Ostoja Mijailović (© Star Sport)
Ostoja Mijailović (© Star Sport)

Mijailović za Mozzart Sport: Naša borba da utakmice ABA lige ne budu zagađene glupošću i zlobom

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.06.23. | 15:29

Predsednik Partizan Mozzart Beta istakao je da se nada da će ABA liga reagovati adekvatno povodom svih dešavanja u finalnoj seriji

Posle pobede Crvene zvezde i incidenata koji su viđeni u trećem meču koji su prolongirali početak same utakmice u nedelju uveče, predsednik Partizan Mozzart Bet Ostoja Mijailović je u izjavi za naš portal istakao da je želja svakaoga iz Partizana da se spreči ugrožavanje lične bezbednosti aktera finalne serije.

Izabrane vesti

"Bez želje da ulazimo u neke nazovi ratove saopštenjima i jutarnjim programima po sistemu oni 20 mi jedno pa se to izjednačava, želim da istaknem samo nekoliko činjenica", rekao je predsednik Partizana u pisanoj izjavi za Mozzart Sport.

Svi su bili svedoci prepunih tribina, kojima se hvalila i sama ABA liga istakavši da je oboren rekord posete u ove tri utakmice, ali isto tako je bilo i ružnih scena koje su kulminirale pred početak trećeg okršaja.

"Mi smo u prve dve utakmice finala imali 37-38 hiljada gledalaca u Areni. Za 80 minuta košarke, pala su neka dva upaljača i jedan novčić na teren, što smo osudili kao i svaki verbalni delikt koji je došao sa tribina. Onda je došla treća utakmica i scene koje su svi mogli da vide. Iako su neki ljudi mnogo maštoviti u pravdanju incidenata, ne bih želeo da se bavim tim nesrećnim izgovorima".

Dodao je predsednik Partizana da očekuje da ABA liga reaguje adekvatno.

"Želim da istaknem da je naša borba takva da utakmice ABA lige ne budu zagađene glupošću i zlobom koji dovode do ugrožavanja fizičke bezbednosti aktera utakmice. A upravo to se desilo! Očekujemo da ABA liga to spreči, adekvatno kazni izgrede i u četvrtoj utakmici da se postupa po važećim pravilima ukoliko se izgredi ponove", dodao je Mijailović.

Četvrti meč finalne serije zakazan je već za sredu od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". Partizan ponovo ima meč loptu i priliku da postane šampion regionalnog takmičenja prvi put još od 2013. godine. Zvezda sa druge strane mora da pobedi kako bi vratila seriju u Arenu gde bi se eventualna majstorica bila zakazana za 22. jun.


tagovi

Ostoja MijailovićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara