Šabaz Nejpir i Etore Mesina (©Starsport)
Šabaz Nejpir i Etore Mesina (©Starsport)

Mesina o Nejpirovom povratku: Napravio je veliku finansijsku žrtvu, hvala mu na tome

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.12.23. | 15:08

"Mi smo uložili napor, pomogla je i Crvena zvezda takođe. Bila je to dobra saradnja sve tri strane koje su učinile da se Šabaz vrati u Milano. Mi smo veoma srećni", poručio je italijanski stručnjak posle odličnog povratničkog debija američkog plejmejkera

Do pre mesec i po dana su se prepucavali preko medija, sada se ponovo vole. Šabaz Nejpir se sredinom nedelje vratio u Olimpiju i odmah zablistao, izmamivši osmeh od uha do uha na licu Etorea Mesine.

Američki plej je u povratničkom debiju protiv Kremone u 13. kolu italijanskog prvenstva postigao 16 poena, ponevši epitet najefikasnijeg pojedinca pobedničkog sastava, i to uz samo dva promašaja iz igre (3/3 za dva, 3/5 za tri poena). Kao da nikada nije ni odlazio, mada će to vrlo verovatno učiniti na kraju sezone, jer je ugovor navodno potpisao na pola godine.

Izabrane vesti

"O tome ćemo pričati u budućnosti, nije sada trenutak za to. On je ovde, srećan je, napravio je važnu finansijsku žrtvu kako bi došao i igrao ovde i mi smo mu zahvalni na tome. Mi smo uložili napor, pomogla je i Crvena zvezda takođe. Bila je to dobra saradnja sve tri strane koje su učinile da se Šabaz vrati u Milano. Mi smo veoma srećni", izjavio je Mesina posle pobede nad Kremonom (75:51).

DA GA ČOVEK PITA ŠTO OVAKO NIJE U ZVEZDI: ŠABAZ NEJPIR ODMAH PODIGAO MILANO NA NOGE

Dao je iskusni Italijan osvrt i na partiju 32-godišnjeg Amerikanca i ono što njegov povratak donosi ekipi.

"Danas je timu doneo tempo, živost, postigao važne koševe… I Dijego Flakadori je imao koristi od toga, odigrao je odlične minute. Obojica su držali tim pod kontrolom."

Potom malo i o samoj utakmici.

"Vrlo sam sreća što smo pobedili u ovoj utakmici s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo. Iskusni igrači odigrali su vrlo oprezno, kvalitetno, takođe zahvaljujući dolasku Šabaza Nejpira koji je mnogo pomogao u protoku lopte...", zaključio je Mesina.


tagovi

Šabaz NejpirEtore MesinaOlimpija Milano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara