Vasilije Micić (©AFP)
Vasilije Micić (©AFP)

Miško Ražnatović: Neću da Micić prođe kao Spanulis! Zvezdaši me zovu i sećaju se kako su ga vređali

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.06.21. | 08:21

Miško Ražnatović u intervjuu za Večernje novosti o novom MVP-ju Evrolige

Svojevremeno osporavan u Srbiji, danas na krovu Evrope. Vasilije Micić sa peharom Evrolige i priznanjem za MVP-ja čeka da njegov menadžer Miško Ražnatović tokom leta proceni gde je Efesovom plejmejkeru najbolje da nastavi karijeru. Nije tajna da je NBA želja, ali Ražnatović je oprezan.

Izabrane vesti

Spreman je za NBA i da tamo bude ozbiljan igrač, ali nisam siguran da će se to desiti ove godine. Moraju da se slože neke kockice. Znate, on je za mene više od igrača, svašta smo prošli zajedno. Operacije, smrt majke, amanet koji mi je ona ostavila. Neću da dopustim da u NBA ima sudbinu kakvu je imao Vasilis Spanulis, da sedi na klupi“, počinje Ražnatović u izjavi za Večernje novosti.

I dodaje.

Neće ići dok sve ne bude kako treba. Možda i ove godine, možda i ne. Nije baš tako kao što svi pričaju da je odigrao poslednju utakmicu u Evroligi. Ako Amerika ne bude bila dovoljno dobra i korektna moraće da čeka na Vasu još koju godinu“.

A kako komentariše sam uspeh Micića posle svega što mu se desilo u karijeri?

Izuzetno mi je drago zbog svega što mu se desilo. Mnogi ljudi me zovu i podsećaju na moj intervju od pre četiri godine. Na pitanje da li imamo naslednika Teodosića, rekao sam: ’Imamo boljeg, samo treba malo da sačekate’. Zovu me i neki drugari koji navijaju za Zvezdu. Kažu: ’Koliko smo ga vređali kada je prodavao lopte dok je bio u Zvezdi’. Isto sam im odgovorio: ’Trebalo je da imate više strpljenja’. Verovao sam u njega od trenutka kad sam ga prvi put video“, kaže Ražnatović za Novosti.

Micića je inače još 2014. draftovala Filadelfija kao 52. pika, ali je decembra 2020. Oklahoma preuzela prava na ugovor 27-godišnjeg košarkaša.


tagovi

Vasilije MicićMiško RažnatovićAnadolu Efes

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara