Komentari na vest

Mediolanum Forum je pravo mesto da se popravi utisak, Zvezda bi da vrati pobednički duh u Milanu

S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Po svemu što se događa Zvezdi ove godine večeras je prava prilika da se prokenja Nejpir i tako obeleži povratak u Evroligu.
N

Novum

pre preko 1 godinu

Da pobedimo u Milanu, napravimo brejk, i tako nadoknadimo poraz u derbiju od "Milionera" iz Humske.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Definiši brejk- jedan ste već napravili u Bolonji. Jel to svaki poraz ispod 15 ili šta?
M

Milert

pre preko 1 godinu

Zna se ko je milioner, a izgubis utakmicu menjaj pleja uzimaj NBA pleja, a izgubi menjaj trenera daj Evropskog trenera, a opet izgubi daj jos skupljeg pleja kome ne mogu ni duplo skuplji timovi da pariraju.
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Шта се дешава са Добрићем?
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Udaje se pa je malo nervozan!

naprd milanezi

pre preko 1 godinu

armoni pobedjiva večeras kojo je zvezda ekipa nikakva vircuz ih rezbijo prekojuče ali lagano
N

Novum

pre preko 1 godinu

Sta je ovo? Invazija Grobara sa juga Srbije danas.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Kralju malo ti begaju padeži i gramatika.
N

Nepismeni

pre preko 1 godinu

Preševo celo crno belo😂😂😂
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Nemamo sutera koji ce da veze 3,4 trojke,ozbiljni timovi makar trojicu imaju.
4

446

pre preko 1 godinu

Nevezano za temu,gledam nesto ako ovaj Raduljica tamo ne igra ,odlicno bi dosao kao drugi centar nama u Partizanu da menja Lesora..covek samo propada tamo,sedi,ne igra..
n

neshha

pre preko 1 godinu

Da si ga gledao protiv FMP-a,video bi da je bolje i da igrate sa 4 igraca dok Lesor odmara nego da on bude na parketu.
n

nesmajnik

pre preko 1 godinu

vodite ga odmah, jos cemo i pola plate da damo :D
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Čovek je na Ruti 66 sa braćom Jelić i bajkerima.Treba da vozi kamion. Verovatno uči testove da poliži za C kategoriju.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Mislim da ce vecerasnji poraz dosta stvari da pojasni. Zvezda gubi trku za top-8. Dakle zato je i bila kaznjena da Kampaco ne moze da igra i sudije kakve su bile. Dakle naredne utakmice u EL Zvezda moze da igra rekreativno i bez takmicarskog znacaja i da se okrene najvaznijem takmicenju tj. ABA ligi. Grobari se jos malo koprcaju,ali cim budu bili blizu top-8 ocekujem isti odnos kao sto je imala i Zvezda do sada,sto znaci unistavanjem sa sudijama,ili iznenada neka kazna. Prosto,mi smo suvise mali i jadni da bi neki nas tim isao tako daleko. To nece niko da dozvoli.

radonjica

pre preko 1 godinu

Sad su i sudije krije sto vas svi gaze + Bodiroga, Glikman, Savic, Zoc 😂

pancevac92

pre preko 1 godinu

radonjica nas svi gaze,razlika 1 pobeda,ko visoko leti nisko pada,samo lagano

radonjica

pre preko 1 godinu

@pancevac Pa druze vi ste sve nezivesne zavrsnice dobili, znaci ama bas sve, a ovo sto gubite vi gubite u proseku 10-15 razlike glat, ako ne i vise. Realno je trebalo da izgubite pola onih neizvesnih zavrsnica i sad bi bili na 7-8 pobeda max. Dok vas je sreca sluzila vi ste se provlacili kroz iglene usi, kad je sreca prestala onda su dosli bolni i ubedljivi porazi zaredom, a to rezultati i govore. A porazi vam tek dolaze, tek se sad vidi da nemate 2 krstena igraca u timu, bice opet top15
e

e radonjica radonjica

pre preko 1 godinu

...od najskupljeg tima u istoriji balkana do toga da nemamo dva krstena igraca za 15 dana, toliko o poznavanju kosarke...a ako pocnemo da pobedjujemo opet bice raduljica 700k, kuzmic 800k itd...nemamo skauting kao neki, pa da od gomile anonimusa napravimo tim...i sa ta dva krstena igraca smo bolji u medjusobnom skoru...
S

Sasa1234

pre preko 1 godinu

Oporavkom Ivanovića smo totalno otišli u kanal, dečko je limitiran play, bez ikakve ideje u organizaciji napada, još plus je u katastrofalnoj šuterskoj formi, Markovića smo zakucali na klupu a bio je jedan od najboljih igrača kao startni i rezervni play, mnogo bolje organizuje napad, ubacivanjem Ivanovica na silu smo skroz poremetili minutažu ekipe, plus Nedović u totalnom padu forme, Bentil glup za medalju, Ivanović unazadio Petruševa onakvim izjavama o njemu, razumijem ja šta on želi da on bude bolji i bolji ali majstore to su nove generacije 2000+ njima samo možeš srušiti samopouzdanje ako konstantno galamiš na njih i kad odigraju dobro, nisu to one generacije 70, 80 pa i 90e koji će pokušati da budu bolji kad ih kritikuješ, ovo je novi svijet. Dobrić je kriminalan takodje, taman udje u neku formu i onda par utakmica odigra na nivou KLS igrača...Martin nedostaje mnogo, mi moramo izmisliti jednu pobjedu od sl.dvije utakmice, Albu očekujem da dobijemo a kad se Martin i Kampazzo priključe to je već druga ekipa samo da tad ne bude kasno....
А

Аки

pre preko 1 godinu

Све се слажем али ово за Петрушева не.Без обзира којој генерацији припадао 70 их 80их или новијој генерацији несмије да потоне након једне или двије критике.Велики играч неће постати ако га буду тапшали по рамену него трновитим путем.Критике ,ударци,пакости и мржња ,кад га противнички центар надигра и много тога још све то треба да претвори у инат и буде бољи и свима запуши уста.Имамо Ђоковића нек се угледа на њега, наши млади спортисти несмију да буду мамине мазе .ИЛИ ЈЕСИ ИЛИ НИСИ Петрушев мора да одговори на то питање.Вјерујем у тог момка и сигуран сам да ће из свега изаћи бољи.
S

Sasa1234

pre preko 1 godinu

@aki Upravo o tome i pričam, drugo je Djoković, generacija 80ih, želim i ja Petruševu sve najbolje, možda će on i postati veliki igrač, al govorim generalno o ljudima tj o novoj generaciji, oni jednostavno nenaju ono što imamo mi " stariji ".....Jednostavno to su internet generacije koje bi kad bi nestalo interneta na jedan dan u svijetu, poubijali bi se....možda su oni i pametniji od nas i bolji, al' samo kažem da je to drugi svijet generalno u odnosu na generacije iz 20og vijeka....
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Petrušev je nažalost imao samo kratku pauzu (od par meseci ) na putu totalne propasti karijere.Efes je bio greška a ovo je već samoubistvo
P

Partizanov@c

pre preko 1 godinu

Hajde glavu gore komsije, veceras da konacno pobedite! Mozete vi to! Ovi izgleda igraju bez Melija, Pengosa i Sildsa tako da je velika prilika tu. Samo hrabro! Pa da i mi i vi idemo u Top 8.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Kapiram ja da ih ložiš ali nije lepo!
P

Partizanov@c

pre preko 1 godinu

Ne lozim ja nikoga, uostalom oni ipak imaju sad takav raspored gde igraju 4 na strani od 5 utakmica (Zalgiris, Virtus, Milano i Makabi). Ali zato u zadnjih mislim 5 ili 6 kola ce najverovatnije imati isto toliko pobeda tako da top 8 im je siguran. Samo da psiholoski izdrze i da u ostalih 6-7 utakmica ubodu npr 2 pobede. Partizan je sad trenutno malo laksi raspored ali dolaze teze utakmice ali ne sumnjam da oba prolaze u doigravanje. A u doigravanju sve zavisi kome ce da dopadne Real, kome Barsa ili Fener a kome Olimpijakos. Npr Zvezdi lezi Olimpijakos ali im ne lezi Fener a kod Partizana je obrnuto.
G

GISKA 88

pre preko 1 godinu

Samo da ne krenemo i ovu utakmicu ,posle 3 min sa 10 do 15 koseva zaostatka...imam utisak da protiv nas ,lopte ulaze na daljinski. Svaku utakmicu krenemo jako lose,i posle kad se trgnemo,ne mozemo da se vratimo rezultatski. Zvezda je zivot,sve drugo su sitnice!!!
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Nemamo igru, zatvoriti Petruševa i sve se svodi na kraju na individualne prodore Nedovića i Vildoze, 3 i 4 nemamo. Ono protiv Virtusa je stvarno bilo loše.
k

konstatacija da

pre preko 1 godinu

nemamo igru tvoja kao vrhunskog strucnjaka se zasniva na utakmici sa Virtusom koja je najslabije izdanje Zvezde mozda i od pocetka evrolige.
J

Jejdjr

pre preko 1 godinu

Covek je u pravu zadnjih 5 minuta protiv Zalgirisa,s Partizanom nisam gledao ali po statistici mi je jasno i Virtus totalno divljaštvo uopste ne eksploatisemo centralni pik i igru sa centrima i kratka otvaranja Mitrovic i Petrusev i utrcavanjima bekova i krila, u tih 3 tekmi(Zalgiris 5 minuta) ljudi 20 poena u 3 utakmice alo, samo forsiranje izolacije bez ikakve ideje, odjednom smo izgubili sistem i delujemo kao raspasana banda, nije sve u pobedama ali odsustvo timske igre je bas vidljivo, plus povratak Ivanovixa minus, mislim isto da su se mnogo navikli na Kampaca u ovih mesec dana u Aba ligi pa malo stucamo kod ideje, nadam se da cemo timsku igru podici na visi nivo pa makar i izgubili i od Milana i Makabija nego da dobijemo bez identiteta iz izolacija Nedovica i Vildoze takozvana po meni sebican,Hardenska debilna kosarka koju je do pre 2 kola Partizan igrao pa se opametio fazon nas dvoje 50 poena ostatak 15
J

Jenkins22

pre preko 1 godinu

To je sve tacno! Milano je pravo mesto za povratak u formu,ali ne nasu nazalost! Mi smo u zestokom padu! Videcete veceras najbolje.... Ono sa Bolonjom je bio skandal! Pa ne znam sta je bilo gore i odakle da se pocne.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ko ne veruje u pobedu Zvezde, nemoj ni da gleda utakmicu. Pobedili smo mi i mnogo teže utakmice na strani. Naš mentalitet je takav da možemo da izgubimo kada se to najmanje očekuje, ALI MOŽEMO DA POBEDIMO KADA TO NIKO NE OČEKUJE.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Ja verujem u pobedu Milana a gledao bih? Jel može?

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Startna perorka, Ivanovic, Lazic, Lazarevic, Bentil i Raduljica....samo jako 🤣
K

Kemp

pre preko 1 godinu

Vjerujem u TOP 8 ! Vjerujem u Duška ! Vjerujem da je ovo samo prelazni period loših utakmica, i da će to na kraju sve biti kako treba ! Ajmo jako momci, pa kako bude da bude !
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Ajmo momci veceras do pobede! Velika vecina navijaca je potonula, niko ne veruje u pobedu, ali hajde sada iznenadite i pokazite od cega ste. Ja verujem da mozemo do iznenadjenja. Svi misle da nam sve zavisi od Vildose i Nedovica, ali bas suprotno, sve zavisi od igraca sa sekundarnom ulogom, tipa Dobric, Lazarevic, Bentil…ako ti igraci odigraju iznad svog nivoa i doprinesu poenima onda imamo dobre sanse jer Vildoza i Nedovic uvek mogu da izmisle poene, ali ne mogu sami protiv svih. Srecno momci i nadam se pozitivnom ishodu veceras i preokretu ove crne serije.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Па наравно, само они су у каналу и немогу ни лопту да воде нормално, а камоли да одиграју изнад својих могучности. Пораз 99%,нажалост!
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Od Nedovića ne očekujem ništa jer je totalno van forme.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Nemamo ni sreće, pored svih nevolja sa povredama i Evroligom..protiv nas Barsa trojke 17 od 29 šutira, posle nista specijalno..plus Mirota ubo sut sa 8 metara..nevezano za liniju..protiv nas Dzejms iz Monaka ne moze da promasi, cak i iz svlacionice, protiv komsija ne moze da pogodi nista..isto i Zalgiris ubo tri od tri poslednja tri suta, a mi nista da udje na kraju...Virtus, sam trener rekao najbolju tekmu u sezoni odigrao sad..tako ce i Beron veceras..spava sezonu..ali ima da ga hoce veceras i dr..jedina srecna trojka protiv komsija..Dobric inace dobar šuter...ove godine ne moze da se sastavi..Isto kao i Neda, nikad gori šut za 3 poena..zato i ide na ulaze..nece šut!! Inače smo za sada na dnu msm u trojkama..mozda 20%
P

Princip

pre preko 1 godinu

mislim da danas lako gubimo..
А

Аки

pre preko 1 godinu

Проблеми су почели у старту.Лош прелазни рок,тренер неискусан.Послије се то све уклопило бољи тренер дошао Вилдоса,опоравио се Недовић,проиграо Петрушев.Управо њих тројица и вриједе много више од осталих и имају поене у рукама.Остали су их пратили али овај тим Звезде је мач са двије оштрице.Може да побједи сваког али ако закаже 1 или двојица од водећег трија ствари оду у сасвим другу крајност.Велики број играча уопште негледају на кош .Да би побједио мораш дати кош уреду 1 или 2 дефанзивца али већина таквих у тиму је превише,мада код неких је и та дефанзива упитна.Није ово неки нарочито велики пад форме.Осим задњег меча претходни су тјесно изгубљени али доста таквих је и добијено.Игра је иста али....није исти Петрушев и то је највећи проблем.Кад је играо добро играла је и Звезда.Задња два меча је био лош и то се осјетило.Безопасан у рекету ,одбрану је одиграо неколико мечева добро али сад је опет онај стари рањиви Филип.Надам се да је то само тренутно.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...jedini razlog za pad forme je dolazak kampaca, jer sada u aba i evroligi tim igra sa dva totalno razlicita pleja i ne mogu da se pohvataju...vildoza je vise skorer, cak nije ni plej, vise kombo bek, kao nedovic a kampaco je pravi izvorni plej koji izmislja poene i mitrovicu i lazarevicu i ostalima...ivanovic je sam rekao da ce poceti sa ozbiljnijom integracijom kampaca tek dve nedelje pred prvu tekmu u evroligi, ovo sad igra vrv samo na osecaj i kvalitet...
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Sve je zavrseno u derbiju na zalost. Tom pobedom bi imali velike sanse za play off, barem bi dobili na samopouzdanju ako nista drugo. Ovako sledi nam veliki sunovrat, pad forme u najgori cas...
1

1983

pre preko 1 godinu

Od naredne dve jedna se mora dobiti a onda ces da vidis sta je izgubljeno samo da nebude novih povreda
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Nece biti nimalo lako. Nadajmo se da ce se kompletna ekipa podici i imati vise motiva i raspolozenih igraca od jednog ili dvojice.
r

rs 1989

pre preko 1 godinu

Ako veceras izgubimo,def je to to sto se tice eventualnog top 8..
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Uglavnom se svodi na to da ako pobede dobro je a ako izgube kriza je, i to jaca Sreca u nesreci je da je ovaj protivnik a ne neki drugi
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Губе и наши директни конкуренти за топ 8 ,ал губимо и ми и то је проблем. Валенсија је искористила поразе Макабија пре свега ,па и Басконије,Жалгириса ...Па и Партизан се попео на табели,они су били у кризи и изашли из ње победама,тако морамо и ми,а вечерас је нова шанса.
r

realno

pre preko 1 godinu

Ovi će da useru i partizan i zvezdu ,isto važi i za virtus ,treba nam po još jedno 10 miliona da bi bili u trci za top 8,zvezdi da dodje Bobi ili Milutinov ,Partizanu lučić,jaramaz i Marinković
R

RsBG

pre preko 1 godinu

Uz vas smo ! Biće opet Nedović iz kornera u posllednjoj sekundi u još nekoj velikoj utakmici ove sezone
М

Митт

pre preko 1 godinu

Тешко гостовање
p

pjer

pre preko 1 godinu

Srecne vam rane junaci
z

zazazazza

pre preko 1 godinu

Male šanse za zvezdu veceras,ekipa milana koja na svakoj poziji ima 2 kvalitetna igrača i mesinu na klupi,tesko da ce izgubiti kod kuće veceras od zvezde
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Posto je vec sve teza situacija da se domognem o top 8,meni je vaznije da Zvezda osvoji aba ligu,plasira se u evroligu iduce sezone i zadrzi kostur tima u vidu Nedovica,Vildoze,Kampaca,Petruseva,Lazarevica i naravno trenera Ivanovica. Pokusati dovesti Bobana Marjanovica i Kalinica. Ovo ovako nije proslo,sta nam vredi priblizni budzet Partizana kada nam igrac koji je najbolji i najskuplji ujedno ne igra,igrace tek od 20+ kola evrolige. Da smo imali taj budzet kao Partizan,na pocetku sezone pa i da uradimo nesto.Em smo poceli sa onim polupanim trenerom,em nam skor u evroligi bio 1:6 dok nije dosao Vildoza,tada je tek i trener dosao i onda ovo sa Kampacom. Pa sve one povrede,par utakmica bez pola tima itd. Nadam se samo da ce gore navedeni igraci ostati pa da od prvog kola budemo kompletni.
P

Pa da

pre preko 1 godinu

Sada kad se klima top 8,sad vise nije bitno top 8 i F4, nego je bitna ABA i KLS, pa ste za to dovodili Vildozu i Kampaca, isto i za fudbal cim ispadoste u Evropu, nije bitna Evropa nego prvenstvo i kup.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Mi iduće sezone u el možemo jedino preko aba. Partizan je svoje mesto obezbedio.
D

DDz

pre preko 1 godinu

Vama sad nije bitna evroliga cim ste ispod partizana ali naravno vi sve brzo zaboravite isto tako nisti ni znali da zvezda postoi u kosarci pre 10 godina dok nije promenila ime...
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

@Gostanko..pa ako niste imali taj budzet na pocetku sezone..odakle se volesbno i naknadno pojavise milioni za Vildozu i Kampaca? Znaci gleda se koliko je jak Partizan pa se prema tome ulaze i investira...zasto se nije tako ulagalo prosle sezone? Ako ti je cilj top 8...ti ulazes bez da gledas sta drugi rade.
B

Bafana

pre preko 1 godinu

Imate 16 igrača u rosteru, dvojicu ste doveli direktno iz Nba-a, jednog stranca ste već otpustili i doveli ste drugog trenera, hteli ste i Polonaru da dovedete , dok Partizan ima ukupno 13 igrača u rosteru, uključujući Vukcevica koji ni nema neku minutažu…

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Odgovor za ovog Bafanu. Pa i vi ste imali 17 igrača u rosteru i sada ste ostali na 13 jer vam ponestaje para.Otpustili ste Brodzijanskog i Glasa, mladog Petrovića na početku sezone poslali ste u Borac iz Čačka a Jovanović je otišao u Ameriku pre par nedelja. Zvezda je ove sezone imala na platnom spisku jednog igrača više tjst 18.Otpustila je Adamsa i malog Topića pozajmila OKK Beogradu. Vi ste na početku sezone vaš budžet raspodeli li na ekipu i stručni štab. Zvezda je imala duplo manje para na raspolaganju od vas i tako je i sastavila ekipu. Kada su našli nove sponzore ili finansijere doveli su Vildozu, Ivanovića za trenera i Kampaca. Verovatno je Čović i iskoristio ljutnju jednog čoveka za ono što ste mu vikali u Areni i otišao kod njega da traži finansijsku pomoć. Taj isti zbog svoje ljutnje rekao je vašim rukovodiocima da do kraja sezone nećete više ništa dobiti. Zato ste i ostali na 13 igrača i okreni, obrni opet je Ćović ispao pametniji. Otprilike smo na pola sezone i tek kreće najvažniji deo gde se sve odlučuje a vi da molite bog da vam se niko ne povredi jer u tom slučaju završićete sezonu isto kao i prošle godine.
B

Bafana

pre preko 1 godinu

Odgovora za zelenokog, ajde da krenemo redom, Brodzi nije otpušten jer je potpisao na tri meseca, znaci ne placa mu se ništa kao u slučaju Adamsa gde je došlo do raskida saradnje na štetu kluba jer ste doveli NBA igrača, Glas takodje nije otpušten nego je prešao u Cedeviti uz obeštećenje, doveden je iz Dinamika, tako da je Partizan zaradio na njemu, Petrovic je poslat još na početku sezone u Dunav jer je premlad i nema još kvalitet ni za Aba ligu sto se vidi sada u Borcu, a Jovanovic je idalje sa ekipom, i njih dvojica su deca Partizana , samim tim nemaju neke jake ugovore kao ni Topić u Zvezdi i malo je glupo uporedjivati takve momke sa Vildozom, Kampacom, Ivanovicrm itd. , sto se tiče stručnog staba pa vi ste promenili i glavnog i pomoćnog trenera i doveli nove, isto ste otpustili prethodne tako da i njima sleduje obeštećenje neko, a ovo za cokija mi je i glupo da prokomentArisem, ps - ko placa igrace Fmp-a?

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Bafana samo si zaboravio da kažeš da tih vaših 16 igrača sa sve stručnim štabom sa početka sezone po sajtu Evrolige godišnje koštaju 23 miliona evra a naših 16 igrača zajedno sa stručnim štabom sa početka sezone po podacima te iste Evrolige 9 miliona evra. Sa Kampacom i Vildozom plus trener Ivanović i da se to povećalo na 15 miliona evra, kako bi bili podjednaki sa vrednošću tima mi bi trebali da dovedemo još dva Kampaca i jednog Vildozu i da imamo dvadeset igrača u rosteru vi grobari ne bi imali pravo bilo šta da kažete, jer naših 20 bi vredelo ko vaših 13.
B

Bafana

pre preko 1 godinu

Idalje mi nisi odgovorio ko placa igrace Fmp-a?
B

Bafana

pre preko 1 godinu

I mali podsetnik, upravo zbog laziranja takvih podataka niste mogli da registrujete Kampaca
N

Nema stajanja

pre preko 1 godinu

I ako izgubimo nema veze, idemo dalje … stici cemo u top 8 sigurno
K

Koje godine

pre preko 1 godinu

Top 8?!
f

fil

pre preko 1 godinu

Večeras dobijamo ubedjen sam!
G

Gost1010

pre preko 1 godinu

Teska prica. Veliki pad forme se poklapa sa padom igre Nemanje, ali tu smo. Stojimo iz njih, pa kako bude. Podrska svima. Samo napred.
p

pa da...

pre preko 1 godinu

naravno price da su odustali od playoffa je bila klasicna laz mesine...
m

m@jstor

pre preko 1 godinu

ubice ih bily ko zeca :D
S

Spomenko

pre preko 1 godinu

Ubice vas ne brini.
G

Gost102938291029

pre preko 1 godinu

@Spomenko to ćemo tek da vidimo