Miloš Teodosić i Stefan Marković (©Starsport)
Miloš Teodosić i Stefan Marković (©Starsport)

Markoviću kovertiran otkaz zbog podrške Đorđeviću, pod lupom i Teodosić, na meti Obradović

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.12.20. | 09:53

Problemi u Virtusu

Sve je izgledalo idilično pre samo godinu dana, Uprava je uložila ozbiljan novac i činilo se neminovnim da će se Virtus vrlo brzo vratiti u Evroligu. Međutim, projekat u Bolonji kao da se polako raspada, jer bi posle otkaza za Sašu Đorđevića ekipu mogli da napuste i Stefan Marković i Miloš Teodosić, prenose danas lokalni mediji.

U stvari, Marković je, kako piše Gazeta delo sport, jednom nogom već van kluba, pošto je Uprava pobesnela kada je kritkama na njen račun stao u odbranu bivšeg selektora Srbije.

Izabrane vesti

Ovako je kada o košarci odlučuju oni koji o njoj ništa ne znaju“, napisao je Marković na Instragramu, a to je naravno odmah stiglo do klupske uprave i čini se da je rastanak sada neminovan.

Torinski Tutosport piše i da Marković nije oduševljen ni mnogim saigračima u svlačionici, mada ne precizira o kome se radi, pa to treba uzeti sa rezervom.

Tema će svakako biti i Teodosić, on se nije javno oglašavao, ali je svojevremeno izabrao Virtus u konkurenciji najbogatijih evropskih klubova baš zato što je bio uveren da će sa Đorđevićem imati centralnu ulogu u novom projektu. Blistao je zaista u Evropi, ali italijansko prvenstvo kao da ga nije previše motivisalo, a to se ipak ne toleriše igračima sa tako unosnim ugovorima. Delom i zbog tih suma, rastanak sa Teodosićem nije tako izvestan, ali će njegove igre biti analizirane.

Zavisiće naravno i od toga ko će biti Đorđevićev naslednik, rimska Republika pominje imena Željka Obradovića, Luke Bankija i Serđa Skariola, mada je on pod ugovorom sa Torontom i sinoć je demantovao ovakve glasine. Banki i Obradović su bez angažmana, mada je popularni Žoc rekao da želi da se ove sezone odmori.



tagovi

Miloš TeodosićStefan MarkovićVirtusVirtus BolonjaAleksandar ĐorđevićŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara