Komentari na vest

Mega oslabljena ide na Zvezdu: Plavšić doživeo prelome kostiju lica

F

Fenjerasi tugasi

pre 12 dana

Fenjerasi koje rasturaju sa 50 poena razlike bi ponovo u evroligu valjda da obaraju nove rekorde. Naravno negativne. Za 10 godina statiranja u evroligi najbolji uspeh im je proslogodisnje 10. mesto. Nikad u doigravanju nisu igrali a kamo li pobedili.
д

д.г.

pre 12 dana

Звезда јури појачање из аба, а Партизан из ел и нба. Ибака на корак од Партизана. Играо у нба и Бајерну. Свак се према губеру опружа.
P

Paa

pre 12 dana

Koliko para toliko i muzike.
t

teska dijagnoza

pre 13 dana

grobarska paranoja nema granice ...
C

Civot

pre 13 dana

Pobedila ih Mega proslu utakmicu i odmah panika u Zelezniku. Ide dopis da najbolji igraci ne smeju da igraju protiv mezimice..da nije jadno i bedno bilo bi tuzno..Nikad skuplja CZ u istoriji uplasi se klinaca iz Mege..
P

Popa

pre 12 dana

Pa i Zvezdi se povredio Hanga. Povrede su sastavni deo sporta čemu tolika paranoja? Sve i da je kompletna Mega bi teško dobila Zvezdu sad na svakih 7 dana kada su nosioci igre odnorni.
L

Laktasi

pre 13 dana

Nista smesnije i komicnije nema nego kad navijaci kluba koji u poslednjih 15 godina jedva osvojio JEDAN TROFEJ i odigrao samo Jednu EL posteno prosle godine a predprosle im vodja kupio licencu,i oni sad takvi nasli nesto da pricaju o doktoru kosarke Nebojsi koji u zadnjih 12 godina koliko je u Zvezdi osvojio cak 11 ABA titula,odigrao 11 EL,osvojio 10 kupova i 12 KLS titula...ukupno skoro 50 Trofeja za Zvezdu za samo 12 godina u klubu,nema niko takav skor u celoj Evropi,smem da potpisem!
g

gnsnsgns

pre 13 dana

1-komercijalna banka vratite dug,2-vi niste zvezda vi ste fmp 3-Dule vas je ugasio ime vam je promenio kada smo mi vladali vi ste bili ugaseni sada vi vladate a mi vam uzmemo titulu ubite se...jadan igrac iz kkcz sada fmp2 nije izasao...za kk Partizan je institucija...
M

Maler

pre 13 dana

3/4 porodicni trofeji igrani protiv originalnog FMP-a..pravo merilo je Euroliga, gde da nema mucenih Alba i Asvela bili bi fenjerasi..
Z

Zeleznicari

pre 13 dana

Ako hoces da naglasis zvezdinu eru, onda malo smanji dozivljaje, jer nije zadnjih 15 godina, nego zadnjih 9 godina, jer Zvezda prvi put odvaja ABA ligu 2014/2015 godine. Nemoj da se pravis naivan kao sto nisi. Drugo, svaka cast na domacim Slavica Cukteras trofejima, trokorcima Bilija Berona i mesarske kosarke Branka Lazica sve ovde godine, jos samo ta Evropa da probijete led tu vas nikako nece... Od kupljene vajld karte od Cibone do Efesa i 45 razlike, ne da vam se nista drugo osim da brukate srpsku kosarku sve ove godine... A znamo i ti i ja da bi menjao sve te trofeje za jednu seriju sa Real Madridom u pet tekmi za F4... ;) Sportski pozdrav!
@

@gnsgvno

pre 13 dana

Necemo da vratimo nikome nista. Ako smo fmp, zbog cega te toliko bolimo? Nismo stvorili nijednog igraca nikada, ali zasto svake noci places zbog nas? Mnogo bolimo i tek cemo. Sportski pozdrav
I

Ispali iz EL

pre 13 dana

@matoriekspert Procicete u finalu ABE isto ko u zadnja Tri derbija i u Kupu,sledece sezone idete na trudnicko bolovanje i nazad u Evrokup koji ste redovno igrali zadnjih 15 godina!
G

Gubitnici 50 poena razlike

pre 12 dana

Prete fenjerasi koji gube I to od 11. Efesa sa 50 razlike
Z

Ziveo Efes

pre 13 dana

SAMO NEK SE ON OPORAVI ZA SL.SEZONU DA PREDJE KOD NAS KAO I DJURISIC TO JE NAJBITNIJE!
Z

Zeleznik

pre 13 dana

I onda neko kaže treba svi da podržimo ovo što Mega radi.... A šta da podržimo? Menadžerski klub čiji se pravi vlasnik pravi lud, tj. misli da smo svi mi ostali ludi da ne znamo čemu Mega služi, za koje i čije kombinacije i talove? Klub bez takmičarskih ambicija, bez navijača, klub koji nema nikakvih sportskih stremljenja. Razvija mlade igrače? Super ali ih pre svega razvija u u cilju poboljšanja kapitala jednog čoveka, pa tek onda sve ostalo. Na kraju krajeva za to se napravi košarkaška akademija, razvojni klub itd. kojem ZAKONOM/STATUTOM (čime god) ne sme biti dozvoljena da igra takmičenja koja su iznad određnog ranga. Ali ovde ne postoje nikakva pravila, nikakav red. Čak iako postoje neka jadna ograničenja i pravila menjaju se na nedeljnom nivou, kako kome paše i odgovara a o tumačenjima istim da i ne govorim. Žalosno je sve ovo.
M

Mister M

pre 13 dana

Zbog cega si se toliko razestio? Tresu se gaćice? Fudbal ne pratite od pre dva meseca, jos 3 nedelje i necete pratiti ni kosarku.
T

Ti treba da sidjes

pre 13 dana

najpre s tog brda, a zatim cemo o podrsci.
j

joj

pre 13 dana

sto sam se iznervirao. Nadao sam se tituli u fudbalu i kosarci, kad ono cvrc hajahahhajahahhajahahhahahahhsh
Z

Zalosno

pre 13 dana

Cekaju te maramice za suzice na ulazu u zg. Palomics
M

Maler

pre 13 dana

Ne sme da igra protiv svojih xaaxxa..u sledecim danima "povrede" i Miljenovica i Djurisica
S

Sta se radi

pre 13 dana

U ovoj Koreji od drzave
P

Paloma

pre 13 dana

Maramice za suzice
M

Mikula

pre 13 dana

Napusti je idi gde je lepše.
Z

Zvezda je Srbija

pre 13 dana

U svim sportovima vedrimo i oblacimo ! Hehehedobro dosao u nas klub brate
G

Grobarcina

pre 13 dana

Plavsic kod vas a kod nas Dimitri jovica Partizan opet sampion Aba lige hahahh
k

kk.Decenija

pre 13 dana

@grobarcina Jel isto ko zadnjih 13 punih godina koliko niti jedne titule i EL videli niste!
t

top 12 klub

pre 13 dana

Jel isto ko zadnjih 12-13 godina koliko niti jedne titule i EL videli niste!
g

gonpi

pre 13 dana

Bilo bi smešno da nije tužno i obrnuto. Nema više sporta i Zara nigde. Strasno!
i

ihh

pre 13 dana

placi
2

24.232

pre 13 dana

Namestio Misko...
M

Marko 90

pre 13 dana

Bravo genije, baš je namestio da mu se igrači povređiju na utakmicama.. Koliko ti je trebalo to da smisliš ili ti je neko ti pomogao? A momku brz oporavak...
V

Vasilis

pre 13 dana

Bas steta za ovog momka i naseg buduceg igraca.
Z

Zeleznik

pre 13 dana

Ovim "našeg budućeg igrača" si sve rekao..... Nekad je bolje i prećutati.
@

@zelezeka

pre 13 dana

smiri se, jedan bensedin i bice sve u redu