Foto: Koper Primorska / Aleksander Golob
Foto: Koper Primorska / Aleksander Golob

Mega preživela dramu u Kopru

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.11.20. | 22:08

Beograđani posle produžetka pobedili "fenjeraša"

Košarkaši Mege upisali su i treću pobedu u nizu pošto su na gostujovanju u Kopru, posle produžetka, pobedili Primorsku 71:69 (23:26: 14:16, 9:5, 17:16, 8:6) koja ostala na dnu tabele, bez pobede u osam mečeva.

Oslabljeni neigranjem Filipa Petruševa, gubili su Beograđani 61:57 posle poena Urbana Durnika nešto manje od minut i po pre kraja, ali je Marko Simonović trojkom pokušao da uhvati priključak. Pošto je Luka Vončina polaganjem ponovo odmakao domaćina (63:60), činilo se da Mega neće imati snage. Ali, majiskusniji, Milenko Tepić, preuzeo je odgovornost. Prvoj je pogodio trojku za produžetak, a zatim imao šansu i da skrati muke Primorskoj u regularnom delu. Nije bio precizan, pa se pa se drama produžila na dodatnih pet minuta, s tim da je ovog puta ekipa Vlade Jovanovića sve vreme kontrolisala rezultat

Izabrane vesti

Najefikasniji kod domaćina bili su Luka Vončina sa 22 i Erjon Kastrati sa poenom manje, dok su u redovima gostiju dvojica igrača upisala dabl-dabl učinak, Marko Simonović sa 15 poena i 12 skokova i Karlo Matković sa 12 poena, 14 skokova i čak 6 blokada, dok je Milenko Tepić dodao 11 poena.


tagovi

KK MegaMarko SimonovićMilenko Tepić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara