Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Mijailović: Veoma smo blizu da nađemo novog trenera

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.06.21. | 11:17

„To je primarna stvar“, kaže predsednik Partizana

Partizan je okončao sezonu bez trofeja i trenutno je glavno pitanje ko će biti novi trener ekipe koja bi ovog leta mogla da pretrpi velike promene.

O svemu tome govorio je i predsednik Partizana Ostoja Mijailović u razgovoru za portal 24sedam. Istakao je da je pronalaženje novog trenera prioritet crno-belih.

Izabrane vesti

"Primarna stvar je pronalaženje kvalitetnog trenera, pa će on i sportski direktor da prave ekipu, u kojoj ćemo imati velike ambicije i pokušati da ostvarimo ono što smo uradili pre dve sezone. Veoma smo blizu da nađemo novog trenera. Iskreno o imenima ne mogu ništa da vam kažem u ovom trenutku", poručio je Mijailović za 24sedam.

Crno-beli gledaju u budućnost i probaće što pre da zaborave ovu sezonu, ali i da ponove onu prethodnu prekinutu zbog virusa korona.

"Posle teške i sumorne sezone, a pre toga smo imali izuzetno uspešnu, svesni smo u kakvoj situaciji se nalazimo. Nije da nas je probudila, ali nas je naterala da razmišljamo dodatno i da radimo dan i noć da napravimo sledeću sezonu drugačiju i bolju. Celokupna armija naših navijača, kojoj pripadamo i mi, svi smo nervozni i nezadovoljni prethodnom sezonom. Ali isto tako smo svesni da je sezona pre ove bila izuzetno uspešna. Jako je bilo teško da je ponovimo, jer su se vukli neki repovi, poništeni su nam rezultati koje smo ostvarili zasluženo na parketu, ali to je sve iza nas, i okrećemo se budućnosti", zaključio je prvi čovek crno-belih.


tagovi

Ostoja Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara