Meč lopta u Bambergu

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.05.18. | 11:24

Bajern ima priliku da večeras uđe u finale plej-ofa

Domaći teren je izgleda veoma važan u polufinalnoj seriji nemačkog prvenstva. Minhenski Bajern u subotu je ubedljivo dobio i drugi meč na svom terenu, pre toga poražen je jednom u Bambergu, pa večeras ima meč loptu za ulazak u finale plej-ofa gde ga čeka Alba. Bavarci su tom prilikom naneli Broseu najteži poraz u doigravanju u njegovoj istoriji (99:67), pa nema sumnje da će se domaći sastav svim silama potruditi da izbori majstoricu.

Prvoplasirani iz ligaškog dela sezone ponovo vodi u polufinalnoj seriji protiv branioca titule, koji je sezonu okončao na četvrtoj poziciji sa čak devet poraza više od Bajerna.

Izabrane vesti

Bamberg je protekle tri sezone igrao u finalu i osvajao nemačko prvenstvo, koje je osvajao sedam puta u prethodnih osam godina. Sada se puleni Luke Bankija nalaze pred ispadanjem u reprizi prošlogodišnjeg polufinala, kada su sa 3-0 izbacili Bajern. Posle četiri vezana ovosezonska poraza od Bavaraca, Brose je relativno ubedljivo slavio kod kuće u drugom meču, pa mu taj trijumf daje nadu da će pobediti i ovaj i produžiti seriju. Međutim, pitanje je koliko je najnoviji poraz od 32 razlike poljuljao samopuzdanje Bankijevih izabranika.

Sa druge strane, aduti Dejana Radonjića su ima vrlo tešku četvrtfinalnu seriju sa Frankfurtom, koju su završili posle pet mečeva, a i pored toga lagano su slavili protiv Bamberga. Zanimljivo je da je Bajern 2014. godine prekinuo seriju titula Bamberga, a u protekle tri sezone je ispadao u polufinalu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 8106 NE1PF Brose Bamberg - Bayern up više (155.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

NEMAČKA 1, POLUFINALE PLEJ-OFA

Utorak
19.00: (2,15) Bamberg (14,5) Bajern (1,80)  /u seriji 1:2/

*** kvote su podložne promenama

FotoFC Bayern Basketball


tagovi

KK Bajern MinhenBambergsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara