Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Micov uskoro opet na parketu

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.10.20. | 18:13

Najverovatnije protiv Valensije u Evroligi, saznaje MOZZART Sport

Povreda lakta je prošlost za Vladimira Micova. Ona je došla kada su košarkaši milanske Olimpije savladali su Virtus Bolonju i osvojili Super kup Italije, a sada je i potpuno otišla. Postojala je šansa da Micov zaigra već ovog vikenda, a najverovatnije će se to dogoditi, posle dogovora sa klupskim lekarima, sledeće sedmice.

Armani gostuje Valensiji 6. novembra i to je utakmica na kojoj bi Vlada želeo da se vrati u igru. To je potvrdio i u razgovoru za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

"Iskreno sam mislio da je plan da ću igrati protiv Trenta. Međutim, bio sam kod najvećeg stručnjaka za ovu povredu u Italiji, u Modeni, kod koga su bili veliki igrači... Medicinski tim je ovde samo uplašen jer se ranije dešavalo da se neki igrači malo ranije vrate, pa su obnavljali povrede. Iz tog lošeg iskustva ne žele da rizikuju, iako se ja osećam fenomenalno. Uvek sam se iz tih povredica i vraćao ranije. Zamolili su me da se suzdržim još nedelju dana. Znači naredno kolo protiv Valensije biću u sastavu", rekao je Micov za naš sajt.

Kako je sjajni krilni košarkaš dodao, ta povreda je došla u nezgodnom momentu, pred sam početak sezone, ali sada se oseća jako dobro i spreman je da istrči na parket.

Inače, radilo se povredi lakta leve ruke.

Mnogi kažu da je kao vino, pa je u protekle četiri sezone pružao najbolje igre u karijeri. Prošle sezone je beležio 12,1 poen u proseku i šutirao je čak 41 odsto za tri poena. Sezonu pre davao je u proseku 14 poena i imao 39,4% šuta za tri poena.

Sigurno su vesti o njegovom skorom povratku na parket obradovale i tim Aramnija, ali i trenera Etorea Mesinu.



tagovi

Vladimir Micov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara