapacitet, ali smisli nešto drugo i zvezdaše si više smorio.
Z

Zvezdan.

pre 4 meseca

Samo nek su Zadar i Virtus vas oducili od kosarke to mi je najdraze u zivotu,a sad ce te ponovo da izgubite i u narednom derbiju,tako da soremite se za dno tabele u drugim delu sezone!
C

Chiki laf

pre 4 meseca

Samo neka ide, i Davidovca neka povede
T

The Black Crowe

pre 4 meseca

Od očajnog sjaja do očaja. Koga su sve draftovali NBA timovi to je bruka?!! Ovaj ne može ni za Jedinstvo iz Bjelog Polja!!
M

Miloš 1970

pre 4 meseca

Sad kupiti jos 3 pojačanja i otpustiti sve nove pridoslice ako oni ne valjaju ,njih zameniti do aprila sa još 7 pojačanja!!Odakle vam bre toliko para da 12 godina menjate tim na polusezoni ????!!??
d

dexacar

pre 4 meseca

I ko sad plaća sve te malverzacije???
D

Da l je moguce

pre 4 meseca

Da ne ovaj decko bio u nba? Nije igrao znam ali je bio tamo. Ocekivao sam da ce bar u evropi nesto da zna..
D

Decenijasi

pre 4 meseca

Ono kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da pricaju nesto nana o kosarci haha...neprocenjivo!
R

Realnost

pre 4 meseca

Brate realno smorio si vise ovo el titule 12 godina ja nmg da veryjem svaki komentar je tvoj isti smorio si vise i mene zvezdasa stim pa sta ako nisu videli kad sad sure sve redom a mi ocajni
R

Rodman93

pre 4 meseca

Koliko je tvoj život jadan. Zamisli dolaziš svaki dan na sportski portal i kokodačeš isti komentar i to 30 puta gdje god pomenut KKP ili efenpej. Ako neko sazna ko si, prijaviće te, doći će šinteri po tebe. Završićeš u kavezu, a niko neće htjeti da te udomi i tu će ti biti kraj.
T

Tufica

pre 4 meseca

Nije docekao ni da ide da prijavljuje Kabkola policiji.
G

Gost9

pre 4 meseca

Ne znas ni kako se preziva,sine.
P

Prejadno

pre 4 meseca

Koliko očajan pokušaj humora stvarno treba zabraniti pristup internetu ovakvim komedijašima
O

Oto

pre 4 meseca

800 k otislo niz vetar za ovog momka.Kakvu politiku ovaj klub ima to je retkost, za deceniju baciti preko 100 m za jedan top 8, tugo teska li si…
j

jel da?

pre 4 meseca

Ti znas koliko je otislo? jsvio ti ostoja?
m

makiš ada

pre 4 meseca

Nikad nisu igrali F8.Bili četvrti u grupi sa 6 timova puta četiri grupe znači opet od13-16 mesta.Njihova realnost.
M

Menadžer MR

pre 4 meseca

Šta mislite: koga nam to Miško dovodi ?
d

deyan

pre 4 meseca

Kuridžu...
S

Sima Simić

pre 4 meseca

Ovih dana stiže "redak zver"; živi bili pa videli!
Z

Z.Radmilović

pre 4 meseca

Rekao bih vam, al' ćete da se raspričate?!
d

dezurn1kr1vac

pre 4 meseca

Uvalio ga Misko Alimpiju 🤣. Partizanov najbolji posao ove sezone je prekid saradnje sa zalizanim ! Koga ce sad da im uvali 😬🤔
9

9777

pre 4 meseca

CITAJ LEPO I POLAKO I VISE PUTA DOK UKAPIRAS. COVIC JE SEF U ZVEZDI A AV U DRZAVI. JASNIJE MALO?
p

pa znamo

pre 4 meseca

Ko je sef u kk igokea2 pa ostoja
d

dukica

pre 4 meseca

Ćović nije šef nego vlasnik zvezde.
K

KIMI 85

pre 4 meseca

Gospodo iz redakcije, bio je u razvojnom timu Bulsa, a prvi tim je video dvaput na klupi. Cak ni u G ligi nije pravio razliku a bio je startni centar.
D

Dadada123

pre 4 meseca

Alimpije pokazao koliki je Zvezdas i dovodjenjem ovog "igraca" pojeo go*no da ne moramo svi mi navijaci.
p

podesen

pre 4 meseca

Kakav Alimpije,Misko je gazda Alimpiju,da nije njega trenirao bi Megu mozda.
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Koliko li košta ova za... ncija ovu državu i ovaj napaćeni narod a vezano je za kktzvczv i fkczv??? Bezobrazluk.
D

Drake

pre 4 meseca

Ali ne i za kkpar i fkpar?
7

777

pre 4 meseca

Ajde bogati ? Vecita opozicijo i borci za pravdu.
a

ajde ajde

pre 4 meseca

placi nesreco
N

Nemanja30

pre 4 meseca

manje nego crvenoglu i crnci u kkp
i

ijaooo

pre 4 meseca

kako slatko places
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Samo polako, videćemo u maju i junu ko će plakati? Ald živeli.
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Mislio sam kada su ga doveli da smo rešili pitanje njegove pozicije na malo duži vremenski period i očekivao da explodira ali sam se prevario.Ne može se reći da nije imao minutažu ali definitivno se može reći da je podbacio.Idi sinko jer ono što si pokazao u Zvezdi nije ni za okvire Aba lige a o EL da ne govorim. Idi i nešto nauči pa da nam se jednog dana vratiš .
0

0666

pre 4 meseca

DO PETKA ZVEZDA DOVODI DVOJICU VRHUNSKIH POJACANJA I OKRECE SEZONU. SAMO MALO STRPLJENJA. COVIC UZVRACA UDARAC A CASTI VELIKI SEF. BRAVO
@

@@@@

pre 4 meseca

Kako Čović može da uzvrati udarac a VELIKI ŠEF ČASTI. Ne primećuješ kontradiktornost?
B

Bumbashir

pre 4 meseca

A ko to dolazi o veliki i mudri insajderu?
p

podesen

pre 4 meseca

Gilespi vec okrenuo sezonu,ta dvojica ce tek.
T

TP-1

pre 4 meseca

Nema nista od toga potpisujem ti. Zvezda je zavrsila sa pojacanjima jer se polako oprasta od EL. Sad cu dobiti mnogo minusa,ali ova godina ce skupo da kosta Zvezdu. Ovakav amaterizam u sastavljanju tima ima dalekometne posledice. Od sledece sezone EK i tako ko zna koliko dugo. To ti je info iz kluba. Velika bojaznost je upravo ovo,iako znam da mi ne verujete to je tako.
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Mislim da smo mi ovu sezonu lagano prokockali i da je s pojačanjima za ovu sezonu kraj . Da bi ušli u krug timova za doigravanje treba nam 11 pobjeda iz 17 utakmica a to je za ovaj sastav nemoguća misija.Ako bi doveli Jokića i Dončiča male bi šanse bile da uzmemo 11 pobeda tako da se ne treba uzalud nadati.
h

hvala ti boze

pre 4 meseca

Sjajan nacin da se zapocne nova godina
g

gost1978

pre 4 meseca

da je kontra bila bi prica da zvezda placa samo 20 posto, sad kapiram da besiktas placa sve. tako kad racunas nije budzet ni 10 miliona

Crazy-North

pre 4 meseca

Hoćemo pojačanja !!!!!
S

SUNĐER BOB

pre 4 meseca

Iskusan potez Miška...da ga sačuva..
S

SSSR

pre 4 meseca

Dobar potez.Marko srećno u novom klubu,proigraj,ovde nije išlo i najbolje za obe strane je bio,nadam se privremeni rastanak.
K

Kos i licna

pre 4 meseca

Odličan potez,bolje nije moglo.
A

ABCDE

pre 4 meseca

Nista lepse nisam odavno procitao vezano za Kk Zvezda. Hvala Bogu sto je otiso. Taj koji ga je doveo,skautirao zabraniti mu dozivotno da se bavi kosarkom.
B

