Komentari na vest

Mirotić načeo, Nejpir dokusurio Partizan Mozzart Bet u Milanu

a

au

pre oko 2 meseca

partizan moj igra i bez odbrane i bez akcije u napadu napada kako imamo 13 pobeda to je ravno cudu ovo vise nije ne taktika i i nba vec razvojna dz liga za ovo trener i ne treba na zalost
M

MNM

pre oko 2 meseca

Ko još veruje u tu priču da je Mirotić dao neku reč kao,ma dajte bre samo se vade za prosute milione i glume poštenje,pa da
D

Delegat

pre oko 2 meseca

Ova sezona Večitih je najbolji pokazatelj da ne treba miješati politiku i sport. Žali Bože novca uloženog u preskupe strance u oba kluba koje boli patka za grb koji nose na dresu (čast izuzecima). Bolje da su za iste novce doveli domaće Evroligaške igrače. Nadam se da ćemo sledeće sezone imati priliku da gledamo Lučića i Kalinića u ABA i Evroligi pa da Derbi dobije veći smisao. MANJE POLITIKE, VIŠE SPORTA! Sportski pozdrav
Р

Рајко

pre oko 2 meseca

Опет исту грешку правиш Обрадовићу, не може у нападу да један играч се креће, а да остали чекају шта ће један играч да уради, никога тако нећеш да добијеш, морају сви играчи да се крећу, олако дозвољени отворени путеви за три поена противничкој екипи. Увек када си дозволио отворене тројке изгубио си меч. Тактика одбране је нула,залетео се два играча на противничког играча, он проследи лопту свом играчу и казна стиже. Ову тактику коју примењујеш без резултата. Промени начин одбране, јер овако не можеш никога да победиш. Ти си наш јунак, али мораш да мењаш тактику губитачну. Немаш више ти играче за такву одбрану, немаш Лесора, Егзума, Мадара, ова екипа је квалитетна али Кобокло, Камински, немају ту агресивност, Доуџер је јако спор играч и лако улазу у личне грешке, Смаилагић је ван форме. Тренутно најбољи играчи су Аврамовић, Ледеј, Понитка, Анђушић, Нанели, остали су подбацили, највише Пантер, он не треба да води лопту, већ да буде чист шутер, да трчи, добије лопту и шутне, то и за Анђушића треба да буде. Смит је чист промашај. Ти си био плеј и да ниси видео да је то највећа рана у КК Партизана. Без доброг плеја тешко да ћеш од ове екипе да направиш нешто. Доуџер, Аврамовић, нису класични плејеви,више су двоје, шутери. Плеј мора да има 5-6 асистенција на утакмици.
B

Basketas

pre oko 2 meseca

F .....Y .. Kevine F .....Y .. Kevine F .....Y .. Kevine F .....Y .. Kevine Nadam se da da ces otici i drugome prodavati profesionalne fore , kako non stop treniras, mozda bolje da prestanes da treniras, nesto se promeni na bolje??? I dalje je najbolje sto si ikada uradio za KKP je kada si igrao za FMP i doneo nam kup, svojom svetlom intelegencijom prvaljenjem faula u napadu na +2 za svoj tim!!
J

Jelenko P

pre oko 2 meseca

Ovi OSTOJINI PLACENICI a takozvani navijaci su dno dna. Vrijedjaju Mirotica( po Ostojinom nalogu) koji je prijetnjama bio sprijecen da dodje u Partizan( od strane Oskara) a ne skandiraju protiv rezimskog sluge Mijailovica koji je poceo da ponizava Obradovica na istim televizijama kao i njegov sef.
u

uzice....

pre oko 2 meseca

Msl da je Mirota osvedočeni zvezdaš ,sto je pokazao i večeras!!!! Zato i nije prešao u Partizan,to je taj pritisak o kom je pričao!!! Svaki koš je proslavljao,to ne radi neko ko je hteo u Partizan i upinjao iz sve snage,zar ne?!? Msl da je taj pritisak i da su te pretnje stigle iz Partizana... Zato nije ni došao!!! A Šabaz!?? Zvezda je pogrešila što ga je pustila,trebala je da ga istrpi, a Nedovića da otera i sad bi bili u sigurno boljoj poziciji. Partizan je ovim porazom,sebi zapečatio sudbinu i mesto van 10 u EL. Sledeća sezona u EK,kakva crna licenca za Partiza i Zvezdu,sanjajte to je realnost. Zato je vrv i Zvezda krenula po ABA Ligu,nije Čović blesav. Partizanu se od sledeće sezone zavrće slavina,a pare usmeravaju na Zvezdu,to zna i Obradović,zato i odlazi na kraju sezone,a sa njim i mulj iz Partizana
B

Basketsa

pre oko 2 meseca

A sta je bio kad je zgazio liniju ??? A za koga navija ima njegova izjava, mada je sve nebitno. Ispao je necovek, pogazio datu rec Partizanu. O tome kakav je igrac...lako cemo se sloziti da je odlican
1

13579

pre oko 2 meseca

Brate Basketsa, kazes pogazio je datu rec! Ok! Ali, izvini, odakle ti znas da je on dao rec? Slusao si iz usta Zeljka i Ostoje? Taj isti Zeljko je pricao da njega ne interesuju komentari po forumima, njegovo merilo je teren i to ga samo interesuje, i posle pusenja u Kupu, trecim porazom zaredom od Zvezde, umesto da cestita, on pljuje po sudijama i prica o drzavnom projektu? Kako ga tad to interesuje! Ja uopste neverujem da je njima Mirotic obecao, a i brate nema tu obecanje! Ako su vec isli kod njega, kako oni pricaju i vidjali se s njim, odradis ugovor i potpises, nema sta tu da se obecava! Cacani su to brate, Grebici!
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Znači Mirota se dogovori da potpiše za Partizan.Sve se dogovore i samo treba da ozvaniče saradnju a onda on počne da trpi pritiske od tog istog Partizana da ne dođe u Partizan!Fantastičan si.Na ovom portalu sam pročitao svakakve gluposti,ali veću od ove nisam.
S

SSSR

pre oko 2 meseca

EA7 + MILOKLIZ.
G

GostNezvani

pre oko 2 meseca

Činjenica da nam nedostaje još jedan plej, Punter nema podršku kakvu je imao u Exumu, a i u lošoj formi je, a Caboclo nije Lessor, PJ u stravičnom padu, domaći igrači toplo-hladno. Zbrčkani tim za "zamalo", igrači skupljani usput u toku sezone. Nadam se da dobijemo A licencu da se može planirati, inače će se ovo stalno ponavljati i nema tu krivih. Partizan!!!
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Panter je najprecenjeniji igrač ikada.Željko je prilično pogrešio po pitanju Pantera.Mislio je da može da ponovi prošlu godinu.To se nije desilo jer je poprilično limitiran košarkaš.I sad kad pogledamo kako igramo zadnje dve tekme,a igramo dobro bez obzira na ovaj poraz shvatiš da je Željko grešio što od početka nije igrao u rotaciji i koristio više igrače poput Ponitke i Anđušića.Premalo su nam ove godine dali najveća pojačanja Panter,Doužer i Kaminski.Sa ovim porazom je jasno da nam je deseto mesto plafon u ovom momentu.Treba razmišljati o sledećoj sezoni i o pojačanjima.Po meni dovesti pravog pleja pod broj jedan.Ako je ikako moguće otarasiti se Pantera.I dovesti što više domaćih igrača koji osećaju pripadnost Partizanu i razumeju košarku poput Vanje Marinkovića,Lučića pa i Hezonju ako je ikako moguće.U startu je napravljena greška što Lesor i Mađar nisu zadržani zbog nešto malo više para.To što su dali Panteru mogli su dati ovoj dvojici.
d

demoga

pre oko 2 meseca

Vidim ovde mnogi pljuju mirotica, zeznuo je zeljka itd, aj samo malo da razmislimo logicno, covek kaze da mu je neko pretio, vi ste zapeli to je presdnik itd. ok al dal mislite da bi ostoji i palo na pamet da udje u pricu ako ovaj nije za. Molje misljenje je da je on nenormalne pritiske trpeo upravo od partizana, kad im je dao rec, verovatno je tu bilo jos ponuda, ovi su to znali i krenuli da ga pritiskaju jako kako samo oni znaju, mislim da su pustili coveka na miru ako je dao rec dosao bi ovako je uvideo kakvi su to mesetari.
z

zna se

pre oko 2 meseca

ko mu je pretio. dzaba spinovanje
m

ma zvao

pre oko 2 meseca

ga Savic a onda mu Ostoja pretio ako dodje
D

Dragan Z.

pre oko 2 meseca

Partizanovci u vrhu drzave i crkve su pretili Miroti da ne dodje u Partizan??? I zato je promenio odluku, pogazio rec i odustao od dolaska u Partizan??? Au rodjace, u sta ti verujes.
p

podesen

pre oko 2 meseca

Zoc mu pretio,e tesko tebi.Dao im rec ,a nakon 2 dana kaze prete mi.E tesko tebi za pamet.

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Ma ne bi oni to nikad. Ipak je to gospoda. Čulo se sinoć.
G

Gooxy

pre oko 2 meseca

Veliki si Partizane.skoro 400 komentara mucenika iz zeleznika koji se raduju porazu Partizana i ushiceno klicu covjeku koji ih je ojadio za silne milione i pobjegao,neprocjenjivo.
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

A sad pronadji komentare od sinoc (Monako-CZ) pa prebroj vase. Sta ste pisali nema potrebe navoditi.

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Ma jeste, u sporazumnom raskidu ugovora on je dobio 18 miliona evra i dva miliona bonusa ako vam se izlije na lobanju.
G

Gost 225883

pre oko 2 meseca

Bas si veliki partizane auuuu koliki si partizane,au veceg nema partizane hahahahahaha
P

Preža

pre oko 2 meseca

A vi se ne radujete našim porazima?
P

Prti

pre oko 2 meseca

Prvih 9 pozicija realno zacementirano a za 10tu ce se boriti 4 ekipe i do kraja i to je to. Partizan ima lepe sanse i dalje zs tu 10ti poziciju ali ako ne digne formu pre nema od te price nista nece je obezbediti bez pobeda na strani.
K

Koje lepe šanse

pre oko 2 meseca

Jel si ti pogledao naš raspored i raspored ostalih? Evo samo Efes na primer, ljudi do kraja mogu jednu da izgube, ako i nju izgube, a mi već sledeću gubimo, pa onda čekamo Baskoniju, Olimpijakos i Real, nekim čudom možda možemo 3 da pobedimo od te 4, a koliko je to realno isto toliko je realno da sve četiri izgubimo. Posle te četiri utakmice idemo na Albu i čekamo Valensiju. Da se ne lažemo, neki maksimum je da se izvuče 4:2, a realno je 3:3, sa 3:3 mi ne idemo nigde.
D

Djunta Leskovcanin

pre oko 2 meseca

Ma mislim da cemo nekako da se uguramo u deset ali slaba vajda ako ne igramo kuci jer u gostima bas retko dobijamo.Uvek nesto fali i to vise nije slucajnost.Centri nam sluze da sutnu trojku a pod kos promaja i retko sta dobro urade i donesu.Ide sad Barsa i tu cemo tesko nesto da uradimo.
D

Duta iz Nis(a) be

pre oko 2 meseca

Mene me najvise boli poraz od mesinu i od polupanog sabana koji ne natrpa sa kljucni poeni.Sta se ovo dogadja nasem Obradovic Zeljku a ne vidim da imamo lose igrace,ajde veceras izostao Naneli ali bate morali smo bolje sa ovu ekipu i Zeljka koji dobrovoljno radi a moze bilo gde za velike pare.Ne ga slusav igraci ponajbolje i zato gubimo.Poludeja sam kad je Ledej masija kos na kraju.
J

Ja primetih

pre oko 2 meseca

Напокон и кад изгуби то је Партизан Моцарт Бет 😀 А Миротић није заслужио баш оволики презир, греота.
T

Tito

pre oko 2 meseca

Šahbazovim venama teče crvena krv
e

e moji grobari

pre oko 2 meseca

Sve je to normalno. Još zvezda da ne zapinje protiv Makabija i Efesa i partizan 14. A vi navijajte protiv zvezde. Vratiće se to višestruko.
J

Jan Veseli

pre oko 2 meseca

i da zapnete, ista stvar...
a

ajaha

pre oko 2 meseca

Od vas ni lek! Tako da napred svi protiv vas!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Ako slučajno budete 10ti, bez brige dobićete drveni pehar, isto kao i prošle godine. Neko skuplja prave pehare a neko skuplja pehare od iverice. Tri puta u mesec dana smo lagano rutinirali Igokeu. Ne znaju šta je to titula šampiona Srbije celih 11 godina, ali ni to im nije rekord, jer su na titulu čekali neverivatnih 31 godinu, što je apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije. KK Drugoligaš 71' Nego jel Mirota da reč??? Zna li se šta???
M

Montenigers

pre oko 2 meseca

Ubi ih brat Mirota ko zeca😂🇲🇪
n

nije mi jasno

pre oko 2 meseca

pored ovakvog sudjenja vcrs nismo dobili, zato ce Barsa pasti tamo !
Y

Yes sir

pre oko 2 meseca

Briga me i za moje partizanovce. Večeras sam izrevoltiran ovim porazom i tačka. Prepucavate se sa zvezdašima ko je koliko pobedio. ko ima više pobeda a ne gledate nas. Šta me briga za zvezdu. Imam oči i toliko mozga da vidim da ne možemo u top 10, hej. Šta me briga za zvezdu, da li vi to razumete, neka ste moji. Mene interesuje EL i plasman u njoj, a toga nema. Pustite njih i to sdilno prepuvavanje. Oni odavno nisu u igri u EL, a koliko vidim ni mi od večeras. I šta sad? Da budem sav hepi zato što imamo 3 pobede više. Već sam napisao, nisu mi oni reper već oni što su ispred nas i da vidim zašto su ispred nas. Tu je loše i nimalo mi nije bolje što smo usperšniji malo od Zvezde. Viodite li da ovo ne valja ništa. I samo da znate partizanovac sam duže od većine ovde koliko ukupno žive. Više me nervirate vi nego ti FMP-ovci. Oni su takvi, pa su takvi. Njima je u redu da već u januaru se okreću ABA ligi, meni nije.
a

aj sad

pre oko 2 meseca

ponovi to ali bez plakanja hahahahq
R

Realan 2

pre oko 2 meseca

Tako je druze, zasto se porediti sa najgprima... neka njih sa albom i asvelom...
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Nije mi jasno čemu se bulumenta raduje.Dva igrača koja su se popišala po njima jedan gaženjem linije gde i dan danas ne mogu doći sebi i za to je dobio ikonu,i da ironija bude veća pregovarao je sa Partizanom a drugi koji je rekreativno igrao za njih,maznuo lovu i zakucao ih na 16 mesto a bila je priča o f4.I sad se oni saginju njima dvojici i ljube im stojka zato što su se popišali po Partizanu,svašta.Sreća pa Mirotić nije Srbin...
B

Bane15

pre oko 2 meseca

Ja mislio Partizan ima najmanji budzet... SVI BUDŽETI EVROLIGAŠA ZA SEZONU 2023/24 Real Madrid 42.000.000 Panatinaikos : 35.000.000 Olimpija Milano: 33.000.000 Monako: 27.500.000 Barselona: 26.000.000 Fenerbahče: 25.000.000 Bajern Minhen: 24.500.000 Makabi Tel Aviv: 22.300.000 Olimpijakos: 22.000.000 Asvel: 21.000.000 Anadolu Efes: 20.000.000 Partizan Mozzart Bet: 20.000.000 Valensija: 18.000.000 Virtus Bolonja: 16.000.000 Baskonija: 16.000.000 Crvena zvezda: 15.800.000 Alba: 15.000.000 Žalgiris: 13.000.000
c

cpka

pre oko 2 meseca

lazuu!!🤣🤣
C

Cocz

pre oko 2 meseca

A sta rece Ostoja jel to ovaj regularan budzet bez ovog sto placa Pantera drzava itd?
b

borča

pre oko 2 meseca

ajmo svi...zeljko odlazi i vodi ovu bandu sa sobom.
g

gdegod da igra

pre oko 2 meseca

nanananananana
G

Gost 74

pre oko 2 meseca

A u ABI , odmah iza Buducnosti
G

Grohotom se smejem

pre oko 2 meseca

Mirotu i Sabaza nase Delije castim obojicu🍺 kad ponovo dodju u BG.
M

Ma da bre to

pre oko 2 meseca

Kada ti za tri godine rada Tristan, Balsa, Smajlagic i Trifunović ne napreduju 2% treba da se zapita trener i stručni štab šta rade oni. Ima li za to neki plan? Nije mi drago zbog ovog nejpria koji nas je prodao i zavlacio, više bi voleo da im je mitrović presudio. Sad ćete da trenere od Barse i ne ide vam na ruku što će real morati da ide na pobedu zbog ova dva kiksa. I nema nista od top 10....
p

pucko

pre oko 2 meseca

Pa on kaže da je trenerima da pravi igrače. Ili to beše neki drugi... Ne, on se oslanja na suvu kvalitet, ali neće da ga slušaju.
K

Kempes70

pre oko 2 meseca

Nije do njih, do trenera je. imaju znanja, umeća, kreativnost.. ali Žoc igra po nekom svom šablonu. I čim iskočiš, pogrešiš, sledi hlađenje. Ali ne za sve Samo za njih. Nažalost, to ne vredi za sve u ekipi. Imaš tri igrača koji smeju sve, tri-četiri koji imaju pravo na poneku grešku i ove koji nemaju nikakvo pravo. Tako da nije čudo što je utisak da nisu napredovali.
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Kako ono bi vasa pesmica, volim zoca...pardon Sabaza vise nego oca,jel tako?🤣
t

trtana

pre oko 2 meseca

sto se tice mirotica...verujuci ljudi ne lazu i ne dovode druge u zabludu....da sam navijac vodjinog kluba i ja bi ga verovatno podrzavao...ovako nemam vise nikakvu empatiju prema njemu
S

Sale Kg

pre oko 2 meseca

Vi ćete da merite da li je neko, i koliko verujući?! Ček’ bre, pa vi ste totalno kompas izgubili i totalno ste zaslepljeni! Nastavi da veruješ, verujućim Ostoji i Žocu!
К

Киза1977

pre oko 2 meseca

Ти си дебил

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Ovoga mi krsta, tačno postadoste sekta, verujući.
M

Mirota i Saban

pre oko 2 meseca

Jos jedno lagano rutiniranje drzavnog projekta iz laktasa sa 30 mil budzetom od strane malog Sabaza i ljudine Mirote,svaka im cas obojici,obradovali su veceras 95% cele Srbije!
N

Nejpire...

pre oko 2 meseca

...polivaj💦
S

Sale Kg

pre oko 2 meseca

Pa kako sad ovo, mi hoćemo u plej of sa 4 mesta al nam nešto ne ide!
i

igokeasi

pre oko 2 meseca

Od danas da promenite opet ime po treci put u zadnjih 30-ak godina u Sabaznizan bolje ce da vam pase!
n

niko igokei

pre oko 2 meseca

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno pegla u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
B

Bnm

pre oko 2 meseca

ZELJKO ODLAZI I POVEDI OSTOJU I SAVICA SA SOBOM,DOSTA JE BILO...
K

KARMA

pre oko 2 meseca

KARMA JE KUCKA BUSI HAHAHA BUSI...
J

Ja kao veliki

pre oko 2 meseca

Grobar dajem punu podrsku Zocu i igracima,a za nase mucene komsije samo cu reci...oprostite im neznaju gde pripadaju...bez svog kluba pa navijaju za svekog protivnika naseg VELIKOG PARTIZANA.
Č

Čemu

pre oko 2 meseca

Ovolika histerija crvenih, samo zato sto je Partizan izgubio, au u velikom ste onda problemu.
s

senseimsster

pre oko 2 meseca

Ali zato ti uvek navijaš za Zvezdu,protiv koga god da igra
S

Smislov

pre oko 2 meseca

Ja se u četvrtak nisam ni oglašavao nakon Monaka. Šta ću dosadilo mi.
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Jel vas mnogo pečeeeeee ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha 😂🤣😆🙃🥳😂🤣😆🙃🥳😂🤣😆🙃🥳😂🤣😆🙃🥳
M

Mile led

pre oko 2 meseca

Rutinirana Miletova Igokea.
Z

Zvezda Crvena

pre oko 2 meseca

Dole Čović napred Drčelić!
I

IgokeaDinamik

pre oko 2 meseca

Dole zeljko,ostoja i savic,napred Vazura i Vucelic!
B

Bok

pre oko 2 meseca

Koji jad. Sad svojataju igrača kojeg su do juče razapinjali i koji je od njih pobjegao kao đavo od krsta. Nekada se Jugoplastika zvala POP 84, i pod tim imenom postala prvak Evrope. Da probate sa nazivom TOP 17, možda vam se posreći.
@

@Bok

pre oko 2 meseca

kako ti i ime kaze odakle ti i potice klub
V

Viola

pre oko 2 meseca

TOP 16, ti ga pretjera.
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Iskreno Zvezdas sam I ne zelim Partizanu zlo ali konstatacija da su oba nasa kluba blago receno katastrofa ove sezone. A nikada vise se nije stuklo novca u OBA kluba. Nije ovde rec o prepucavanju jednostavno katastrofa da nisu oba kluba u top 10...
N

Ne poredi nas

pre oko 2 meseca

Vi ste 16- ti ...aj zdravo.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

BokiUSA-Šta ćeš može nam se,sreća pa ostali timovi igraju bez ulaganja onako rekreativno.Naravno da nije reč o prepucavanju,biće 500-600 komentara čestitki i pozdrava,a da nije reč o tom prepucavanju...
H

Haha

pre oko 2 meseca

BodiROGo j...m te u usta jako veceras!!!
b

bebi doll

pre oko 2 meseca

U ponudi imamo posebno kreirane mešavine čajeva za repiratorni sistem, detoks, prostatu, kardiovaskularni sistem, za zdravlje jetre, za želudac i mešavine protiv visokog pritiska, zatvora i nadimanja, hemoroida i protiv bakterija u urinu... Probajte i iskoristite akciju u martu mesecu kada su sve mešavine čajeva na popustu od 20%...
G

Gooxy

pre oko 2 meseca

Mirota,mirota...
A

Anđus

pre oko 2 meseca

Navijači Crvene Zvezde su videli da njihov klub ne može ništa u Evropi ali po onom starom običaju DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA. Oni celo veče dodolišu igraju dodole da Partizan izgubi.

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Pa šta si ti hteo ??? I slucajno nemoj da navijaš za Zvezdu ikada. Čist maler je.
T

Ti si prso

pre oko 2 meseca

kao i pravi Andjus
R

Reall

pre oko 2 meseca

Tako je to smo naučili od vas poslednjih šest godina. Pogotovo u fudbalu
e

evo kao Zvezdas da ti odgovorim

pre oko 2 meseca

iskreno totalno sam ravnodusan u vezi vaseg ucesca u EL, ali nerealno namecete neke vase price da je nemoguce koliko god covek bio objektivan da iritirate sa nekom vasom laznom pricom, pa onda kada izgubite utakmicu bude mirno nema vasih busanja i legendarnih pricica
A

Anđus

pre oko 2 meseca

Ja navijam za OFK.
F

Fgh

pre oko 2 meseca

Pa vi ste dodolisali zadnji deset godina, sto mi ne bi jednu utakmicu

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

"...a onda je Anđuša ostao hladan kao špricer i na vrhunski način poentirao o tablu sa poludistance" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Kao 7/3 protiv 7/1. Jezivo. 😆
c

cirkus JSD

pre oko 2 meseca

Sabaze prijatelju sve ti je oprosteno
S

Sabanizan

pre oko 2 meseca

Ne zna mali Nejpir sta je to "institucija" od kluba koja jedne jedine titule i EL videla nije vise od pune zadnje Decenije!🤣🤣🤣
e

evo ja kao zvezdas

pre oko 2 meseca

meni iskreno zao Zeljka... on nacrta idealnu pobedonosnu akciju na tabli, a igraci bezobraznici jedni ne zele ni da pobede ni da ga slusaju i eto ne urade to sto je on lepo nacrtao...
M

Micun Micun

pre oko 2 meseca

Jeste da ga Sferopulos dere gde hoce,jeste da ne znate sta je trofej al sta vas briga,imate Zoca kog volite vise nego oca..Nije on kriv ;)
J

Jedan Trofej

pre oko 2 meseca

Zna li neko informaciju,ima li u celom svetu jos koji trener poput zocoglua da je za pune tri godine provedene u klubu sa najvecim budzetom u celoj Evropi jedva uspeo da osvoji samo JEDAN TROFEJ i to teskom mukom a da je imao 70% veci budzet od svakog protivnika,ja mislim da u celom svetu nema takvog trenera!
@

@jedan trofej

pre oko 2 meseca

Dok je Partizan osvajao domaće trofeje govorili ste da nije važno. Ne znam od kad je postalo važno?
H

Hahaha24

pre oko 2 meseca

Ne diraj Zoca,on je trener Panatenaikosa. Zvezda ga je drala jos 1993.
P

Pacenici

pre oko 2 meseca

16- ti,a pokusavate se leciti nasim porazom ...nista vam nece pomoci zgazicemo drzavnu miljenicu.
P

Psi ho

pre oko 2 meseca

a dobro ljudi, veruju mu grobari vise nego ocu svome
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Ono kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji vise ni kup da osvoje ne mogu sa 30mil budzetom,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da pricaju Zvezdi nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣
J

Jes vala

pre oko 2 meseca

Bolje da prica tim koji 10 godina igra rekreativno za 16 mesto😂😂😂
g

gostbre

pre oko 2 meseca

igokee..trci osnovne...zemljace
P

PRINCIP G

pre oko 2 meseca

Kako ti ne dosadi da stalno pišeš isti komentar?To,ustvari,znači da si ograničen,jer da imaš imalo mozga smislio bi nešto drugo.
D

DB91

pre oko 2 meseca

Mirotić i Nejpir. Karma je čudo.
J

Jtd

pre oko 2 meseca

Kaze dragutinovic zvani jednostavno, nedostatak jaramaza uticao na poraz i to ponovi dva puta, boze Partizan je ocajan, nivo poznavanja igre, nacin na koji grese, ne prave faul, tranzicija lopte, stetocina ledej, ka ta strofa od igre na nivou pionira. Ovo je grupa individualaca skupljena u najverovatnije neuspesnim pokusajima da se napravi kakav takav kolektiv
U

Ukinuti

pre oko 2 meseca

Mica Berić i Dragutinović ne smeju da kazu ni sad da je noć,mrak i 23.15. Mica koji je ok decko,covek,od hvalisanjea i dizanja u nebesa Rumenog drugo nista i ne kaze a da malo prilici bivsem igraču sa stanovišta same igre. Podseća me na sebe i,dobrosava gajića i slične komentatore.
E

Evroliga

pre oko 2 meseca

I takvi kakvi smo u Evroligi smo ispred vas !
M

Mile led

pre oko 2 meseca

Ljudi moji ovo je stvarno Bruka,stvarno je vise krajnje vreme da Zelimir ode konacno u penziju i da prestane vise da nas ponizava,SVE je Pogubio ove sezone sto je mogao,sva TRI derbija za redom i jos i Kup na sve to i to sve za samo 15 dana razmaka,to ni jedan drugi trener u celoj Evropi ne bi sebi dopustio da se tako obruka,dosta je bilo,vreme mu je za penziju jer za kosarku vise ocigledno nije!
i

i ti

pre oko 2 meseca

da vodis klub? ili covic ?
S

Suti ledeni

pre oko 2 meseca

Atino i ne rise,ako ne mozes pojesti.
D

DaDaDa

pre oko 2 meseca

Sutra ih i mi trsimo u Derbiju da im ulepsamo ovaj vikend!
a

armani u guči

pre oko 2 meseca

svilen konac srbijanski kroj, svilen konac,vezak tanak. ja malena, a ti sladak, joj. Milane, dragane, milovanje moje kraj Morave la la la
G

Grofko

pre oko 2 meseca

Žoc,žoc,čudo će da napravimo😂😂😂
8

8. MART

pre oko 2 meseca

Srećan 8. MART svim narikačama i ženama u crnom od srca želi Šabaz Nejpir.🤣🤣🤣
s

sada mi je jasno

pre oko 2 meseca

zato se zelimir zacrveneo, da simbolise ruzu?

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Pravo vreme za još koju singlicu The JNA. 🕺🏻
D

Dal

pre oko 2 meseca

Realno da se javljaju crvene botine😂😂😂😂, pa treba ih žaliti a ne smejati, ladno se savijaju Nejpiru i ljube ga u pečurku🤣🤣🤣🤣
@

@Dal

pre oko 2 meseca

msm da nisi upucen, upravo ste mu se vi savili...
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Nejpr sve loše u Zvezdi ti je oprošteno posle večeras.
M

Mirota Delija

pre oko 2 meseca

NEJPIRE DELIJO SVE TI JE OPROSTENO👍
R

Reč je reč

pre oko 2 meseca

Kakve gluposti pravi ovaj Panter da čovek ne poveruje .Pravi faul čist ali čist kao suza i zbog preteranog uščuđavanja i gestikulacija dobija tehničku a samim tim četvrti faul i sam sebe izbacuje iz igre .Opet s druge strane Partizan je imao rezultat dok je on bio a klupi i onda kada se lomi utakmica ulazi Panter i odmah pretežak šut za tri koji naravno maši .Strašno je koliko se Partizan uzda u njegov šut za tri .
Љ

Љубиша

pre oko 2 meseca

Пантеру узети капитенску траку и дати је Алекси.
P

PedjaGost

pre oko 2 meseca

Spanac nakon prodaje obraza, je sada nadamo ss zadovoljan jer je postao ljubimac onima koji su mu pretili....lepo sto je spanac srecan jer ima podrsku od te sekte......Nakon Petruseva, on pogotovo, pokazao nam je kako je to kad neko ima obraz kao djon
S

Sascha 2010S

pre oko 2 meseca

Ne bitno Padaju Baskönija i Makabi,za paly off
R

Reč je reč

pre oko 2 meseca

Palite vi off iz igre za prolaz kao i Zvezda.
S

Seljacke fore

pre oko 2 meseca

Zadnji kos Sabaza i sudije pokazuju dva poena i tako se upisuje na semaforu......Zelimir koji nema mogucnost da trazi tajmaut , trazi celendz da bi igracima rekao sta da igraju. Kakve seljacke fore ....
D

Djalmninha

pre oko 2 meseca

Jel moguće da si ovo napisao? Pa to je jako inteligentan potez a seljački potez je kada da bi izbegao plaćanje dugova ugasis klub pa kada prodje pet godina ti ponovo pokreneš taj isti klub a i medjuvremenu navijate za fmp
D

Drake

pre oko 2 meseca

I onda im kaže da najbrži igrač, Ledej, povuče loptu sa svoje polovine terena u pokušaju da iznudi faul.
D

Djalminja

pre oko 2 meseca

Ti, ocigledno imas sumrak svesti ili volis Zoca vise nego oca? Seljacko i sibicarsko ponasanje tvog idola tretiras kao inteligenciju? Stvarno ste sekta!
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Steta..Bilo bi lepo da ste dobili..Na stranu grobari koji mrze Zvezdu..Ja volim Srbiju i sve nase timove podrzavam
K

Kalcopolista

pre oko 2 meseca

Auuu kako su ih samo brat Sabaz i brat Mirota vratili na fabricka i ovim porazom poslali tamo gde im je i mesto u TOP 12 gde ce i zavrsiti na kraju sezone!
e

e moj ti

pre oko 2 meseca

I da zavrsimo 12 opet smo bolji od vas koji ste 16. Cemu se radujes?
T

Top 12

pre oko 2 meseca

A cemu se ti dizea u nebesa sto si 12-ti😂😂😂
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 meseca

Ovo je bila tako dobra prilika za pobedu u gostima i šteta što nije iskorišćena.Ovakvi porazi najviše bole,ubijaju u pojam i uništavaju samopouzdanje.Jbg,ili jesi ili nisi.Sve se svede na tih poslednjih desetak sekundi,oni ga daju a ti promašio.I celu sezonu će nas proganjati jedna misao.Što ne pustiše Pantera a te pare da su dali Lesoru pa Bog da nas vidi.
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Čestitke velikom gospodinu i humanisti Nikoli Mirotiću.
C

Covic

pre oko 2 meseca

Kome je sad do kosarke.....
T

Tebi

pre oko 2 meseca

Sigurno nije, kada si 16 vec 10 godina kako da ti bude do košarke.
V

Vama iz

pre oko 2 meseca

Stjepana šupanjca sigurno nije.
С

Сингидунум

pre oko 2 meseca

Драго ми због Мироте и оних пацијената са јужне трибине што га вређају. Жене у црном остаје вам само да плачете јер нема ништа од наредне фазе. Увек против близанаца. Увек против петокраке.
B

Broj 1

pre oko 2 meseca

E neka si im rekao,ti što su ti svi sa Ravne Gore!Hahhahah
B

Banence

pre oko 2 meseca

ZELJKO ODLAZI IZ KLUBA!

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Koliko su smešni ovi Čovićevi botovi to nije normalno Partizan za ne odigrane još dve cele sezone ima više pobede nego oni u tri sezone samo polu amateri iz Berlina i Liona lošiji od njih i oni prozivaju Partizan
S

Skskskskkskskskks

pre oko 2 meseca

Ne znam da li znas podatak,Zvezda u ukupnom broju ima vise pobeda u EL od Partizana..Cisto malo statistike..
Z

ZvezdasPula79

pre oko 2 meseca

Ajde bas me zanima tvoja matematika :). Znači ove sezone Partizan 13 pobjeda - Zvezda 10. Prosle sezone Partizan 22 pobjede, Zvezda 17. Znaci u te dve sezone Partizan ima 8 pobjeda vise. Dok sezonu 2021/2022 je imala 12 pobjeda. Samo me zanima tvoja matematika :)
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Što se zvezdaši saginju Mirotiću i Nejpiru...
G

Gug

pre oko 2 meseca

Imate li teranje, Grobari? Mislim teranje Žoca?
J

Ja uzivam...

pre oko 2 meseca

ZIVELI NEJPIR I MIROTIC,NASA BRACA I PRAVI ZVEZDASI!
O

Ovi

pre oko 2 meseca

Crveni nisu toliko smesno, koliko su jadni i nemoćni, sada poceli da hvale i Nejpira kojeg su oterali i ispljuvali, koliko samo frustracije u njima ima daleko bilo.

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Kod nas nije odigrao i oteran je aci takav nesretan je vas oplodio. Naravno da ćemo da mu aplaudiramo.
T

Tragedija je

pre oko 2 meseca

u tome što se zvezdaši ne raduju svim klubu nego porazu rivala. Jbg
L

Lajavi krelac

pre oko 2 meseca

Pogledaj komentare od juče...
@

@Lajavi krelac

pre oko 2 meseca

Mi se sprdamo sa vama jer godinama ne uspevate u Evroligi. Vi se plašite uspeha Partizana.
A

ABCDE

pre oko 2 meseca

Nekako mi je drago zbog Mirotica. Sve vreme su ga napusavali,sto momak nije zasluzio. Prostakluk je mala rec za ovo vcrs od navijaca Partizana. Druga stvar,nekako su se grobari mnogo uzdigli,umislili u zadnje vreme. Primili se ko deca na tresnju...pa su tresnuli o zemlju a tek ce.
O

On je

pre oko 2 meseca

Zaslužio svaku vrstu pljuvanja. Da je odmah odbio nikom ništa nego zavlači celo leto.
J

Jes

pre oko 2 meseca

Al ti tako drago kada ste i Kalenića napušavali da je Turčin?
T

Top Gun

pre oko 2 meseca

Partizan ulazi u doigravanje. Zapamti šta sam ti napisao koji je datum.
G

Gost Rider

pre oko 2 meseca

Slusam Zelimira,sad skrece paznju na foru svaka cast navijacima sto su dosli u ovolikom broju i sl s....nja,i naravno nije bio plan da Ledej resava,pa rodjace uvek ista prica oko zadnjeg napada,nikada nike kako si nacrtao😂To znaci da te stranci ne slusaju
Š

ŠLJAM ŠLJAM

pre oko 2 meseca

NAJVEĆA RADOST NAVIJAČA ZVEZDE OVE SEZONE U EVROLIGI JE VEČERAS...KOJA JE TO TUGA. JUJUJUJU
T

Tako je lopato

pre oko 2 meseca

jos sutra da dobijemo derbi i lozenje sine..
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Grobari, Božić bi se sa istom ekipom prošetao u prvih šest. Ovo iskreno mislim. Panter vam je u dve sezone doneo više lošeg nego dobrog. Da ste zadržali Lesora druga priča. Ne mogu da kažem da nisam srećan. I proverite ko vam je promenio boje u sadašnje.Na vašem mestu bi vratio izvorne.
D

Djamninha

pre oko 2 meseca

Još jedna u nizu laži koju ste progutali od onih sto su vas osnovali. Samo još nešto da ti kažem mi smo i dalje u igri za plej of a kako vama ide?
B

Bolje

pre oko 2 meseca

Ti brini za vase 16 mesto, da vam ni ono ne omakne.
V

Vukasin blok 70

pre oko 2 meseca

eto jos jedan glup potez uprave, samo su izazvali bes Mirotica nicim izazvano... na kraju krajeva treba gledati prosto stvari nije hteo kod nas otisao je u drugi klub i to je to, sve druge price su gubljenje vremena. Osim uprave krivi su i odredjeni navijaci partizana sto su ga prozivali. Zeljko mi je razocarenje ove sezone ugasio formu celog tima, spali smo da se uzdamo da ce Aleksa da da nesto...
T

Top Gun

pre oko 2 meseca

Zelimire Odlazi iz kluba i povedi Ostoju i Savica sa sobom,nemate vise podrsku navijaca u opste!
T

Top Gun

pre oko 2 meseca

Čoviću odlazi iz Zvezde I povedi starca foča koji se odaziva na teodosić.
D

DELIJEE SEVER

pre oko 2 meseca

SAMO DA NAS NE STIGNE KARMA SUTRA ZA OVO RADOVANJE PORAZU PARTIZANA
J

Jel ?

pre oko 2 meseca

Kao vama sto ste se radovali porazu zvezde od Monaka?
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Vas je od sinoć stigla.
R

Realno...

pre oko 2 meseca

Neka stigne! Ali Bog vidi sve! A to "karma", komunista...veruj ti u karmu!
n

ne brini nista

pre oko 2 meseca

igraj i 2 u 2 uzmi pare
R

Reč je reč

pre oko 2 meseca

Možda njih stiže karma jer se raduju više Zvezdinom porazu nego svojoj pobedi .Juče se raduju što je Kaliniću sudija pretio da mu neće svirati faulove.
d

dr Zvezdan

pre oko 2 meseca

Sutra Gubite i 7-mu titulu za redom u poslednjih 8 godina,to vam sleduje nakon Poraza na Marakani!
M

Marakanaaa

pre oko 2 meseca

da!!! ne znam cemu ova histerija nasih navijaca zbog pobede armanija...treba da se brinemo za nase neuspehe
R

Replika

pre oko 2 meseca

Idemo sad,kome je sad do kosarke,ajde da pricamo o atmosferi,igraci su krivi,ja nisam drzavni projekat....
E

E oca ti

pre oko 2 meseca

I na ovakve amatere i rekreativce drzava Srbija je u prethodnih 10 godina dala preko 100 miliona nasih para! Igokea2 je sramota za kosarku i sport generalno, a navijaci Igokeje-najveca mrlja naseg društva. Vodja i vlasnik Igokeje-a je posteni Ostoja! Pametnom dosta!
D

Djalmninha

pre oko 2 meseca

Za dve godine imamo više uspeha u evroligi nego vi za poslednjih 12. Ako su nama dali 100 miliona vama su 200
k

kosmokramer

pre oko 2 meseca

Internet je, na žalost, omogućio da svaka budala može da napiše šta hoće, koliko god to bilo netačno, besmisleno i jednostavno laž... još je tragičnije što po odnosu glasova +/- vidiš koliko ima istih takvih budala koje dele njegovo "mišljenje". Jezivo.
S

Sstt999

pre oko 2 meseca

Moguce da ovi crveni pričaju o nekim overavanjem 16 tog mesta a oni se na njemu nalaze,mada i to mesto visi 😂😂a mi tri pobede više ,šest pozicija iznad i i dalje u igri za prolaz,smešni ste😂
s

samo

pre oko 2 meseca

Armani 20 izgubljenih lopti i Pattizan izgubi.Svaka cast.
E

Eto ga

pre oko 2 meseca

Kad se sudi normalno i ne dozvoli partizanu odbrana rukometna i udaranje po rukama gde nase domace sudije kao ne vide i pustaju ragbi pritiske Obradovica huliganstvo Ledeja gde se sudi kako treba i posteno jsd ne moze nista.
Z

Zeljko Odlazi

pre oko 2 meseca

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 30.mil budzetom i 3.mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse kao sto je to bio slucaj predprosle sezone!
g

gost978

pre oko 2 meseca

Neoposivo je debilno ovo što pišeš…Potpuni debilizam, ali svako danas ima telefon i internet
B

Bajron Župic

pre oko 2 meseca

Panter je taktički nepismen.Jedva čekam da mu vidimo ledja, neviđena štetočina.
R

Realno samo

pre oko 2 meseca

Nas prepametni trener 10i put ove godine brani zadnji napad i 10i put gubi utakmicu. Koja je logika braniti NERESEN REZULTAT???????
2

2806

pre oko 2 meseca

kako za pobedu,valjda za produzetak🤣🤣🤣🤣🤣🤣
N

Nedeljko Kokot.

pre oko 2 meseca

Sta zna mali Sabaz sta je to drzavni projekat iz laktasa sa 30mil budzetom i 6mil panterom,njega to ne zanima on puni i ne staje jer je tako u mogucnosti!
T

Tako je

pre oko 2 meseca

Zna samo za FMP, uze covek milione i ode posle 2 meseca.
D

Djalmninha

pre oko 2 meseca

Znamo da vas jako boli sto niste postojali 5 godina i navijali za FMP pa onda pokušavate da izjednačite to sto nam je igokea bila na dresovima jedne sezone. Nidje veze ali danas svako ima pristup internetu i može da napise svakve idiotizme
d

deep purple

pre oko 2 meseca

Ni manjeg kluba, ni grdjih navijaca...To vam je DNK...Ove godine(doduse i prethodnih), jedino gde ste bili uspesni je skupljanje milja za besplatne avionske karte...i da aplaudirate ovima sto ruse rekorde u EL...Pojesce vas mrznja
l

lever

pre oko 2 meseca

Zeljko je bas fino vodio ekipu bas se vidi doprinos i pecat trenera koji je najbolji na svetu sve super
T

Top Gun

pre oko 2 meseca

Lagano Partizan ulazi u doigravanje. Mnogo lakše nego što neki misle.
Г

Госта

pre oko 2 meseca

Шахбазз, он ти је ко мачијаа гузааа! Добро смо прошли! Добро смо прошли!
O

Ojo

pre oko 2 meseca

Verujte ocu a ne žocu
E

Ekspert

pre oko 2 meseca

I na ovakve amatere i rekreativce drzava Srbija je u prethodnih 10 godina dala preko 100 miliona nasih para! Igokea2 je sramota za kosarku i sport generalno, a navijaci Igokeje-najveca mrlja naseg društva. Vodja i vlasnik Igokeje-a je posteni Ostoja! Pametnom dosta!
S

Sombor

pre oko 2 meseca

Poliva Mirota,al bas.
S

Sombor

pre oko 2 meseca

Poliva Mirota,al bas.
S

Smejem se...

pre oko 2 meseca

ZIVEO DELIJA SABAZ NEJPIR...👏👍
G

Gle, gle

pre oko 2 meseca

😂😂😂😂😂, ala se crveni misevi pojavili, samo cekali da se zavrsi utakmica, au koliko su jadnici🤣🤣
E

Ekspert

pre oko 2 meseca

I na ovakve amatere i rekreativce drzava Srbija je u prethodnih 10 godina dala preko 100 miliona nasih para! Igokea2 je sramota za kosarku i sport generalno, a navijaci Igokeje-najveca mrlja naseg društva. Vodja i vlasnik Igokeje-a je posteni Ostoja! Pametnom dosta!
E

Ekspert

pre oko 2 meseca

I na ovakve amatere i rekreativce drzava Srbija je u prethodnih 10 godina dala preko 100 miliona nasih para! Igokea2 je sramota za kosarku i sport generalno, a navijaci Igokeje-najveca mrlja naseg društva. Vodja i vlasnik Igokeje-a je posteni Ostoja! Pametnom dosta!
Г

Групни

pre oko 2 meseca

и Нејпир и Миротић су имали промашаје, али су погађали када је највише требало ! судије и овог пута 100% против Партизана, од не свиране намерне над Анђушићем, свираног аута од Ледеја, заштићеног Шилдса (који намешта лакат Трифуновићу) не свиране мртве лопте а свирана два слободна за Миротића ... али, Бодирога ће то да испегла, тако кажу Шеснаестерци ...
G

Grupni

pre oko 2 meseca

objektivan si kao i ovi iz stranke odakle vam dolazi Ostoja
Г

ГрупнивсGrupni

pre oko 2 meseca

Шеснаестерци, а некад били тринесто прасе ...
E

Ekspert

pre oko 2 meseca

I na ovakve amatere i rekreativce drzava Srbija je u prethodnih 10 godina dala preko 100 miliona nasih para! Igokea2 je sramota za kosarku i sport generalno, a navijaci Igokeje-najveca mrlja naseg društva. Vodja i vlasnik Igokeje-a je posteni Ostoja! Pametnom dosta!
E

Ekspert

pre oko 2 meseca

I na ovakve amatere i rekreativce drzava Srbija je u prethodnih 10 godina dala preko 100 miliona nasih para! Igokea2 je sramota za kosarku i sport generalno, a navijaci Igokeje-najveca mrlja naseg društva. Vodja i vlasnik Igokeje-a je posteni Ostoja! Pametnom dosta!
S

Sascha 2010S

pre oko 2 meseca

Idi vidi mozda ima neko ko bi tebi malo pazmje dao Mnogo si smesan i jadan Nadji nekog dobrog tobdziju
E

Ekspert

pre oko 2 meseca

I na ovakve amatere i rekreativce drzava Srbija je u prethodnih 10 godina dala preko 100 miliona nasih para! Igokea2 je sramota za kosarku i sport generalno, a navijaci Igokeje-najveca mrlja naseg društva. Vodja i vlasnik Igokeje-a je posteni Ostoja! Pametnom dosta!

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Uf, bas mi je leglo ovo lepo, sad zenine palačinke pa sutra da zakljucamo ovu "instituciju" u derbiju i to je to.
B

Buuuahahahaha

pre oko 2 meseca

Kako je falio Jaramaz !

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Koliko je trajala konferencija za štampu? Ima li rumenog?
K

Kalcopolista

pre oko 2 meseca

Ajooj koja bruka,pa bre ova Olimpija igrala bez pola tima i najboljih igraca i opet opegla igokeu lagano i sa pola gasa,kud ces gore od toga ccc...🤦
p

podesen

pre oko 2 meseca

Gde onaj durdubak Djovani sto dizao u nebesa Dozera i onog drugog glavatog sto lici na buzdovana Kraljevica Marka .
D

Djovani

pre oko 2 meseca

pa lepo sam pisao ali ne citas, jednostavno je Zeljko iz nepoznatog razloga ugasio formu Douzeru i Kaminskom...ali podigao je Aleksu i Andjusica
N

Ne i pir

pre oko 2 meseca

Šabaze vragolaneee
H

Hahahahahaha

pre oko 2 meseca

Ali ovo kukanje na sudije,a te iste sudije im najmanje zavrsile 3 pobede ove sezone i to najmanje,zbog tih istih sudija i dalje imaju sanse za Top 8,sljam!
M

Miketa

pre oko 2 meseca

Daj jos meleona drzavo,daj jos igraca iz NBA,F4 ekipa,daj Bodirogo zavrsavaj bolje sudije ovako ne ide! Puni ovaj drzavni projekat,ovi da nemaju sudije koje salje Bodiroga ne bi imali ni 10 pobeda,jos Zvezda da posalje ove u EK i da srusi ova vestacka tvorevina od 50+ meleona!
h

hajvan

pre oko 2 meseca

E moj Miketa drzi se ti tvog Covketa.Jos 33 godine da igrate evroligu necete uci u top 8.A sto se tice miliona Partizan vas nece stici za 43 godine koliko je u vas ulozeno,ono kao na eskurziji turisticki obilazak gradova.Ali samo ovo o trosku drzave ne od ucenika
H

Hermano7

pre oko 2 meseca

Zeljko i panter nosite se znate gde
Ž

Žoç .

pre oko 2 meseca

A za dlaku da osvojimo Evroligu!
R

RaspadMaju

pre oko 2 meseca

Sad opet teranje Željka a onda u tri nedelje dobiju nekog u areni i idu fanfare,suze radosnice,ode radosti tom Zeljku. Sa njima je svi u uvek. Retko iritantna nerealna,napaljena ekipa sa istim ostojic navijačima.
N

Nema frke

pre oko 2 meseca

Pravi Partizanovci nikada ne teraju Željka. Da se oni pitaju, Željku doživotni ugovor. Napravljeni su propusti u selekciji tima ove sezone i to je jasno. Biće bolje.
S

Sta, sta

pre oko 2 meseca

Opet imaš teranje😂😂😂😂
P

Pojašnjenje

pre oko 2 meseca

Željka teraju tvoji koji se predstavljaju kao partizanovci.
R

RaspadMaju

pre oko 2 meseca

Umesto svi greškom napisano,trebalo je sa njima je shou uvek. Hvala na razumevanju.
r

rrererewrew

pre oko 2 meseca

hvala trifunoviću na odigranih 15 minuta u drugom poluvremenu. Gde vidi Obradovic njegov doprinos???? Dečko je loš u napadu, očajan u odbrani. Glumi kao da igra odbranu sa one njegove zakasnale reakcije. Rade Zagorac vrati se sve ti je oprošteno. Trifa marš iz institucije!!!!!!!!!!! IGRAŠ KO DA SI AJ DA NE KAZEM NA SLOVO R, KO DA SI ZAOSTAO.
g

gost3344

pre oko 2 meseca

Mkrotic nije igrao vcr jer ga je bilo sramota zbog svetog Zoca.Verujte Zocu vise nego ocu da je bilo tako
d

dragan basket

pre oko 2 meseca

Sve zamene losije od igraca koji su otisli, Panter spor, davi loptu i igra 1:5 - a najvecu platu ima od kada je dosao. Celu sezonu - u totalnom igrackom padu. Dozer NE ZNA DA IGRA KADA JE POD KONTAKTOM. A u Evropi se tako igra. Zato i ne igra. Kaminski na klupi? Nejasno zasto,ali Obradoviceve bubice. Obradovic uzima tajm aut minut i po pre kraja crta i na kraju Panter drzi loptu i sutira, a cela sala je to znala. Jeli moguce da je to nacrtao sef? 15 poraz u sezoni u igri kos za kos. Strucni stab naravn snosi odgovornost i za zamene i za igru. Ali posto je ZOC nedodorljiv - nikom nista. I da, Smailagic je zalutao u ozbiljnu kosarku. Momak nema sportsku inteligenciju i to potvrdjuje iz meca u mec. Ovaj tim ove sezone nece uzeti nista. Potpuno propala sezona, a kako ce to predstaviti uprava to je vec njihov problem.
G

Girona

pre oko 2 meseca

neka neko Aleksi kaze da nije on Lebron!!! svaka cast na formi ali covek na 81:80 sutira za tri poena umesto na ulaz da ide, gde mu je pamet?!
P

Partizan kkkkk

pre oko 2 meseca

Koliko smo utakmica izgubili bez veze, ali realno bez veze, ja neznam - ali je strasno

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Kako radite, tako vam se i vraća, neznani junače pravopisa.
T

pre oko 2 meseca

Ma kome je sad do kosarke?!?!
$

$

pre oko 2 meseca

Zvezdi srbiji iz stjepana šupanca nije sigurno.
A

ABCDE

pre oko 2 meseca

Nekako mi je drago zbog Mirotica. Sve vreme su ga napusavali,sto momak nije zasluzio. Prostakluk je mala rec za ovo vcrs od navijaca Partizana. Druga stvar,nekako su se grobari mnogo uzdigli,umislili u zadnje vreme. Primili se ko deca na tresnju...pa su tresnuli o zemlju a tek ce.
j

jan

pre oko 2 meseca

Ma ljudi opusteno,Zeljko ce preuzeti odgovornost

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

"...a onda je Anđuša ostao hladan kao špricer i na vrhunski način poentirao o tablu sa poludistance" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Kao 7/3 protiv 7/1. Jezivo. 😆
s

sunce ti...

pre oko 2 meseca

Kakvo pi.sanje na 34M evra jbt...
M

Mile led

pre oko 2 meseca

Zar Mirotić nije dao reč??? Zna li se šta???
P

Pst

pre oko 2 meseca

Sretan osmi mart.
G

G line

pre oko 2 meseca

sto bi grobari rekli Mirotic ih se uplasio
V

Večiti grobar

pre oko 2 meseca

Ne mogu više da zadržim bolllll...
k

klub iz laktasa

pre oko 2 meseca

Oooj sabaze sabaze odelja ti igokeaske mamlaze...🤣
0

0888

pre oko 2 meseca

TAKO JE SABAZE. SVE TI JE OPROSTENO.
С

Свакако

pre oko 2 meseca

Игокеи у нико не може да забрани да са вишедеценијским неограниченим буџетом оверава топ 16 седам кола пре краја...
P

Pre

pre oko 2 meseca

Neki mesec sve najgore o Nejpiru, a sada ga velicaju samo sto je pobedio Partizan, e jesu jadnici.
2

2 na 2

pre oko 2 meseca

Nakon svih komentara o Zvezdi, Mirotiću, sudijama... Ti imaš petlju da nam kažeš bilo šta?
A

A NEMA STO

pre oko 2 meseca

Problem je najveci sto sa pojacanjima nije pogodjeno ove godine, niko od novih nije konstantan...
R

Realizam_86

pre oko 2 meseca

Panter, Ponitka, Douzer da se ne ljubimo. Treba 3-4 nova igraca. Propala sezona...
R

Rekonstrukcija

pre oko 2 meseca

Zar samo tri..i sedam novih amera pride. Sasko vrati se,oprosteno ti je sve. Nego kako stoji situacija sa peracima posudja. Zeljko ceka taj posao u instalaciji.
z

zoom

pre oko 2 meseca

Jedno 10tak bar.
K

Kilbejn

pre oko 2 meseca

Spremite maramice, sutra je fudbal...Biće ovo lep kme kmee vikend.
N

Nhebojsha

pre oko 2 meseca

Hajd' nek' su i Chovichevci shvrshili vecheras kad nisu sinoć na -18
D

Diesel

pre oko 2 meseca

Bravo Zelimire,
M

MedijskiLjubimciPukli

pre oko 2 meseca

Tako oni gube i za razliku od zvezde sto gubi od asvela,albe,a oni dobiju umisle da su neko. A mlatimo ih mesecno tri puta. I tek cemo u aba finalu,a srpsku ligu ionako ne igraju, ali kup igraju,mada tu redovno dobijaju po labrnji. Neka mi neko kaze koji su ekipu dobili u gostima,a da vredi. Zvezda i Milana,Makabija,Fenera. Oni Asvela i Albu,a da i Valensiju donekle jaci tim ali slabiji od gore navedenih sto Zvezda dobila. A sada će Kalina i Barsa tek da ih razbiju.
j

juznyyy

pre oko 2 meseca

kad bi se resili pantera sve bilo drugačije, ne radi se o šutu, on je izgubio na sigurnosti i to poprilčno iz itakmice u utakmicu
S

Sabaz .

pre oko 2 meseca

Opaki igrači Mirota i Šabaz
K

Killy

pre oko 2 meseca

Jedan je Mirotić Nikola! Bog ti dao zdravlja i sreće. A vi mu cvrkućite i sledeći put, on još i dobar čovek pa neće da vam trpa 30 poena...
D

Deno

pre oko 2 meseca

Nisam siguran da se bilo koji narod mrzi među sobom kao srbi.Tragedija.
N

Normalno

pre oko 2 meseca

Prijatelju cini ti se,pratim index je i komentare na relaciji dinamo hajduk i navijaca. To je tek i smeh i tuga. Ovde je prepucavanja decenijski,nego nisi imao mreže,komentare pre 50,40,30 godina. Isto bi bilo.
O

Ok

pre oko 2 meseca

Nemoguce a vasiona. Kako bre losa Zvezda dobi a vi jaki duplo golo.
d

dezurn1kr1vac

pre oko 2 meseca

Sta je Zek hteo ovo u polsednjem napadu ??? Imas covece otvorenog Andjusica i ti juris ka kosu sa 3 igraca na ledjima 🤯🤬🤷
I

IVAN 82

pre oko 2 meseca

Da se vise ne mucimo i gajimo lazne nade o Evropi ove sezone. Nije ovaj tim ni za top 11, a kamoli za top 8. Slaba selekcija tima ove sezone, odjednom sad kad nam trebaju kosevi igraju nam Pontika i Trifunovic.O ostalim necu da trosim reci,mislim na pojacanja. A sto se tice ovih zadnjih napada, ja prosto ne mogu da verujem da nemamo niti jedan specijal?? Da svaku utalmicu pa da zelimo gore da zavrsimo i losijim napadom,da se sve trudimo gore od ovoga nebi mogli, kako nam i na sta lice zadnji napadi.
H

Hahahahahaha

pre oko 2 meseca

Ali ovo kukanje na sudije,a te iste sudije im najmanje zavrsile 3 pobede ove sezone i to najmanje,zbog tih istih sudija i dalje imaju sanse za Top 8,sljam!
Ž

Žoce ostani

pre oko 2 meseca

Večeras aperkat, sutra nokaut !
R

Realni grobar

pre oko 2 meseca

Sta ucini Mirota , sada cemo plakati celu noc
Ž

Žoce ostani

pre oko 2 meseca

Večeras aperkat, sutra nokaut !
M

Mirotic

pre oko 2 meseca

Sta kaze Zoc ko je sad kriv 🤣🤣🤣🤣
t

teško i teže

pre oko 2 meseca

Barsa, Baskoina, Real, Olimpijakos. Teško će to u top 12
N

Nik Sloter

pre oko 2 meseca

Bas mi je drago sto su izgubili.Budzet kao Real Madrid od tatice.
N

Nejpir Delija

pre oko 2 meseca

BRAVOO NEJPIRE MAJSTORE I DELIJO,ISKUPIO SI SE ZA SVE GRESKE U ZVEZDI,PUNA PODRSKA👍
M

MVPCACAK

pre oko 2 meseca

E moj Zeljko... cak i uz ove lude pogotke Alekse nista nisi uradio
H

Hui89

pre oko 2 meseca

Naravno,grobari izvredjali Mirotica..nisu uspeli da ga slome da potpise za njih, ni novcem, ni pritiscima,i ko zna cime jos..Vratio im je za sve,na najbolji moguci nacin-na terenu,sportski.
R

Realno Bg

pre oko 2 meseca

Ne mozes Obradovicu da Pantera izbacis 15 min pre kraja utakmice koji jedini moze ove utakmice da resi i ubacis ga minut i po zadnji Videlo se iz aviona da nema ko da postigne siguran kos zadnjih 6-7 napada a ti izbacujes Kevina Evo ti sad pa razmisljaj Plus dolazi nam glave los roster ove sezone tj losa pojacanja i nemanje pravog pleja i centra
n

nek je bal...

pre oko 2 meseca

Srecne vam rane napredni ' junaci ' hahahaha
T

Top Gun

pre oko 2 meseca

Lagano Partizan ulazi u doigravanje. Mnogo lakše nego što neki misle.
M

Miketa

pre oko 2 meseca

Daj jos meleona drzavo,daj jos igraca iz NBA,F4 ekipa,daj Bodirogo zavrsavaj bolje sudije ovako ne ide! Puni ovaj drzavni projekat,ovi da nemaju sudije koje salje Bodiroga ne bi imali ni 10 pobeda,jos Zvezda da posalje ove u EK i da srusi ova vestacka tvorevina od 50+ meleona!
D

Dexl

pre oko 2 meseca

Nikola izgleda shvatio sve personalno ..a dobro Partizan ima kući dva direktna protivnika Baskoniju pa Valensiju ..ako se to ne dobije onda se ne zasluzuje prolaz ..
t

tugaa

pre oko 2 meseca

Kk Seljanija Ostojini limar !!Sramote nam nas sveti sport košarku...
O

Oto

pre oko 2 meseca

Sabaz ti malte ne unisti sezonu i onda dodju ovde i pisu mu hvalospeve hahahahah bedno
I

Ivan FCRS

pre oko 2 meseca

Nejpir ih ovde bogami debelo izvukao. Jeste i pre toga kiksao i gubio lopte, ali na kraju im doneo pobedu.
k

katkad

pre oko 2 meseca

Pa kad nabedjeni Avramovic ne zna osnove pozicione igre ni ofanzivno ni defanzivno. U kljucnim napadima drzi i davi loptu ceo napad, nijedan pas, protok loptr nule, a defanzivno je smesan,Nejpir ga unistavao na proste finte
Ž

ŽABARI MAFIJA

pre oko 2 meseca

ARMANI U BONUSU I SUDIJE NIŠTA NE SVIRAJU DA NE BI BILO BACANJA ZA PARTIZAN, DOZVOLILE BUKVALNO TUČU...I ONDA IDE ONAJ FAUL ANDJUŠIĆA NAD NEJPIROM...SMEŠNO...SUDIJE SU JEDNOSTAVNO REŠILE OVU UTAKMICU...ZAŠTO OBRADOVIĆ NE RIZIKUJE TEHNIČKU KAO MESINA, MORA DA ODREAGUJE NA OVAKVO SUDJENJE
T

TAKOO JEEE

pre oko 2 meseca

Secas li se Monaka u Brogradu...Secas li se svake druge Zvezdine utakmice gde su nas sudije unistile cak i Miroticevo gazenje linije sa Barslonom koja nas je kostala top8...Secas li se pre 10-ak dana protiv Zalgirisa? I PRICAS O SUDJENJU PROTIV VAS...Sabaz vas je unistio i Mirotic zbog vaseg podsmevsnja...Ovu sezonu cete deliti sa vasim komsijsma 15 i 16 poziciju...Karma je cudo brale moj..Vise se radujete nasem neuspehu nego vasim utakmicama gde ste pobedili.
D

Dzi

pre oko 2 meseca

Pa nije to sampionat turske da donaci trener sudi kako hoce...
@

@zabari mafija

pre oko 2 meseca

prica o sudjenju a tehnicka za zelimira misaona imenica vec godinama unazad
P

Pobogu...

pre oko 2 meseca

Navijači Partizana kukaju na suđenje. Odličan vic.
B

Banence

pre oko 2 meseca

POBEDA MILANA I NEJPIRA CISTA KO SUZA,JA TO PRIZNAJEM KAO GRBAR.
S

Simić

pre oko 2 meseca

Da postoji neka pravda Obradović bi svaku utakmicu u svim takmičenjima trebao završi isključenjem zbog dve tehničke. Ne postoji trener u Evropi koji više protestvuje od njega, a da za to ne dobija kaznu od strane sudija.
F

Ff

pre oko 2 meseca

Ha,ha,haaaaa😰
G

Gosttttt

pre oko 2 meseca

Hahahah proslu tekmu kad ste dobili sudije niste spominjali, a kad izgubite uvek sudije krive jel vas nije sramota vise da krivite sudije....

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Jeste...jeste...trazi čelendž 🤣
n

neshha

pre oko 2 meseca

Ne deri se,znamo da boli!Bolje se isplaci,bice lakse.
Л

Лаик

pre oko 2 meseca

Огласио бих се искључиво због Миротића. Срам било управу Партизана и Жељка који су ничим изазвани навукли овакав гнев на Николу. Дечко је превише културан да би рекао да су заправо они ти који су лагали све време и на тај начин покушали да га приволе да дође у Партизан. Ово вечерас је само доказ да није погрешио што их је одбио. Спортски поздрав
Đ

Đuro

pre oko 2 meseca

Kako je dokaz ovo večeras?! NE LUPAJ.
D

Dzi

pre oko 2 meseca

Bas tako...porediti Nikolu sa njima velika je sramota.. svi znaju ko je Nikola i cime se bavi a ko su oni i cime se oni bave...
E

E75

pre oko 2 meseca

Mirotic sve moze da bude samo covek NE.
T

Tutu

pre oko 2 meseca

Sta si ocekivao drugo od sekte?
Г

Гробар62

pre oko 2 meseca

Не лупај
s

spinuješ

pre oko 2 meseca

Nije u redu da se momku bilo šta ružno skandira. Ali si promašio adresu na koju upućuješ to. Sramota treba da bude one koji su mu "dobronamerno" savetovali da ne dolazi u Partizan, a ne one koji iznose šta se desilo. I onda se priča ko je državni projekat .. Koliko treba da budeš moralno nizak pa faktički stopirati prelazak jednog igrača u suparnički tim. Zbog čega? Da završiš na 16. mestu? Aaaa, kapiram, da ne bi neko otišao na f4.
H

Hermano7

pre oko 2 meseca

Ja da sam na tvom mesto bi se sam spalio. Toliko. Polij se benzinom, spasi sebe i tvoje bliske
@

@spinujes

pre oko 2 meseca

Pogresna stresa bratac. Objasnio covek da Zvezda so tim nema veze. Mi smo ove sezone krivi sto smo napravili bolji tim sa manje para od vas. Mi se nismo trtili kao vi ali vama je to potrebno lozite se. Da vise od pola sezone igramo bez najbitnijih igraca ali smo za vas kompletni i deremo vas. To sto cete u El imati na kraju jednu pobedu vise a mi vas u ABA ligi oderemo nebitno. Za utehu i jedni i drugi kad ih stisnu odbranom nemaju poima.
j

jaa

pre oko 2 meseca

a zasto je uprava i zeljko navukli gnev na mirotica?? Valjda je on sam sebi navukao taj gnev!
L

Laku noc

pre oko 2 meseca

Tako je. Mirota+Sabaz=karma
G

Giop

pre oko 2 meseca

Kakvo lepo veče, jos sutra pobeda i uživanje...
M

Marence

pre oko 2 meseca

Hoće li Ledej stići na Marakanu? 😂😂😂
O

Ognjeeeen

pre oko 2 meseca

Samo mi nije jasna jedna stvar, evo ne znam da li gresim, ali ljudi moji pa zasto Ledej da dodje po loptu i trci od kosa do kosa, KRILNI CENTAR?Avramovic, Andjusic, Panter, i da su promasili nema veze, ali bi valjda bila veca sansa da je neko od njih dobio loptu…
U

Urke1978

pre oko 2 meseca

Zoc , da se ne ljubimo.
e

e

pre oko 2 meseca

Zato sto je Mesina tako odlucio.Valjda si video da je udvojio levu stranu,a Ledeja namerno ostavio samog da primi loptu,posto je stvarno tesko da on trci toliko brzo kao bekovi i jos da pogodi iz trka.
S

Samo pitam

pre oko 2 meseca

Da li je androic pustio suzu ??? Da li ledej cik-cak trci kroz prvi red tribina, da li je smajli zategao pracku ??? Dajte te informacije,molim vas
B

Brain

pre oko 2 meseca

Da li ti imaš pameti? Daj informaciju, molim te.
b

boki73

pre oko 2 meseca

Jebote po stoti put,bolje da izgubimo 20 razlike nego ovako.

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Nije brate...ovako je sladje
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Šabaze, sve ti je oprošteno.
O

O tempora

pre oko 2 meseca

Šta je Panterčiću, da komšiji crkne krava. Nije bitno što je vas urnisao, ali je mnogo bitnije što je komšiju zeznuo. Tipičan srpski mentalitet.
I

Iks Tb

pre oko 2 meseca

Sreća, pa se Mirota uplašio... u nju sve..
Б

Брале

pre oko 2 meseca

Утишали Миротић и Нејпир великог тренера Жоца ништа од пролаза даље.
g

gosteee

pre oko 2 meseca

a jeste jadni... krivo vam sto vas voljeni FMP u kanalu pa vam je jedina okupacija da institucija izgubi ...🤣
V

View

pre oko 2 meseca

A di je mozzart bet posle Partizana?
N

Ne brinite

pre oko 2 meseca

Hrabra Igokea2 i dalje ima šanse za 15. mesto!
R

Realni Arth

pre oko 2 meseca

Nije Zek promasio zadnji napad, nego Avramovic koji totalno nerezonski sutira umesto da ide na ulaz a rezultat bio 81:80 znaci ako ne Panter, onda je tu Avram cisto da se nadje da napravi glupost. Bajern i ovaj poraz su zaista bolni jer i jedan i drugi mec Partizan trebao da dobije. Ja ne mogu da verujem da Barselona nije mogla da zadrzi Mirotica, pa definitvno najkopletni igrac koji igra u Evroligi, a Nejpir, uzas ziv, ali eto sad pogodio dva tri suta i odmah ga uzdignu! Zao mi je Partizana, ovo moze zaista da utice i na psihu igraca, ocajni Milan je dobio Partizan ali bez Pantera, Nanelija....! Panter definitvno se oprasta, nema sta vise on da trazi u Partizan, znaci jedan od glavnih krivaca!
M

MSt

pre oko 2 meseca

Šabaze, opraštam ti sve samo kad si razmontirao ove nabedjene i unapred samoproglašene evropske šampione
V

Visit Anatolya

pre oko 2 meseca

Opravdavaš u potpunosti anadolijski mentalitet. Da komšiji crkne krava.
x

xxyy

pre oko 2 meseca

Ubi nas Panter...treba njemu Dule...
R

Realni Arth

pre oko 2 meseca

On kod Duleta ne bi igrao ni celu sezonu, Dule bi njega postrojio samo tako, a ovaj ne voli diciplinu, otisao be bez pozdrava!
M

Mirota ❤️

pre oko 2 meseca

Mirota ❤️
G

Gle, gle

pre oko 2 meseca

Ala izasli crveni miševi🤣🤣🤣🤣
V

View

pre oko 2 meseca

Crveni misevi ga zavukli jako
D

Dzi

pre oko 2 meseca

Mnogo lepa utakmica...mnogo lepa pobeda i jos lepsi poraz.
O

Ojo

pre oko 2 meseca

Nejpire Srbendo,konačno proradio.
F

Figueroa

pre oko 2 meseca

E misa mu na tavanu hebem....
M

Mirota ugazio

pre oko 2 meseca

Dokaz da znaju da igraju samo u ligi u kojoj imaju pomoć države i njenih sudija
z

zek zek dadumle

pre oko 2 meseca

shabazz napier motherfuckers!!!!!!!
Z

Zeleznik

pre oko 2 meseca

Poslednji napad i neverovatna sebičnost i bahatost Ledeja, koji umesto da doda Anđušiću koji je sam na 6.75, zaleće se protiv trojice kao mulac i naravno ne uradi ništa, je opis cele Partizanove sezone.
z

zek peka

pre oko 2 meseca

Dobar je zeka, mislio da će mu sudija svirati 20to probijanje kroz igrače Armanija.
D

Duleeee

pre oko 2 meseca

Sabaze Nejpiru sve ti je oprosteno.
d

darkok

pre oko 2 meseca

Ma nosite se u PM više,Željko dokle breeeee,zašto zadnji napad nije išao sa njihove polovine?Ideš na ulaz ako daš koš imaš produžetke lopta je morala da ide na Aleksu ili Andjušića nikako na Ledeja strašno šta mi radimo.Željko krivac za poraz i tačka početničke greške njegove u završnici,trener njegovog renomea nesme ovako da gubi.Ps ajmo udrite minuse ali i vi znate da sam u pravu!
Z

ZvezdasPula79

pre oko 2 meseca

Nije mogao ici sa polovine napada kad je Željko iskoristio sve tajm aute. Ovo je bilo gledanje da li je 2-ka ili 3-ka Nejpira, a ne tajm aut. Samim time odgovor ti se namece sam.
T

Time out

pre oko 2 meseca

Zato što nije imao time-out. Da je imao išao bi sa polovine Armanija.
D

Dejan81bg

pre oko 2 meseca

Prvo treba da poznajes pravila pa onda da komentarises... Da bi krenuo sa njihove polovine treba da traži tajmaut... Zeljko više nije imao tajmauta... Zato i nije mogao da krene sa polovine.... Nauci pravila...
N

N1204

pre oko 2 meseca

Pa prosto nije imao vise tajm-aut i zato lopta ide od koša.
e

e

pre oko 2 meseca

Kako bre sa njihove polovine,kad nije imao tajm aut.On je na foru celendza pricao igracima,ali nije mogao da bira odakle ce izvoditi loptu.
P

Pst

pre oko 2 meseca

A meni krivo, lupio bi ti al necu. Ceo dan ponizavate Zvezdu koja onomad dobi ove. Prvu Mirota dobi iz auta. Mi juce bez pet igraca. Ceo dan seirite. Ovo sad pa vas problem.
X

XIX

pre oko 2 meseca

Pa šta im je Željko crtao, nije valjda akciju da Ledej pretrči teren i da koš za dva poena?
n

neshha

pre oko 2 meseca

U nastavku akcije trebalo je da se baci na astal!

Collector

pre oko 2 meseca

Panter je najveće zlo koje je zadesilo Partizan u zadnjih 10 godina!!!
a

alkeksi

pre oko 2 meseca

sabaaaaaaaaccccccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Р

Риле

pre oko 2 meseca

Хладан туш за Жоца ништа од пролаза даље.
r

roni

pre oko 2 meseca

zeljko kosarkaski piksi,igra iz proslog veka.
b

bebs

pre oko 2 meseca

*murinjo
š

štureKala jug

pre oko 2 meseca

Zvezdina škola! Samo se protiv kk igokee nis napali i razmontira ih. Sve ti je oprošteno, majstore. Hvala što si otišao!
v

vetarrr

pre oko 2 meseca

Vređaju Mirotića, lik ih nakanta i pokuzujem im 3 prsta
D

Dzi

pre oko 2 meseca

Pa boli 3 prsta yugoslovene.
V

Vasilis

pre oko 2 meseca

Vredjaju Mirotica, dobri im Nurkic i Hezonja
j

jaa

pre oko 2 meseca

koliko ste jadni jedva ste cekali da izgubimo i da se radujete tudjim porazuma,a vi toliko jadni.
O

Ojo

pre oko 2 meseca

Mirota Srbine,ruke ti se pozlatile
G

Grobar Cacak 032

pre oko 2 meseca

Boranija smo teska ove sezone,toliko smensih igraca dozier,smit,trifa...Ovaj nejpir mislim da smao nama moze koseve da daje,Miortic ne zna ni on kako je pogodio par onih trojki sa 10 metara i vise..Dva igraca koja ne postoje vec godinu dana samo nas uniste..BORANIJA..O zadnjem napadu sta reci
Г

Госта

pre oko 2 meseca

Зато што вређате човека недужног на правди Бога… па решио да вас поцепа!
z

zvezzzzda

pre oko 2 meseca

Igra šabaz, a bogami i mirota...
P

Petrinjo3133

pre oko 2 meseca

Mirota mirota … 😂😂
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Najnesretniji klub na svetu
p

poginuliz

pre oko 2 meseca

najveci uspeh fmpa u zadnjih 20 god
V

View

pre oko 2 meseca

Klasican grobarski poznavalac kosarke
I

IGokea2 propala

pre oko 2 meseca

Zali boze potrosenog kerozina.
B

BRUTALNA KRADJA

pre oko 2 meseca

SUDIJE SU TOLIKO NAVLAČILE ZA ARMANI...FAUL SVIRAN ANDJUŠIĆU U ZADNJEM MINUTU NAD NEJPIROM, PA TAKVIH JE SVAKI NAPAD MOGAO SVIRATI PARTIZANU....DA NE PRIČAM O ONOJ ŽIVOJ UKRADENOJ LOPTI ANDJUŠIĆA I ONDA JOŠ ČELENDŽOM MIROTIĆ TU DOBIJA BACANJA...KATASTOFALNO SUDJENJE, GORE NEGO NA ONOJ UTAKMICI U PIREJU.
D

Dzi

pre oko 2 meseca

Kme kme kme Kekek kekkee Divna utakmica Sjajno sudjenje
T

TAKOO JEEE

pre oko 2 meseca

Secas li se Monaka u Brogradu...Secas li se svake druge Zvezdine utakmice gde su nas sudije unistile cak i Miroticevo gazenje linije sa Barslonom koja nas je kostala top8...Secas li se pre 10-ak dana protiv Zalgirisa? I PRICAS O SUDJENJU PROTIV VAS...Sabaz vas je unistio i Mirotic zbog vaseg podsmevsnja...Ovu sezonu cete deliti sa vasim komsijsma 15 i 16 poziciju...Karma je cudo brale moj..Vise se radujete nasem neuspehu nego vasim utakmicama gde ste pobedili.
m

ma

pre oko 2 meseca

Vama kad bi samo jednu utakmicu sudili kao Zvezdi sinoc izvrsili bi kolektivno samoubistvo,kad za ovo kukate
Z

Zeljko 1212

pre oko 2 meseca

Dzabe sve, logistika, sudije, budzet za medije jedan, a drugi stvaran, dzabe Zoc, sve je dzabe. Sad polako ekurzija do Barse, pa da se kuka dalje,drago mi je za Mirotica, punio ih je ga je stigao, iako ga napusavaju grobari, du.. bi mu lizali da dodje sl godine, takvi su
t

to smo mi

pre oko 2 meseca

Dovidjena dragi vaspitaci, lepo nam je u vrticu bilo...

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Au...pa gde bas ovaj sakati Nejpir da vas zakopa, pa jos i Mirotić 😂
b

bebs

pre oko 2 meseca

koga je to Milance veceras???//
H

Hahahhahahahahha

pre oko 2 meseca

" u bulju "
G

Gost39

pre oko 2 meseca

Dovoljno naslov samo procitati 😂
J

Junker

pre oko 2 meseca

Ma uplasio se Mirotic grobara, nece igrati protiv njih...
č

čoviću polivah

pre oko 2 meseca

Volim Nejpira ko oca
B

Boki0899

pre oko 2 meseca

Imeni se cini da ti je otac Saban. 🤣🤣🐵🐵
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

U duelu srpske i italijanske ekipe, kao pobednik izlazi najveći Srbin u dvorani, pa vi zaključite ko je pobedio.
M

Mali srbin

pre oko 2 meseca

Ubise vas cigani kako god....hahahahaha.Vredjaju ljudi Mirotica celu utakmicu i onda se ovako vraca!
H

Host007

pre oko 2 meseca

F8 sve blizi..👍😂😂😂
h

h

pre oko 2 meseca

Puče državni projekat
i

istinaa

pre oko 2 meseca

promasio je napad za produzetak ne za pobedu
B

Bob.f

pre oko 2 meseca

Opet Panter...Zeljkov miljenik...Dokle????
r

razor

pre oko 2 meseca

Ledej strašni.
p

prc

pre oko 2 meseca

Ne fauliras njihov zadnji I ne ides na trojku svoj zadnji napad nikad skrnaviji zadnji napad nisam video
G

Gembe

pre oko 2 meseca

Drago mi je sto su vas utovarili Mirotic i Nejpir
7

7j

pre oko 2 meseca

Obradović pojma nema može imati 100 titula
R

Rige od Fere

pre oko 2 meseca

Šta kaže ćami rićbe, hoće li biti sedmi
B

Bob.f

pre oko 2 meseca

Opet Panter...Zeljkov miljenik...Dokle????
O

Odličan meč

pre oko 2 meseca

Sreća presudila, vrhunska utakmica. Imao je Zek na 45° Anđušića, ne znam što je išao na floater.
G

Gazi Nejpire

pre oko 2 meseca

A htela je Igokea2 u Ligu šampiona, ne ide, ne ideeee
B

Burek

pre oko 2 meseca

Šabaze, sve ti je oprošteno !!!
A

Ahahaha

pre oko 2 meseca

😂😂😂😂, prvo si ga pljuvao, a sada ga ližeš, bljak.
m

miloo

pre oko 2 meseca

jedva čekam pumin specijal kako će da kevće i cvili
7

777

pre oko 2 meseca

2 divljace ekipe bez akcije.. Ali je samo razlika sto ce partizan vrv u 10 a ovi nece.
N

Nejpir

pre oko 2 meseca

Srećne vam rane junaci!
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Nejpir pravi kad je najpotrebnije. :)
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Najbaksuzniji klub na svetu... Dvadeset utakmica ove sezone smo izgubili na isti način
n

neshha

pre oko 2 meseca

Nije to baksuz nego glupost!
S

Saša_PFC

pre oko 2 meseca

Dusko Vujosevic nikada nije izgubio ovakvu utakmicu sa mnogo slabijim igracima nego sto Partizan danas ima.
g

gg84

pre oko 2 meseca

ali je igrao protiv budevnika i raznih avangarda u potpuno drugom sistemu takmicenja
S

Sta bi

pre oko 2 meseca

LUPA LI SE I DALJE LIDEJ PO GRUDIMA, ZNA LI NEKO? POPRIMIO I KABOKLO TU BOLEST PRIMITIVIZMA, I ODMAH SHVATIO DA SE TO NIKAKO NE ZAVRSAVA DOBRO KAD SE TAKO GLUPIRAJU. NECE BUDALE NAUCITI, JOS OD LESORA.
S

Sinergija

pre oko 2 meseca

Ekipa bez glave i repa,džaba sve,bez obzira ko da je trener,loša selekcija igrača ove sezone..
g

gost1978

pre oko 2 meseca

jos jedan dokaz kakav je zvezda sabanski klub. zasluzeno smo izgubili
n

nikoo

pre oko 2 meseca

selam alejkum efendim želimire
G

Grobar NBG

pre oko 2 meseca

Zašto braćo grobari celo drugo poluvreme pevate "puši k**** Mirota"??? Pa više je on pomogao srpskom narodu nego svi vi na tribinama! I znao sam da će ovako da nam se vrati! Pritom nas rešili Mirotić i Nejpir! Slučajnost ili ipak ne??!??
c

cule87

pre oko 2 meseca

pa nije ovo simpozijum srpstva, ovo je utakmica a on je uradio šta je uradio...
R

Realno...

pre oko 2 meseca

Odmah 4 dislike i samo jedan like... Šta očekivati od komunista...Ne razumeju oni onu staru "ima Boga". Za njih nema, i džaba im ti objašnjavaš!
t

tupac

pre oko 2 meseca

Mozak ekipe Panter. Strašani reseter.
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Kad ih je onaj komični Šaban otreso zaista nisu ni za u 12 a nekmoli 10!!! Ovo je taktički Rumeni trebao da resi mnogo pre poslednih 30 sekundi!!!
c

cirkusss

pre oko 2 meseca

Sta ucini Nejpire auuuuuuu
R

Rokas

pre oko 2 meseca

aplaudirajte i dalje Hezonji, Perisicu i Musi, a vredjajte Mirotica, slepci jedni, tako vam i treba... Mirota, ti si ih naceo mi cemo sutra na Marakani da ih dokusurimo 🤣
5

56

pre oko 2 meseca

Nejpir je lik koji je Zvezdi uništio sezonu, pa Milanu drugi deo i sad ugazi Partizan ničim izazvan
d

dzabalesku

pre oko 2 meseca

Prodajem sezonsku za 250 kinti. Ovo stvarno nema smisla. Kartu sam platio 100k, a ovakva sezona da me zadesi. Katastrofa.
d

dona19888

pre oko 2 meseca

smesno igramo,nezrelo.sta reci.ne zasluzujemo da idemo dalje...ekipa prosek...
A

AHAHAHHA

pre oko 2 meseca

Nejpir ugasio Igokeu
A

Ahahahha

pre oko 2 meseca

Nejpir ugasio Igokeu
Z

Zvezda crvena

pre oko 2 meseca

Najlepsi osecaj kad vidis rumenilo na licu turcina i plac ckepi Zeljka Pantica nakon jos jednog poraza..
V

Vikktor

pre oko 2 meseca

Propo državni projekat
c

cv

pre oko 2 meseca

ajmo Rumeni kriva drzava i sudija malo je 20 miliona budzetv🤣
n

neshha

pre oko 2 meseca

A ne,u EL je mala maca.Tu su mu krivi igraci,tu nema teorija zavere.
g

grobar 30

pre oko 2 meseca

pa jebem ti sunce i branjenju zadnjeg napada svaki put zna li se napraviti jebeni faul
v

veskol

pre oko 2 meseca

Nejpire sve ti je oprošteno
A

Aron

pre oko 2 meseca

Ne znamo da pobedimo dobijene utakmice. Shabaz klasa, dokaz koliko je Zvezda toksicna sredina.
p

panterica

pre oko 2 meseca

BUSIII HAHAHAHA BUSIIII
n

nejpir

pre oko 2 meseca

Šabaze sve ti je oprošteno!!!
b

betara

pre oko 2 meseca

Ooo konacno mozzart bet u imenu Partizana kada izgubite. Probili ste led. Bravo.
n

neshha

pre oko 2 meseca

Prc!Izgleda da cete veceras ipak vi Miroti!
b

bikk

pre oko 2 meseca

još sutra kad popiju petardu ima da cvile i kevću
r

rumeni

pre oko 2 meseca

Da ja vama kažem nešto....
H

Haha

pre oko 2 meseca

Bravo za Milano,trsi drzavni projekat,ovi da nemaju BodiROGu i sudije imali bi manje pobeda od Zvezde,BodiROGo j...m te u usta,sledecu utakmicu posalji Javora,Pukla i Boltazera da zavrse posao.
y

yh

pre oko 2 meseca

kome je sad do košarke