Komentari na vest

Miško Ražnatović: Neću da Micić prođe kao Spanulis! Zvezdaši me zovu i sećaju se kako su ga vređali

Avangardista

pre gotovo 3 godine

Poceo i Misko da lupa...Micic nikad nije igrao u kkcz koja je UGASENA odavno; jeste igrao nesto malo za fmp kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove tako da...kvazi novinaru DOSTA vise spinovanja; zovi stvari (klubove) PRAVIM imenom a ne izmisljaj toplu vodu
b

bgcz

pre gotovo 3 godine

Kao prvo, pljuvaca ima svuda, na svakoj utakmici, u svakom klubu. Drugo mi smo tad bili dosta jaki, I on stvarno jeste uglavnom slabo igrao, zašto je to problem da se kaže. Ni prvi ni poslednji igrač za koga kod nas nije bilo strpljenja a posle su napravili dobre karijere i eksplodirali.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Realno, Micić nije bio nešto mnogo dobar kad je bio u Zvezdi, ali jeste bio ok. Ili bar nije ispunio očekivanja, pre bih rekao. Ali da mi imamo gomilu navijača koja je tu da prva napljuje igrača, imamo. I to ga pljuju najviše oni koji ni ne kapiraju sport koji gledaju. Ista je situacija i u fudbalu. Tu smo da se ložimo kad pobeđujemo, tu smo da napljujemo igrača, ali da damo podršku kad ne ide, to slabo radimo. Tj, većina navijača to ne radi, nego odmah tera iz kluba i traži bolje igrače. I ako ima jedna osobina navijača Partizana koja mi se sviđa, to je ta da uvek daju bezrezervnu podršku svom timu i igračima, ma kakav krš oni bili.

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Dodje i taj dan da dobiješ plus od Kalčine!!! :D
M

Moram...

pre gotovo 3 godine

...da te ispravim, ne vređaju Zvezdasi, nego "realni Zvezdasi". To su oni koji počinju komentar "Zvezdas sam, ali realan". Komentari im otprilike idu ovako "jeste dupla kruna, ali smo krivicom Stankele(ne znaju ni nadimak svog trenera), propustili priliku da osvojimo Ligu Evrope, što smo realno morali ". Ili ovako "Čovke odlazi, da se vratimo na stare staze slave". Lako se prepoznaju, ne mogu da smisle Gobelju, Rodića, Vukanovica, Pankova, Lazića, Simonovića, Davidovca. Po njima je igrač samo onaj ko daje golove i koševe.
W

Walt

pre gotovo 3 godine

Svaka čast al on u nba nema šta da traži, nijedna ekipa neće dati loptu rukiju od 28 godina, tamo to prosto ne ide tako a ne može da igra ako nije glavni igrač.
K

Kampaco

pre gotovo 3 godine

je i stariji od njega. I ima loptu u rukama
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Kampaco ima loptu jer je Marej povredjen.
M

Micas

pre gotovo 3 godine

Ko o cemu, menadzeri o postenju..

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

"zvezdasi" nekog vredjali? Ta cuvena kosarkaska elita? Zamislite vi da gledate navijace vecitog rivala koji postavljaju rekord po broju gledalaca EL, koji postavljaju rekord po broju decibela ikada izmeren na svetu na jednoj sportskoj priredbi kada je Gist zakucao a Pionir se tresao kao da je zemljotres od 10 stepeni Rihterove skale, a oni kao pokusavaju da to iskopiraju neartikulisanim urlicima "nadjacavajuci" himnu EL, urlicima koji podsecaju na one iz dzungle kada je sezona parenja gorila! I jos mi kazu u klajdzi Kalčino šta kažeš na ovo, a? Rekoh, "fenomenalno", "impresioniran" sam...da zlo bude veće bio neki debakl, na pola trece cervrtine hala se ispraznila, ovi iz klajdze sto su me pitali za utiske o "atmosferi" krenuli i oni kuci! Rekoh kućo ostani i sagledaj do kraja! Mi i kada smo gubili ubedljivo grobari nikad ali NIKAD nisu napustali halu pre isteka utakmice, naprotiv ostajali su i sat vremena nalon utakmice i bodrili tim kao npr protiv Makabija kada su nas deklasirali, pionir se tresao a igraci i strucni stab Makabija ostali u cudu...prisli publici poklonili se i aplaudirali...bio ja na utakmici! Taj isti Makabi je nesto kasnije i dao svoje misljenje o cz:mts i pokazao im o kakvom "velikanu" evropske kosarke se radi! E moj ponose Izraela, nisi ti gledao film bicemo prvaci sveta u reziji ona voli zvezdu, da si odgledao verovatno im ne bi rekli ro sto ste im rekli! Tako da vredjanje Vase Micica, inace velikog Partizanovca u reziji te kosarkaske elite, poznate po papcima, kesama sa urinom, pp aparatima, drmanjem koseva i pljuvanjem protivnickog trenera, kradjom i lupanjem pehara, nije nikakvo cudo! Vaso majstore! Ako si im otpevao pno sto si otpevao! Lezalo ti je na srcu!
I

I.. .

pre gotovo 3 godine

...Šta je bilo kad si se probudio ?
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Smorio si, brt. Mi smo šampioni, vi niste, brt. Teško da ćete ikad više biti, brt. Kad se vrati publika,nećete imati 2 čoveka na tribini koji pamte titulu.
B

BekiBekic

pre gotovo 3 godine

Auu brate. U centar. Udaras jako po kompleksima.
О

Омићу одлази

pre gotovo 3 godine

Неке реченице и помози Боже, али да је Васа гробар, одавно нисам чуо већу глупост. Иначе Васа је први, а чини ми се и једини првак ДЗ Србије и Црне Горе у скијању
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Decko je tad bio ocaj zivi. Sad se to nesto potencira kao da je on jedini igrac na svetu koji je bio kritikovan kad je igrao lose a igrao je i to je cinjenica. Nek se ovaj isti Misko sjeti da ga je Zvezda primila kad ga niko posle povrede nije zelio i da mu je Zvezda omogucila da se vrati na teren i u neku ruku ima bar malu zaslugu za ovo danas. Vasi svaka cast al nabijanje na nos nesto posle 5-6god. je blago reci bezobrazno.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Вечерње Новости?!? Дајте бре људи више, ајте се уозбиљити, колико лажи треба да изрекне приватно гласило јајвећег потрошача томпуса у историји Србије да би коначно престали да преносте његово таблоидно квазиновинарство
d

djile

pre gotovo 3 godine

Najvece zlo sporta, menadzeri, mesetari, ljudi koji vode klubove postavljeni po političkoj liniji. Trutovi koji se bogate na racun drzave i unistavaju ovo drustvo.
N

Nisu...

pre gotovo 3 godine

... njega vređali Zvezdasi, nego "realni Zvezdasi". Sada vređaju Lazića i Simonovića, čak i Čovketa, a u fudbalu Gobelju, Gajića, Pankova, Njegoša, Dekija, Terzu, čak i Kolarova koji nije ni došao, da ne pominjem Vladana Milojevića. To su oni koji su psovali igrače jer su"ispali od Milana iako su imali dve nedelje više za pripreme" a u Milanu Dida,Kafu,Kaka , Pirlo, Sedorf, Gatuzo,Pipo...
G

G

pre gotovo 3 godine

Sve ok, ali zasto si tu ubacio Covica i Terzu? Ako ti mislis da su oni zasluzni za uspjehe onda ti mogu reci da nisi bas nesto inteligentan.
A

Ako...

pre gotovo 3 godine

... ti sebi daješ za pravo da ocenjujes nečiji intelekt, onda te ne bih više zadržavao. Za početak, pročitaj komentar.
d

deki_kg

pre gotovo 3 godine

Neki igraci se kasnije razvijaju jer su takav sklop a moderno doba ih pojede jer su ocekivanja da vec sa 20 kida. Super sto je istrajao, Srbija zbog toga ima pleja za narednih 5 god minimum. Sad smo jaki na svim pozicijama i red je da napadnemo eurobasket
A

Andrejka

pre gotovo 3 godine

Plejevima treba dosta vremena da sazre, a kod nas na žalost retko ko ima strpljenja za to.. Sad je u godinama na vrhuncu karijere i sve se poklopilo.. Sve u svemu svaka čast istrajnost se isplatila
S

Stefa123

pre gotovo 3 godine

Daleko od toga da je u on Zvezdi bio los,dosao je iz Bajerna na pozajmicu gde nije igrao skoro uopste kod Pesica u Zvezdu koja je taj isti Bajern eliminisala u odlucujucoj utakmici za top 16,kad smo usli u top 16 dosao je Micic na poziciju drugog pleja a razisli se sa Mekelom i Vilijamsom,taj tim je prosao i top 16 i dosao do top 8. Jovic je bio prvi plej,a Micic je kao drugi imao skoro istu minutazu kao Jovic i igrao sasvim korektno s obzirom da pre toga(od Mege) nije igrao i nije imao nesto samopouzdanja. Secam se da sam bio zadovoljan njegovim ucinkom,pogotovo kao drugog pleja I mislio sam da ce ostati sto se nije desilo,moguce da je i on zeleo da ode negde kao u Tofas gde ce imati veliku slobodu i minutazu u jakoj ligi i da ce tako napredovati i postati jos bolji igrac sto se i pokazalo kao ispravan potez.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Bio je očajan u Zvezdi realno. Tek dve sezone posle je proigrao. Lako je sad biti pametan, ali Zvezdi je tada trebao mnogo bolji plej nego što je bio Vaša u tom trenutku.
S

Stefa 123

pre gotovo 3 godine

Nije igrao odlicno,al daleko od toga da je bio ocajan,pa on je tad i doveden da bude drugi plej,da menja odlicnog Jovica koji je sezonu pre te isto bio kritikovan kao los drugi plej,ne znam sta je trebalo da se ocekuje od jednog mladog igraca koji skoro uopste nije igrao 2 godine I opet je u on u takvom timu igrao 18 minuta po utakmici u top 16 evrolige( imao po 5 6 poena po utakmici , 3 4 asistencije igrao korektnu odbranu )sa kojim smo usli posle u top 8,sta je trebalo da protiv Cska u top 8 dominira protiv Tea,Higinsa,De Koloa...da bi s njim bili zadovoljni,da je ostao iduce sezone bi bio jos bolji posle verovatno postao i prvi plej,zasto nije ostao,ne znam,verovatno je gledao da ide u tim gde ce biti glavni plej i imati jos bolji ucinak kao u Tofasu. S njim mnogi nisu bili zadovoljni u takvom timu koji je igrao top 8,al zato smo se u sezonama posle njega bas usrecili sa drugim plejmejkerima poput Rebica,Radicevica,Enisa,Covica,Nenadica,Lukasa,ove sezone sa svim plejmejkerima,bas da vidim ko ce nam sledece sezone biti drugi plej.
G

Glessije

pre gotovo 3 godine

Ko ga je vredjao, mozda mediokriteti ovog drustva. A da je bio los u Zvezdi, bio je, ono nije moglo da se gleda a da ti ne nabije pritisak na 200,kakve je on odluke tad donosio u igri, ono treba snimiti na traku, kao skolski primer kako se ne igra kosarka. Sada izgleda kao potpuno drugi igrac, definitivno je mnogo radio i verovao i svaka mu cadt.
P

Petrinji121

pre gotovo 3 godine

Smaras, bolji od Teodosica?! Samo ću se nasmejati. Dobar je Vasa al ovaj je postao gori od Rajole, pusti coveka da igra Sta samo sebe stavljaš u prvi plan! Teo je neka druga dimenzija za sebe, na stranu njegova ležernost, magija i talenat koji on poseduje ne može se naučiti na treningu. Pozdrav svima
e

ejjj

pre gotovo 3 godine

Realno bio je ocajan igrac i u Bajernu i Zvezdi znaci nebo i zemlja od igraca sada.A ti sto su ga vredjali su pojedinci
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Ne treba da dozivi sudbinu spanulisa, ali ne treba ni da dozivi sudbinu teodo$ica koji je prestar otisao tamo. On je, cini mi se, imao 30 kad je otisao, a vasa ima vec 27 punih. U oklahomi sigurno ima mesta, samo je pitanje da li je to prava sredina. Oni forsiraju klince i pokušavaju da naprave igrace od njih, dok ih rezultat ne zanima. Pitanje je da li je to prava sredina za njega. Dalas bi bio sasvim dobra ekipa za njega, a i prilagodjavanje bi mu olaksali doncic i bobi, ako ostane.
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Pa gde da ode u tim gde igra Doncic na njegovoj poziciji?Jel treba da ko Bobi igra 2 minuta po mecu
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Doncic igra pleja najvise jer nema ko drugi. Micic i doncic bi mogli zajedno da igraju. Cak bi za luku to bilo i bolje, bio bi oslobođen zadataka oko organizacije igre. Mogao bi maksimalno da se posveti skoringu.
G

Gost321

pre gotovo 3 godine

Doncic igra pleja zato sto kod njih glavni igrac fransize radi sve( ako nije centar) , kao sto je Lebron prenosio loptu u svim ekipama dok nije omatorio
P

Popppaa

pre gotovo 3 godine

Ja ga vređam i sad, odvratan je.
D

Docaa

pre gotovo 3 godine

Smejali? Tako lošeg igrača CZ davno nije imala. Bio je loš za anale košarke. Sada je sazreo, super igra i to je sve. U CZ je bio nula.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Trener ga je koristio neverovatno dobro, udje 5 minuta da prevede loptu 3 napada. Kada se niko ne otvori on mora resiti hladan nezagrejan. Niti mu je dao slobodu ni povecavao samopouzdanje, bitno da su Ameri svi igrali pre naseg talenta. Toliko o razvoju igraca u nasoj kosarci
p

pacer

pre gotovo 3 godine

Mozda jeste bio los, ali je nas. Sad kukamo kako nam igra previse stranaca, a sve nase talente smo oterali jer ocekujemo Dzordana sa 20 godina... Dodje neki Braun sa 32, uzme pare, zabole ga cose sto igra kao rekreativac i sto ga vredjaju, raskine ugovor i ode na bahame da se provodi...a mi se pitamo kako je moguce...pa nismo za bolje, karma je cudo, a i ljudska glupost ima svoje posledice...