Dragan Milosavljević (©Starsport)
Dragan Milosavljević (©Starsport)

Milosavljević ide iz Unikahe posle 18 meseci agonije

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.02.21. | 17:05

Jedno, pa drugo koleno, zatim korona…

Nekad jednostavno nema krivca. Nekad sudbina prosto tako udesi. Dragan Milosavljević je ovog puta bio žrtva. Bivši košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije posle četiri godine napušta Unikahu. Kako prenose lokalni mediji klub i igrač su šest meseci pre isteka ugovora blizu dogovora o sporazumnom raskidu saradnje što je doduše bilo i očekivano s obzirom na to da Milosavljević već godinu i po dana nije odigrao meč za ekipu.

Povrede su mu prosto unakazile ovih 18 meseci. Počelo je kada mu je pred Mundobasket u Kini, tokom pripremnom meča sa Turskom u Atini, 16. avgusta 2019. godine, stradalo koleno. Tek što je potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Unikahom.

Izabrane vesti

Ispostavilo se nažalost da je to bio samo početak problema. Podvrgnut je operaciji kod specijaliste u Austriji, počeo proves oporavka u Beogradu, ali je onda utvrđeno da mu se pojavio problem sa meniskusom i na drugom, desnom kolenu.

I kad je trebalo i to rešiti korona i Milosavljević zaključan tri meseca u sobi, nisu to idealni uslovi za rehabilitaciju. Pride je kondicioni trener Enrike Salinas otpušten, morao je Milosavljević da na oporavku potom radi sa drugim stručnjakom, nije bio zadovoljan kako se stari odvijaju.

Novembra 2020. je počeo da trenira sa ekipom, ali bez kontakta, samo da bi se sredinom decembra javio novi problem i opet odložio njegov povratak na teren. Sada je navodno i taj trenutak blizu, ali za Unikahu je već kasno.

Rastanak bi u narednim danima trebalo da bude i ozvaničen.


tagovi

Dragan Milosavljević

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara