Komentari na vest

Motivisani Beron sa 25 poena pokvario Zvezdinu novogodišnju žurku u Beogradu

K

KBC

pre preko 2 godine

Imali smo pobedu u džepu, ali u tim trenucima su se naši pomalo delovali uplašeno, pod grčem. Reći da je Nejt promašio šut za pobedu, pa uopšte nije trebalo da dođe do tog šuta, trebalo je završavati utakmicu ranije. U poslednjoj četvrtini je organizacija bila katastrofalna.
g

gost 3112

pre preko 2 godine

Okrecemo se aba lizi
S

Sove

pre preko 2 godine

Фенербахче -4 ЦСКА Москва -2 Монако -9 Барселона -7 Ефес -1 Зенит -4 Замислите да смо добили само 3 од 6, како би се друга песма певала, имали би скор 10-8. Даће Бог топ 8!

Nenad

pre preko 2 godine

Zamisli da ti se baba rodila ko musko, bila bi deda:)
G

Grof od Kostolca

pre preko 2 godine

Bajern +3, Olimpijakos +5, Asvel +6.
G

Glavni gost

pre preko 2 godine

Slobodna bacanja nam uzese 3 4 pobede ove sezone 😁
M

Mile va tranzicija

pre preko 2 godine

Faktor srece je uzasno bitan mada kazu da se ona zasluzuje tamo smo dobili Krku mozda nam je Efes i Zenit samo vracanje nazad. Nekako ne znam ni sam kako se ovo samo izmigoljilo i kako je izaslo. Smesno deluje ali je tako na zalost ili na srecu. Kasnimo sa tim centrom iako kada je oustena info o Petrusevu znali smo da od toga nema bas nista ali mi nije jasno zasto nije pokusam da se dovede centar recimo Cedevite bivsi igrac Panatanikosa. Isto tako imam utisak da nam je odabir igraca loa holins i markovicu su igraci koji moraju da donesu prevagu u ovim utakmicama ali moraju i sta se desi nema ih nigde. Ogroman napredak je Kuzmic ali ne moze sam pod kosem da se bori. Ovo sto igra Luka Mitrovic je van njegovih mogucnosti. Sve u svemu iskreno mislim da je ovo oproaraj od borbe za top osam ovakav poraz kuci ne ame da se desi ako hoces u top osam. Ima jos doata da se igra ali se bojim da je ovo realnost sa druge strane jako je vasno fokusirati se na aba ligu kako ne bi doslo dobojazni da se i tu neato nepredvidjeno desi. Utakmica u Podgorici koju oni igraju bez publike moze da bude kljuc ako dobijemo vrata prvog mesta au otvorena a onda je domaci teren i sve ostalo tu.
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

Ovi opet izgubili, nista novo.
K

KBC

pre preko 2 godine

Makar ne igramo egal utakmice sa Šljonskom...
@

@KBC

pre preko 2 godine

Zato igrate sa Krkom, jos Kalinic gazi liniju za 3 poena i pobedjujete, sve regularno
D

Džoni 77

pre preko 2 godine

Super ste, nema frke, borba za 16 mesto. Standardni domet !
M

Mali Djokica

pre preko 2 godine

Bice bolje. Treba da se spremimo za Ferner i Real.
R

Rajko car

pre preko 2 godine

Vise bih voleo da imamo Bilija Berona i Jaku Blazica, nego ovog Stefana Markovica,Kuzmica,Lazica,Simonovica.
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Ajde? Imaš li milione za to?
C

Cikagofajer

pre preko 2 godine

Ma da bre, i petruseva.. i janisa i jokica, i onda bi vam falilo jos 3 igraca. Daj bre idi gledaj crtani neki, ti igraci koje si nabrojao su tu zato sto se nema para za bolje, i momci svoje odradjuju. Doveli ste kalinicac holinsa, vajta, ivanovica, mitrovica, od kojih niko jeftin nije a svi su jako kvalitetni. Za razliku od partizana i klupu imate i dva centra na raspolaganju. Valjda vam u krvi da kukate ja ne znam drugacije da opisem to
R

Rgb

pre preko 2 godine

Znaš li ti kolika je Beronova plata?
R

R5 47

pre preko 2 godine

I ja bi pre Karija nego Dobrića.
M

Malo statistike

pre preko 2 godine

Prvo, da naglasim da nisam ničiji navijač ovde. Sledeću statistiku sam odradio sebe radi, pa želim da podelim ovde ako još neko hoće da pročita. Često Radonjiću prebacuju da ne zna da vodi neizvesne završnice pa sam pogledao rezultate svih utakmica Zvezde pod njegovim vodstvom, koje su se završile na 1-3 poena razlike da vidim koliko je to istina ili mit. Došao sam do sledećih podataka (ponavljam još jednom, od 2012/13 zaključno sa današnjim datumom), što se ABA lige tiče to je skor 12 pobeda i 6 poraza. Košarkaška liga Srbije skor 4 pobede i 5 poraza (mahom su ti porazi od Partizana da ne bude zabune zbog čega ovaj skor). Kup Radivoja Koraća skor 2 pobede i 0 poraza. Evrokup skor 0 pobeda i 3 poraza. Evroliga skor 8 pobeda i 19 poraza. Sve ukupno kad se sabere to je 26 pobeda i 33 poraza na utakmicama na 1-3 poena razlike iliti nekih 44%. Ne idealno, ali nije baš ni tako loše, nešto malo ispod pola.
k

kradonjizam

pre preko 2 godine

alo bre dovodite tog centra inace ode to 15-to mesto
F

Firga

pre preko 2 godine

Ne tropaj.
p

pixi1010

pre preko 2 godine

Verujem da je tako kao sto si napisao. Ali nisu iste zavrsnice u ABA i u euroligi. Mnogo postujem Radonju, ali ovo su njegiva dva poraza...
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Nije neka mudrost videti da Zvezda nema šta da traži u ovakvom sistemu takmičenja,to ja pišem od početka sezone.Jesam navijač Partizana,ne govorim to iz neke zle namere,posle prve utakmice sa Fenerom sve mi bilo jasno,kad tu utakmicu Zvezda nije dobila pisao sam da će izgubiti 70 posto utakmica na 1 loptu.Dovoljno je pogledati roster staviti ruku na srce i reči ovi momci ne mogu da se bore za top 8.Dovedeš Markovića nespremnog da ti odigra 4 minuta.To nije onaj Marković što je davao po 15-20 poena i imao po 10 asistencija,takav Zvezdi treba,kad je Zvezda zvala nije hteo.Šta će Zvezdi igrači poput Simonovića,Cirbesa,Dobrića,Davidovca,predugo su tu,za Aba ligu su dobri za Evroligu nisu,potrebna je nova sveža krv...Trener je dobar,čovek ima svoju neku filozofiju,odbrana jaka,ne može jače,ali ne šutira on slobodna bacanja,Kalinić već dve utakmice kad se lomi promašuje oba,što je mnogo,mnogo je.Zvezdi treba 5 igrača na terenu koji mogu šutnuti kad se lomi a ne 2 igrača,treba dostojna zamena na klupi a ne da gledam igrače kako dišu na škrge.Imaš 7+ i umesto da ideš pod koš gde će ti sudija u minimum 70 posto situacije svirati slobodna bacanja,krenulo se sa silovanjem trojki,doduše neke lopte nisu ušle,prosto ne znam kako...Za top 8 prošle godine je bilo potrebno 20 pobeda,malo realnosti nije na odmet.Svaka pobeda slavi kao senzacija,spominju se budzeti,onda ne treba ni igrati.Čović je imao dovoljno vremena i para da napravi jaku Zvezdu u Evroligi.
Y

Yumis

pre preko 2 godine

Sto je najjace, muftije imaju veliki budzet i opet gube. Sa tim njihovim budzetom, Partizan bi bio barem osmi.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Nemamo mi tim za top 8. Simonović, Cirbes, Marković, bezkorisni. Kuzmić odigra jednu dobru pa ga tri nema nigde. Holins je doveden da zameni Lojda, a ni blizu nije. Previše smo kući utakmica izgubili, od ekipa koje smo mogli da dobijemo. Daj da dovedu Centra i Beka šutera, da osvojimo Aba ligu i domaću ligu i Kup. Pa sledeće godine da se ozbiljnije napadne top 8.
C

Crnci iz Kazanja

pre preko 2 godine

Los trener, nema ideju, nije pokretac tj motivator.
l

linoleum

pre preko 2 godine

nema veze ja sam srecan samo da smo u elitnom drustvu,ma koji god da smo ,dobro je to...
k

kos razlika ili sta

pre preko 2 godine

kolko god tesko palo piscu ovog izvestaja stavi ih bre na to 15-to mesto jel pre ili kasnije bice tamo
C

Crni Grom

pre preko 2 godine

A mislila sam da si ti IZU ZE TAAAAAK
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Stefan Markovic beskoristan totalno.Treba nam ozbiljan plej,centar i Bili Beron.
4

4rokorak

pre preko 2 godine

Berone hvala ti do neba sto si pre 2 godine stavio katanac na laktaskog mutanta iz 4 koraka,zato mi u opste nije krivo sto si bio najbolji veceras,za uvek ces nam biti u srcu!
C

Crni Grom

pre preko 2 godine

ZA UVEK ces ziveti u zabludi da ste vi nas ugasili, ali deci je uvek dozvoljeno da veruju u bajke
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Biće žestoka borba za 18.mesto
P

Perez

pre preko 2 godine

Isto kao sto je bila grcevita borba za 7. mjesto u Aba ligi prosle godine...
P

Perez

pre preko 2 godine

Isto kao sto je bila grcevita borba za 7. mjesto u Aba ligi prosle godine...
D

Da Podsetim...

pre preko 2 godine

DOK NEKO REDOVNO OSVAJA TITULE I IGRA EL 11 PUNIH GODINA,NEKO ISTO TOLIKO JEDNE TITULE I EL VIDEO NIJE!
G

Gooost

pre preko 2 godine

Ej da je 11
G

Grobarijus g

pre preko 2 godine

Kako igrate 11 godina 😂 I kako mi ne igramo 11?vi igrate evroligu 8 godina tek a mi je ne igramo 7...
G

Gorojko1978

pre preko 2 godine

Dejan Radonjić je najtrofejniji trener u istoriji Zvezde,doktor za odbranu,dobar čovek i krajnje simpatičan lik.U odnosu na razne Šakote,Obradoviće i ostale trenere koji su prodefilovali Zvezdom u zadnjih 20 godina je trenerčina i klub u ovom trenutku sigurno ne može naći boljeg trenera koji bi uopšte pristao da radi u Zvezdi.Siguran sam da će i ove sezone osvojiti ABA ligu i domaće prvenstvo.Ali on ima jednu manu koja ga razdvaja od onih "creme de la creme" vrhunskih trenera i koja Zvezdu sputava da konačno napravi neki iskorak u Evroligi a to je njegova "pogubljenost" u završnicama utakmica i nesposobnost da utakmicu uspešno privede kraju. Naime,ukoliko Zvezda na 3-4 min pre kraja ne vodi preko 10 razlike velika je verovatnoća da će izgubiti tu utakmicu jer ekipa uvek u završnicama fudbalskim rečnikom "stane na loptu" i troši vreme,umesto da igra do kraja i napadne koš protivnika.Da se razumemo, ima tu i do selekcije igrača,pošto Radonja preferira dobre defanzivce pa mi nikada u rosteru nemamo više od 1 ili 2 igrača-meč vinera koji mogu rešiti utakmicu i kad ih protivnik rezonski u tim trenucima zatvori ishod se zna. Jednostavno,Radonja će od 10 neizvesnih završnica na jednu loptu da izgubi minimum 9 i to je konstanta njegovog rada u ovom i prethodnom mandatu. Znam da će mnogi opravdanje za ovakve poraze naći u nedovoljnom budžetu ili nedostatku sreće u ključnim momentima ali ja sam ubeđen da su to samo opravdanja i ništa više. Hvala na pažnji i laku noć !
G