Blaki

pre 4 meseca

Kome li će Nedovića da pozajme!?
S

Stwva ns

pre 4 meseca

Biće on odličan igrač sad kad se razigra tamo samo napred
M

Ma da

pre 4 meseca

Jel ce i nova cetvorka ako dodje biti Miskov igrac
G

Goss

pre 4 meseca

Fmp najveći uništitelji naših igrača ko god je došao u miljenicu propo ko dzoger
D

Daj faul

pre 4 meseca

A gde je on to igrao odlicno, pa sad ovde propao… pre ce biti da je selekcija pojacanja lose odradjena
Z

Zijani

pre 4 meseca

Partizan je miljenica,sve im dao i budzet i licencu..samo se prave:))
Ž

Žeks82

pre 4 meseca

A, vdim kod vas napreduju...
G

Gost "

pre 4 meseca

Za koju reprezentaciju igra ?
g

gost23 #

pre 4 meseca

Simonović nije naš igrač. Zapravo jeste, kad ti odgovara za negativan komentar. Ovde je dozvoljeno i lupetanje.
A

Ammmmammam

pre 4 meseca

Cekamo covicevo obracanje u jutarnjem programu da saznamo koliko je fmp zaradio ovim potezom. Placen vise nego Kaboklo. 600.000 godisnje za 2 poena u proseku. Eto vam ga zalizani misko.
K

Koristan

pre 4 meseca

Kao Trifunović od prilike.
c

cz23

pre 4 meseca

nemojte samo vi o parama.Da vam drzava nije dala novac,jos bi ste bili poslednji u eurokupu.
A

AjdeJos

pre 4 meseca

I posle kazu nema Deda Mraza sa lepim vestima.. moze jos neke sankama da odnese iz Zvezde, i dvoje normalnih da nam donese.
Г

Групни

pre 4 meseca

до пре само недељу дана био Дечко Који Обећава ... много обећавао па у кошаркашку силу од Турске упао ... нека се спреми Топић ....
D

DakaCZ

pre 4 meseca

Po meni odlican potez za obe strane jer kako trenutno izgleda samo pravi stetu i klubu i sebi.Tamo ce imati manji pritisak i vise prostora da se vrati u formu.A koga dovodimo?Nadam se da stize preko potrebna cetvorka.
М

Милутин

pre 4 meseca

У овом клубу што год се уради,добар је потез!Купљена је гомила играча,направљен промашај до промашаја,али добро је,ћути добро је!Имате још играча који су чист промашај!Но биће добро све!
R

Realno samo

pre 4 meseca

Jednom kada shvatite kako Miško radi, bice vam jasnije. U Megi svaki njegov primarni igrac zavrsava skoro svaki napad i zato tokom sezone ima prosek od 20 poena i svi misle da nesto vredi, onda ga gurne u NBA tamo propadne i krece besomucno tavorenje po Evropi sa malim minutama.
S

Svašta

pre 4 meseca

Pa druže, prvo postoji napredna statistika, mogu i ja sa svojih 179cm da dam 20poena po utakmici, ali bih to uradio iz nekih 60 pokušaja, isto tako posebno za NBA možeš da budeš visok 1,8m, da ti je raspon ruku 185cm, da šutiraš za 3 preko 50% i nikada u životu nećeš zaigrati u NBA ligi. Miško je uradio više za Srpsku košarku nego Obradović, Čović i Dule zajedno, ne jer mu je to bio cilj, nego jer uzima mlade igrače i radi za njih ono što je najbolje u njihovom interesu, naravno i njegovom, ali njemu je cilj da njegov igrač bude što uspešniji, dok Željka i Čovića apsolutno ne zanima kako će se razviti tipa Koprivica i Ilić, jer hoće da pobeđuju, a Miško uzme evo ovog Simonovića i vidi da ovde ne igra pa ga pošalje gde će igrati, pa sedne sa njim pa pričaju pa ga ovaj tera da daje sve od sebe pa da mu naredne godine nađe angazman u EL.
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Ajde navedi jednog igrača sa kojim se radilo u Zvezdi i da je postao igrač? Jednog?
E

Eseks

pre 4 meseca

Rakocevic..
p

postic

pre 4 meseca

iz kojeg doba zelis,novo...
g

gostgist

pre 4 meseca

mogu da navedem.bar 10 u poslednjih 10 godina.Ali evo ovako na brzinu-Jovic,Marjanovic,Guduric,Stimac,Kalinic...sve reprezentativci Srbije...koliko je klub za koji navijas stvorio reprezentativaca kad vujosevic vise nije mogao da otima po Srbiji i nudi blanko cekove talentima?
p

pancevac992

pre 4 meseca

Dobric, Kalinic, jovic,Marjanovic
B

Blaki

pre 4 meseca

Gudurić.
j

jdjd

pre 4 meseca

Kalinic, Jovic, Marjanovic bili reprezetativci i pre Zvezde. Dobrica gotivim ga ali on je suvi prosek EL, Guduric malo bolji. Cinjenica od kad vi dominirate niste stvorili ni jednog top igraca. Tipa Milutinov, Bogdanovic.
S

SSSR

pre 4 meseca

Senilniekspert@Što stariji,sve su ti gluplji komentari.
2

24.232

pre 4 meseca

Nema sta da pisu turci... njegov agent potvrdio.
D

Delije sever 1989

pre 4 meseca

Prije nego sto je decko otisao u Ameriku iz Mege, molili smo Boga da dodje kod nas, a danas kad je tu mi ga pljujemo. Momak je mlad, karijera je pred njim, nadam se da ce Alempijevic da ga preporodi pa da sledece sezone kida.
J

Ja pričam

pre 4 meseca

Sve kontraši,tako je i sa fudbalom isto.
C

Cikagobluese

pre 4 meseca

Prijatelju covek misli da neko ko igrao u Chikagu ipak nesto zna. Oa ovo sto je on igrao csk moj cale od 73g rekao je,ubi boze koji igrac. A to retko kaze bas. Momak je pokazao mekocu i diletizam kakva nije vidjena skoro,anemiju tesku.
Л

Лазар

pre 4 meseca

Када играч превише утрипује да је суперстар, онда се деси овакав случај.. када би утакмицу гледали из авиона са 4-5000 метара висине видјели би да овај момак везе нема.
t

titomirka

pre 4 meseca

Petrušev u Olimpijakosu ne doboja priliku ni da debituje u EL. Zašto njega nisu vratili? Koji crni Bajernovi skrajnuti centri? Zašto još jedan stranac?
g

gostgist

pre 4 meseca

ma sta mislio o Covicu,ne verujem da bi umesto Petruseva doveo treceg centra Bajerna,da je mogao da bira.Ali kad nema para,onda se dovode ovi gilespiji...Covic je mnogo postigao sa Zvezdom,ali ako ne moze da obezbedi barem priblizan budzet partizanovom,treba da ode.
F

Forever Young

pre 4 meseca

Hoće neko da udomi i Ilića i Lazarevića????
A

Aranđel

pre 4 meseca

Vjerovatno dolazi nava 4-ka.
M

Mali srbin

pre 4 meseca

Za koje takmicenje...kls ili kup?
D

Dzi

pre 4 meseca

Za odbranu Srbije od Yugoslavije.
K

Kako drugacije

pre 4 meseca

Kako ih Misko seli iz kluba u klub, preko noci. Inace, realno, decko se nije snasao na ovom nivou i ocekivano je bilo da ce otici, naravno kod "Miskovog trenera".
g

gaga70

pre 4 meseca

Po koji put je zvezdin skouting KATASTROFALAN!!!!! Ko je sve ove promasaje zelo, odobrio i PLATIO???? JOS jedna sezona rekreativnog igranja u EL. ZASTO UOPSTE zvezda zeli da uzima mesto nekom drugom u EL??????
m

mis

pre 4 meseca

nesto ti sa tastaturom nije u redu
g

gostbre

pre 4 meseca

cudo da nije otisao u megu..jer ta tri kluba su jedno...i svi igraju u istoj ligi trampe igrace igraju kao jedni rotiv drugih na noz...boze me sacuvaj ovo nema nigde na svetu....mulj
6

666999

pre 4 meseca

Jos da se spakiju DaviDOvac, Lazic, Lazarevic, Tobi...
g

gaga70

pre 4 meseca

i da covic igra na 3 pozicije!!! Moze on sve osim da vodi fmp!!!!
1

1980

pre 4 meseca

Hoće neko da prizna greške? Ko je selektirao? Nemojte da lažete da je Duško. Duško nikada ne bi doveo Bjelicu,Teodosića. Nikada!
2

28282

pre 4 meseca

Ok, ako nije Dusko zasto to ne kaze javno i ne spere ljagu sa sebe. Nikad to necu razumeti, sto sad npr i Bahar lepo ne izadje i kaze ko mu je radio iza ledja, koji igraci su zabusavali itd. Zasto cute kad su vec otisli iz kluba?
C

Cikago

pre 4 meseca

Nekad se u Zvezdi i Partizanu radilo sa mladim igracima mada su i oni hteli da rade,napreduju..Ovo sad odma napolje i dovidjenja
3

33444

pre 4 meseca

Ocekivao sam od Marka dosta vise ali je potpuno podbacio nadam se da ce mu igranje evrokupa i turske lige pomoci da se konsoliduje.
g

gostgist

pre 4 meseca

mogli subsve da ih posalju u Besiktas,ne bi pogresili.Citava ekipa je eurokup nivo,i u taj nivo se uklopilo i onih par igraca koji mogu da bude rezerve u euroligaskim ekipama.Ako nije bilo para da se dovedu i zadrze igraci euroligaskog nivoa,nije trebalo ni igrati euroligu.
N

Najbolje

pre 4 meseca

Sad sve da oteramo,jel vi stvarno mislite da je problem samo u igračima i treneru? Znaci svi su krivi a ovaj glavni krivac ne sme da se pomene,nas nebojsa
n

najboljekrenuti od svojih

pre 4 meseca

recimo oterati obradovica?
I

IvanZvezaš

pre 4 meseca

sve si tacno napisao a botovi neka ti daju negativne ocene
P

Pa da

pre 4 meseca

Covic I Misko su 2 nase najvece legende
G

Gost "

pre 4 meseca

Prava vest za Novu Godinu. Momak ne može razliku da pravi u ABA ligi , a ne Evroligi. Svako dobro i sreću u daljem životu , ali Miška u slavi da spominjr
8

88777

pre 4 meseca

Pa mislim da nije bas toliko los igrac ali trenutno je totalno pogubljen pozajmica ce mu dobro doci. Marka sam gledao u dresu Crne Gore i izgledao je dobro sad sto je problem to vec ne znam.
N

NN3

pre 4 meseca

Hit, vama je uvek svaki igrač prevara i agent mu sredio, nikad nije do uprave kluba. Simonović se dokazao kao kvalitetan igrač, nije se uklopio trenutno i nije nikakva prevara od igrača. Zvezdu teroriše Čović, a ne Miško.
V

Vujamat

pre 4 meseca

@NN3 I Čović i Miško. U talu prijatelju moj 😉😉😉
p

podesen

pre 4 meseca

Lele bato ovi ce 5 igraca da promene do januara,fmp 2 nesme da stane.
b

bez limita

pre 4 meseca

jos jedna greska #1 nema veze, bice jos pojacanja
M

Moskri7

pre 4 meseca

Ne vidim kako će im pomoći s ovim nivoom koji je pokazao za sada. Totalni promašaj dečko, pogubljen i oduzet na terenu.
Ј

Јосиф

pre 4 meseca

Он за ЕЛ није, али за, ФИБА лигу коју игра Бешикташ и за средину табеле у турској може ваљда толико!?
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Katastrofa!!!
K

Klasičan

pre 4 meseca

MUB