Komentari na vest

Micić: Srećan sam zbog rezultata reprezentacije, nadam se da ćemo biti svi na okupu

G

GISKA 88

pre 2 meseca

U jedno sam ubedjen... Da ni na jedno prvenstvo ( velika takmičenja) nismo otisli kompletni.
I

Igor 96

pre 2 meseca

1. S. Jovic, Avramovic, Micic 2. Bogdanovic, Marinkovic 3. Kalinic, Lucic, Dobric 4. N. Jovic, Petrusev 5. Jokic, Milutinov Tu se dvoumim izmedju Lucica i Gudurica, sjedne strane Guduric donosi kreaciju, dok sa druge strane opet ako bi isli i Jokic i sva tri pleja, mozda bi tu bilo previse igraca koji vole loptu u rukama, Lucic iako osakacen povredama i dalje je odlican igrac i smatram da bi dao veliki doprinos, uvrstio bih ovde i Tea, koji bi nam znacio da udje i na 10 minuta sa svojom magijom, ali mislim da je on zavrsio svoje sa Reprezentacijom, znacio bi nam svakako.
I

Igor 96

pre 2 meseca

Tim po mom misljenju ako bi bili kompletni bi bio 1. S. Jovic, Avramovic, Micic 2. Bogdanovic, Marinkovic 3. Kalinic, Dobric, Guduric 4. Petrusev, N. Jovic 5. Jokic, Milutinov Veliki sam fan Lucica, i tu bih mozda samo menjao njega za Guduru, iz razloga sto ako svi plejmejkeri budu igrali, vise vidim Lucica tu nego Gudurica, jer je i Guduric igrac koji voli loptu u rukama, i cesto se spusta na 1, tako da mislim da bi to bilo mozda previse za nas, a o kvalitetima Lucica ne treba pricati.
I

Igor 96

pre 2 meseca

Bice zanimljivo videti, da li ce selektor Pesic moci da racuna na sve igrace, moj neki tim bi bio 1. S. Jovic, Avramovic, Micic 2. Bogdanovic, Marinkovic 3. Kalinic, Lucic, Dobric 4. N. Jovic, Petrusev 5. Jokic, Milutinov Lucica bih ubacio (naravno ako bude zdrav, znajuci njegovu istoriju povreda) pre nego Gudurica, ukoliko bi sva 3 plejmejkera isla na Olimpijske igre, jer je po meni i Guduric neko ko voli da igra sa loptom u rukama, i nisam siguran da li bi to bilo bolje nego Lucic, ali otom potom, zanima me sta misle ostali?
P

PRAVA PRIČA

pre 2 meseca

Nadam se da će na leto u timu biti trojica sa slike, plus: Milutinov, Smailagić, Pokuševski, Jović, Lučić, Davidovac, Bogdanović, Avramović i Jaramaz.
H

Haha

pre 2 meseca

Po cemu su to zasluzili Jaramaz, Smailagic, Davidovac i Pokusevski da idu na Olimpijske? Prva trojica ne znaju gde se nalaze ove sezone, a cetvrti nije odigrao ni minut. Zaboravio si Kalinica, Mitrovica, Gudurica, Marinkovica, Petruseva, Stefana Jovica, Dobrica, Tea, Nedovica. Svi su kvalitetniji od ovih sto si naveo. A zaboravio si Trifunovica i Pantera i oni mozda treba da igraju😀
P

Pfc

pre 2 meseca

Bee navijačkih gluposti, Jaramaz i Smailagic nisu za reprezentaciju, Jare zalutao, Smailagic nije to taj igrač od prošle sezone.