Majk Meloun (Printscreen)
Majk Meloun (Printscreen)

Meloun: Sudija izbacio Jokića zbog rečnika... U moje vreme tako smo tepali jedni drugima

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.12.23. | 05:54

Ne samo da nema nikakvu protekciju, već srpski centar i lider šampionskog tima sada već postaje meta sudija u NBA ligi

Dante Egzum i Luka Dončić su srušili Lejkerse, Boston očekivano bio bolji od Klivlenda na domaćem terenu, ali centralna tema večeri u NBA ligi jeste novo isključenje Nikole Jokića, drugo u poslednje tri nedelje.

Očigledno je da višestruki MVP, jedan od najboljih, ako ne i najbolji košaraš lige nema nikakvu protekciju kod sudija, kao i da je Denver na dnu lestvice timova po broju dosuđenih slobodnih bacanja. A kako protivnici uspevaju da (sa)čuvaju Jokića, kazuju i mnogobrojni ožiljci i rane po njegovim rukama.

Izabrane vesti

U svakom slučaju, imao je stav o Jokićevom isključenju i trener Denvera Majk Meloun. Nije bio besan, već ironičan.

"Sudija je isključio Nikolu. Posle me je pitao, da li sam čuo šta je rekao. Odgovorio sam mu da nisam. Neću upotrebiti frazu koju je Nikola navodno iskoristio, ali je sudija procenio da je jezik koji je koristio zaslužio isključenje... To me je šokiralo. Kada sam čuo šta je u pitanju, rekao sam da ne razumem problem, jer u vreme kada sam ja odrastao, tako smo tepali jedni drugima u kući", rekao je Meloun.

Interesantan, takođe sarkastičan odgovor ponudio je i Eron Gordon, Jokićev saigrač i dobar prijatelj van terena. Upitan je Gordon kako ovaj tim pronalazi put bez Jokića koji je opet isključen.

"Ne znam. Mislim da ćemo morati malo da promenimo plan igre. Da se nadamo da Nikola dobije isključenje što pre, pa da vidimo šta možemo da uradimo odatle", rekao je Gordon.

Podsetimo, Jokić je isključen minut pre kraja druge deonice, a za 16 i po minuta na parketu upisao je četiri poena, devet skokova i šest asistencija.


tagovi

Nikola JokićDenver NagetsMajk Meloun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara