Foto: Mega Bemax / Ivica Veselinov
Foto: Mega Bemax / Ivica Veselinov

Mega započela sa treninzima u dvorani

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.05.20. | 18:18

Prethodne dve nedelje, košarkaši ovog kluba su vežbali na otvorenom na Adi Ciganliji

Više od dva meseca protekla su od poslednje utakmice ABA lige, koja je odigrana pre nego što je izbila pandemija virusa korona u našoj zemlji. Svi košarkaši otišli su na pauzu, a tek po ukidanju vanrednog stanja polako su počeli da se vraćaju uobičajenim aktivnostima. Istim koracima je išla Mega, koja je danas održala prvi trening u dvorani Mega Fektori u Naselju Braće Jerković uz poštovanje svih zdravstvenih mera.

Od prvotimaca, danas su u voždovačkom naselju trenirali Nikola Mišković, Andrija Marjanović, Luka Ašćerić, Marko Simonović, Luka Cerovina i Nikola Tanasković. Njima su se pridružili košarkaši OKK Beograda, među kojima su Aleksandar Langović, Karlo Matković, Mihailo Jovičić i Marko Kljajević. Tu su i članovi juniorskog tima – Mihailo Mušikić, Luka Paunović i Nikola Đurišić.

Izabrane vesti

Tokom trajanja pandemije, svi oni su trenirali u kućnim uslovima i uz specijalne programe koje je pripremao kondicioni trener, Marko Sekulić. Neki igrači su uz to koristili priliku da vožnjom bicikla dodatno održe kondiciju.

Uvodne dve nedelje po ukidanju vanrednog stanja u našoj zemlji, košarkaši Mege su trenirali na otvorenom na Adi Ciganliji gde su imali treninge sa loptom sa ciljem razvoja individualne tehnike, a rađene su vežbe na spravama u cilju mišićne adaptacije tela.

Na klupskom sajtu ističu da je napravljen plan rada za naredni period gde se u fokus stavlja razvoj samih igrača, a u zavisnosti od odluke o nastavku takmičenja u ABA ligi i Superligi, kao i obaveznim i prerporučenim zdravstvenim merama zaštite, on može biti dodatno usklađen.


tagovi

Mega Bemaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara