Komentari na vest

Minut ćutanja i bez muzike u četvrtom meču

Avangardista

pre oko 1 godinu

Uzas uzasa...saucesce porodicama zrtava :( Ovo je jedna od onih pojava kad je jasno da je sve zakazalo; pocev od onog najosnovnijeg (kucno vaspitanje); evo ja, imam tri sina i cerku, oruzja puna kuca i to nije nikakva tajna; i iako znaju svo cetvero da imam znaju i nesto sto sam im rekao kako je koje odrastalo - to (oruzje) je nesto cemu samo JA imam pristup i niko vise. kad se ozene/udaju i ako im se hoce nek se naoruzavaju i stagod hoce a dok zive pod mojim krovom zna se ko je gazda. A apropo utakmice - to ce biti odigrano jer je kalendar svakako zgusnut; druga bi stvar bila da se ne daj Boze desio neki zemljotres kao ono u Turskoj. I da, mozda cu sad biti morbidan ali da sam ja neki zakon i organ zakona bez obzira sto je taj klinac maloljetnik gonio bi ga kao odraslog jer bajo ako si bio u stanju da ubijes sve te zrtve onda fino za to treba da platis pa sto da ne i sopstvenim zivotom a ne da se na osnovu maloljetnosti izvuces

Avangardista

pre oko 1 godinu

Da mi je da znam ko je pacenik koji mi je lupio minus na to gore....pa jbt zar ti je mrznja prema Partizanu (zbog mog avatara) veca od nekog osjecanja ljudskosti i humanosti?!
z

zasu

pre oko 1 godinu

Druze da ti znas sta sve ljudi pisu. Ovo drustvo je bolesno i prepuno mrznje. Dotakli smo dno kao nacija i kao drustvo. Deca neka pocivaju u miru, ništa ih nazalost nece vratiti. Nikome nije sad ni do utakmice ni do pevanja, svi su za to da se utakmica odlozi, ali ne pitaju se klubovi nego sama evroliga. Kako ona kaze tako ce biti. A oni gledaju samo svoj dzep i interes.
B

Boban1

pre oko 1 godinu

Treba Partizan da zatraži odlaganje meča. Ne može se navijati urlati pevati dok nam 8 dragulja ode u nepovrat. Vjecnaja pamjat,iskreno saučešće porodicama.
z

zasu

pre oko 1 godinu

Jedino dobra volja evrolige nažalost, teško da se Partizan pita nešto oko toga.
a

abvgd

pre oko 1 godinu

Utakmica mora da se odloži,ne mogu da zamislim pesme sutra...

Avangardista

pre oko 1 godinu

Ne treba pjevati ali moze se skandirati, sto da ne. A i tesko ce ovo Evroliga da odlozi
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

Saucesce porodicama ! Ljudi, pricajte sa decom !