Mijailović: Očekujemo igrače iz inostranstva do kraja iduće nedelje

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.05.20. | 19:48

"Na prethodnom sastanku ABA lige, većina klubova se na isti način izjasnila i mi se spremamo za nastavak sezone"

Posle dva meseca, košarkaši Partizana su se danas vratili u salu, u svoje "prirodno stanište". Ukupno 11 igrača treniralo je danas sa loptom, najavivši tako postepeni povratak u normalna trenažni proces. Istovremeno, uprava Partizana intenzivno radi na povratku trenera Trinkijerija i Šćepanovića, kao i ostalih prvotimaca u Beograd.

O svemu tome pričao je predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Izabrane vesti

"Želja kluba je da se nakon svih zakonskih procedura koje se tiču preventivnih mera, prvi tim i stručni štab kompletiraju i da što pre u kompletnom sastavu nastavimo sa pripremama za nastavak sezone. Svi prvotimci i članovi stručnog štaba su obavili neophodne testove i svi su bili negativni na Korona virus. Očekujemo da se do kraja nedelje naš stručni štab kompletira, dok verujemo da ćemo do kraja iduće nedelje uspeti da vratimo i sve igrače iz inostranstva", istakao je Mijailović.

Cilj crno-belih je da što pre imaju ceo tim na okupu. 

"Kao što smo mnogo puta istakli do sada, prioritet za Partizana je završetak sezone na parketu, uz bezbednost svih učesnika na terenu i oko terena. Na prethodnom sastanku ABA lige, većina klubova se na isti način izjasnila i mi se spremamo za nastavak sezone. Istovremeno, čekamo i odluke Evrolige o nastavku Evrokupa i Evrolige. Zbog toga smo doneli odluku da što je pre moguće okupimo tim i nastavimo sa radom u punom kapacitetu", naglasio je Mijailović

Partizan će čekati 24. maj i odluku Evrolige kada će se znati šta će biti sa Evrokupom,a verovatno i ABA ligom.




tagovi

Ostoja Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara