Komentari na vest

Micić posle maestralne noći: Došao sam u NBA sa jasnim ciljem

Bibras Natcho

pre 6 meseci

Da volim crno bele...😀😁
S

Severcelii

pre 6 meseci

Cetnici su ponosi na tebe Vasilije.🇷🇸🏴‍☠️
K

KIMI 85

pre 6 meseci

Sve si to zasluzio, i jos bolje. Koliko si napredovao od Zalgirisa pa redom, samo radom i disciplinom. I da se nikad ne zaboravi, da si u najtezem momentu u svom zivotu odbio da napustis reprezentaciju iako bi te svako normalan razumeo da jesi. Potez za postovanje. Ti si ljudina Vaso i dao Bog da te zaobidju povrede i da ostavis dubok trag u Nba..
M

Monteroo

pre 6 meseci

Ne moze niko da mi kaze da je donte di vicenco ili brendan pozievski bolji igraci od micica a igraju u njujorku i woriorsima,jednostavno nije imao srece zakasnio u OKC dve godine,oni su sad ozbiljna formirana ekipa Ovde ako ga puste da igra moze svako vece da ubaci 15 ak poena 7,8 asistencija ...lagano...
B

Bravo Vaske

pre 6 meseci

Gde su stručnjaci koji ga prozivaše?
Y

Yes sir

pre 6 meseci

Izjava odiše skromnošću i time kako je čvrsto na zemlji, s obe noge. Traži samo priliku, minute, a za to vreme trenira i radi na sebi. Nadam se da je u Šarlotu našao tu priliku. Zaista je imao kvalitetno veče, ali čekaću da odigra još nekoliko utakmica da bih video gde je. Svu sreću mu želim. Mišljenja sam da MVP EL može imati zapaženu ulogu u NBA. Na Vasi je da to pokaže i dokaže.
F

Farisej

pre 6 meseci

Kao neko iz Crne Gore mogu reci
F

Farisej

pre 6 meseci

Moj prvi pokusaj od komentara valjda ce izbrisati. Nas narod voli da podcijeni domace. Dokaz da ovdje ima sjanih kosarkasa je zadnje SP. Srbija je bila srebrna. Ameri I kanadjani sa super igracima su joj gledali u ledja. Ljudi Branson se nije vidio na SP, Ingram, gotovo svi osim Edwarca iz Minesote koji je top klasa. Micic, Vezenkov itd su bolji od 50 % rostera u NBA klubovima. Bolji kosarkasi. Mozda ne igraci 1 na 1. To ce polako I ameima uci u mozak. Podrska svim mladim kosarkasima. Vjerujte u sebe I radite puno. Vasi sve najbolje od nba fana iz CG

Sliks17

pre 6 meseci

Celaj Vaso te dzulove
O

Oksi

pre 6 meseci

E ovaj decko treba da bude primer mladjima. Ne mozes traziti detetu da se ugleda i bude kao Jokic ili Doncic, oni su nesto neverovatno. Vasa je pravi primer. Kad se setim koliko su moji Zvezdasi negodovali kad je dosao kod nas, s pocetka je zaista bio los, nije mogao da se poveze, a onda kakav bum u karijeri. Secam se jos iz Mege kada su govorili za Vasu da je prosek, a Zagorac buduci NBA kalibar. Bravo Vaso, sve si ovo zasluzio!
2

234623427u327

pre 6 meseci

Pa taj isti vasa nije mogao pesmu da pogodi...
m

milo123

pre 6 meseci

Nažalost njegov uspon se nije desio u Zvezdi, koja je bila nastavak pada (Bajern) sve do Tofaša. Realno tad smo svi pomislili da je gotov. Tek tad je proigrao, kasnije Žalgiris i sad je to što jeste. Ne sećam se nijedne njegove utakmice u Zvezdi.
K

Kimiki

pre 6 meseci

Podrška za Vasu! Pokaži im šta sve znaš,nisi džabe bio MVP Evrolige!
Л

Лазар

pre 6 meseci

Маестралне ноћи..!? Оно кад менаџери наручују текстове
S

Satrun

pre 6 meseci

Menadzerski tekstovi ? Momak koji je bio najbolji igrac u svim mladjim selekcijama Srbije , decko koji se na pocetku seniorske karijere nije najbolje snasao pa je isao zaobilaznim putem pa preko Zalgirisa podigao nivo pa do Efesa gde bio 3 godine najbolji igrac Evrolige , zna Vasilije kako je ici zaobilaznim putem nista mu nije strano , a da ce se snaci hoce samo Boze zdravlja !
T

Tomiradi

pre 6 meseci

Sigurno, evo Misko zvao samo da bi ti procitao tekst, puno mu to znaci, a i za Vasu i njegov razvoj.
P

PRAVA PRIČA

pre 6 meseci

Jedva čekam da vidim NBA petorku: Jokić, Pokuševski, Jović, Bogdanović i Micić.
S

Saturn

pre 6 meseci

Pokusevski , taj decko je zaboravio da igra kosarku...imamo 5 boljih igraca od njega
Y

Yox

pre 6 meseci

Bravo Vasilije, samo guraj!