Komentari na vest

Mladići borovi: Mali Top zakoračio na crveno-beli put Slavnića, Stojakovića, Radmanovića, Kapičića...

P

POSTAJU LEGENDE

pre oko 2 godine

PRAVI VISOKI BORICI ( BOROVI ) su u PARTIZAN ! I uvek ih je bilo .
G

Gosty

pre oko 2 godine

Nista posebno, brzine nema, morfolgija tela za kosarku nikakva, nisko teziste, mali raspon ruku, tehnika suta ispred glave nikakva, al ajd sin jeste pa nek mu je sa srecom!
s

svedok

pre oko 2 godine

I nek si mu rekao ovo tvoje naklapanje je najbitniji komentar. Svaka čast na stručnosti i zapažanju. Momče ovaj klinac ne trenira sa Zvezdom a vodio je igru tima tokom većeg dela utakmice perfektno. Imao 5 asistencija što oni klinci u tvom timu nisu napravili za celu sezonu 5 asistencija. Uostalom ovakav talenat na prvoj utakmicu sa prvim timom nismo videli unazad mnogo godina. Da li će momak dostići visine onih sa kojima ga porede videćemo. A mišljenja tastatura pljuvača nisu za razmatranje.
G

Gost55

pre oko 2 godine

Vazno je ,,boric,"
M

Mop

pre oko 2 godine

Ako je čovek i talenat kao ćale, onda sve najbolje momak. Milenko odličan lik i igrač.
S

Steta

pre oko 2 godine

Sto nikad nije zaigrao za Zvezdu u kojoj mu je tata igrao!
В

Војвода Алексић

pre oko 2 godine

Браво краљу мали, само гази! Тако се игра кошарка. 16 година има, мене је одушевио. Нико не пише од медија нешто пуно о овом, а не дај Боже да је у ЈСД из ЗГ дебитовао не би живи остали данас од вести! САМО НАПРЕД МАЛИ ТОП, САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!

cikagogkv

pre oko 2 godine

Pa ovo vam je otvo dete koje je videlo teren u poslednjih 10 godina, jesi svestan toga???
k

kolja083

pre oko 2 godine

Vrhunski talenat,ima brzinu,visinu,tehniku,fali mu snaga i iskustvo.Lepo razume igru.Po mom sudu,na prvo gledanje,najveci talenat u Čovićevoj eri
N

Nebojsa 98

pre oko 2 godine

Svi nabrojani su igrali za neki drugi klub.
a

abc

pre oko 2 godine

I ovaj momak igra za neki klub kako ti kazes a znas dobro i za koji ali ako je tebi lakse i to ti je jedino zadovoljstvo u zivotu,potcenjivanje,neka bude da igra za klub na koji ti mislis.Jos gore je po vas jer ste od tog kluba losiji vec izvesni broj godina i sezona... Poenta je da je igrac talentovan i da moze biti dobar igrac ako se radi sa njim...
P

Pitanje

pre oko 2 godine

Kako Lazic koji se povredio 18og toliko dugo odustvuje cak ce i playoff da propusti sto bi grozno bilo za zvezdu i borbu za titulu, Od cega se tacno povredio?
T

TVRDKO 2

pre oko 2 godine

E mngo jak igrac ,covek pogresio sport .