Grobar brisel

pre preko 2 godine

Rudonja nikad u evropi nista nece osvojiti prosecan trener !
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Gorojko1978-Čovek jednostavno nema tim.Izvlači maksimum od ovih igrača,6 igrača Zvezde ukupno šutirali 6 puta o čemu dalje pričati.Kalinić šut iz igre 5/17,ponovo promašio dva slobodna bacanja kad se lomilo,barem 1 da je pogodio,tu trener nema nikakvog uticaja,pošalje 5 igrača na terenu,dvojica samo šutiraju.Lazić 26 minuta na terenu bez šuta,igrač manje na terenu.
E

Eл Баба

pre preko 2 godine

Можемо ми да причамо шта хоћемо, али звезда нема тим за озбиљнију улогу у ЕЛ. Сваке године иста прича, џа бу и на пола се већ зна да нема четвртфинала ни близу.
a

al za ozbilje

pre preko 2 godine

sta vas briga ne dajete svoje pare
E

Eskalator

pre preko 2 godine

Da l će neko da se ne naljuti od ovih nasih ako se da iole realan komentar od retkih realnih zvezdaša i partizanovacaa na posrtanje u par poslednjih utakmica. Ma koliko ih voleo što se bore kao lavovi, što je to za svetlosnu godinu u odnosu na fudbal, al ne mogu da se ne nerviram što iako totalnom laiku za profesionalnu košarku, treniranje, meni je više nego jasno da nama fali ili jedan šuter koji ima iole sigurne poene u rukama ili jedan centar koji će da se umulja u reket. Fore kratak budžet, nema igrača na tržištu su tragikomedija, jer je to priča svake godine. Boli što i pored vrhunske borbenosti sve to bude uzalud, jer i pored odbrane, mora nekako i koš da da. Jednostavno sve je uzalud, prevelika potrošnja za ništa. Zaista počinje da gubi smisao igranje EL kad svaku sezonu fali jedan šraf, ali bukvalno uvek jedan šraf. Ja razumem da imamo najmanji budžet i da borbenošću nadomestimo nedostatak kvaliteta za bolji rezultat, al čemu brate onda učešće. Zarad prepucavanja sa Mordorom?!? Iskreno, prepucavanja su tragikomična. Radonja brate, ne ide ovako. Hvala na rezultatima, al moraš da malo menjaš filozofiju. Fali joj uvek pomalo, znači mora malo nadgradnje filozofije. Boli kad ja laik 5 minuta pre kraja pri vodstvu 5 koševa vidim poraz.
G

Gost fakt

pre preko 2 godine

Pobedili bi da Lazic nije dobio tehnicku.
G

Gost 1234

pre preko 2 godine

Ili da je najplaćeniji igrač na ovim prostorima iskoristio bar jedno slobodno bacanje kada je gusto.
L

Logičar

pre preko 2 godine

Izgubili bi 6 razlike da nije iznudio 3 faula u napadu.
K

Konjarnikbojs

pre preko 2 godine

Radonja odlazi! Covicu odlazi! Vratite nam staru Zvezdu!
G

Gost55

pre preko 2 godine

E nece moci ,zato li vam dug obrisah !
k

kkkkkkk

pre preko 2 godine

Trpaj berone hehe
D

Druzja

pre preko 2 godine

Billy Trokorak Beron.
M

MRS STOKO

pre preko 2 godine

Sto ovako ne pustate komentare na vestima partizana, pizdurine grobarske...
P

Propast

pre preko 2 godine

Svaka čast na rečniku. Blago tvojim roditeljima sa tobom.
s

sram te bilo

pre preko 2 godine

sto si vredjo ibru
G

Grobarska ste govna

pre preko 2 godine

Kako se pustaju redovno grobarski komentari a kada je vest partizana onda moderacija zatrokrira ne smeju ni jedni komentari navijaca zvezde da se puste kakva ste vi govna prosto neobjasnjiva ste govna...
b

bije dareglo

pre preko 2 godine

Tako je bravo za kom,pravo u metu!👍
v

vaspitanje 0

pre preko 2 godine

mene cudi sa tim recnikom da su ti i ovaj komentar pustili
M

MaliĆoki

pre preko 2 godine

"Nemam šta da krijem! Cifre koje su se vrtele po medijima nisu tačne, njima je bilo pridruženo nešto što je bila BIVŠA zvezda!" - N.Č. Hvala Ćoki što ih redovno podsećaš u jutarnjim programima, mi ne moramo. Hehehe
L

Legenda nasa

pre preko 2 godine

😍😍😍
H

Hahahabrat

pre preko 2 godine

Ne brinite cigani ,sutra sam u jutarnjem dnevniku na 7 televizija. Iskukacu a vi cete me i dalje voleti i ako sam vam Ugasio klub i vi cete navijati za mene. Moji renta navijaci,kasnim sa platama ovaj mesec. Ocekujem prazan pionir protiv fenera😂
Z

Zvezdice

pre preko 2 godine

Samo mi nije jasno dokle cemo da trpimo covica? Prodali smo se 2011 samo da bi imali za koga navijamo,navijali smo za drugi klub. Ponizavamo se bez rezultata ,sta sada ? Opet da navijamo za nekog drugog na svakih 10 godina cemo menjati klub i nazivati ga CZ
R

Rafinjica

pre preko 2 godine

Ti momak navijas za klub koji je sa svim milionima uspeo jedva da prebaci 50 koseva protiv nas!
L

LeoLajke

pre preko 2 godine

Ti trpi Ostoju,našeg dr ostavi na miru.
9

951357

pre preko 2 godine

Ovo više nema smisla, ali stvarno. Koliko smo utakmica izgubili na kraju, to je čudo... Mora da počne da se vraća, ali kada će već da krene??? Moramo da imamo neke uigrane akcije za poslednji minut, kada nam je moranje da damo koš. Šteta! Ajmo momci, idemo dalje, samo gazite kao i do sada! Ponosan sam na vas!
1

11.god bez EL

pre preko 2 godine

Realno koga briga za EL,tamo bez 50.mil evra budzeta ne mozes da igras ravnopravno u opste,za nas je najvaznije da redovno deljamo fuzionisanu igokeu i da im i ove godine otmemo sve titule ispred nosa,tako da napune cak 12 godina kako EL i jedne jedine titule videli nisu,to je najbitnije!
G

Gostw

pre preko 2 godine

Eeeeeee,gde bacaju narodne pare,ccccc
G

Gostbre

pre preko 2 godine

ovi su nivo krke
A

AS1973

pre preko 2 godine

Brat Kalina je dao 5 koseva iz 17 pokusaja. Dajte meni loptu, ja cu vise da dam.
p

podesen

pre preko 2 godine

Pa sta dosta za platu od 600 000 evradi,mada ovi zlonamerni kazu milion.
L

Loyd

pre preko 2 godine

Jel za manje od 3.5 miliona po sezoni?
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Svi njegovi sutevi su iza vrlo teskih pozicija kada neko mora da izgradi nesto na silu, danas ga nije islo, bilo je i utakmica kada je sam pobedjivao ovakve ekipe. Neka njega kod nas sto duze. ubedljivo najbolji igrac u regionu, iako su neki duplo vise placeni.
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Gospodin promasio oba slobodna kad ne najpotrebnije. Kao sto ovaj rece, to je jako teska poziciji.
S

Suma sumarum

pre preko 2 godine

Brojcanik zaglavio, drvo nalozeno, lozac promenio zanimanje...Rotern Stern kaput.
D

Dukkka

pre preko 2 godine

Radonja jednostavno ne zna da odigra zavrsnice gde se lomi.Kalinica odmori malo ako ide sve na njega,a ne da umire na terenu .
S

Samo kes

pre preko 2 godine

Kalina za 3,4 miliona resio ucesce u top 8 !!!! To kralju hahaha
R

Realni delija kaze

pre preko 2 godine

Da ce da vas Kalina odjavi. Inace, pozdrav od Gordica!!!!! Ljubav je to familijo!!!!
К

Касир

pre preko 2 godine

Слаби смо ми за ЕЛ.Кад смо ми слаби колико су тек нејаки ови 7 на табели из Лакташа.Али зато ме смирује што смо ми далеко испред свих у Аба лиги

Kontraudar

pre preko 2 godine

Samo bez uznemiravanja. Sve je ovo normalno.
L

Lako je to

pre preko 2 godine

Kad vam je budzet 2x veci od konkurenata..pokazite kvalitet u Evroligi kao sto je Partizan pokazao i osvojio je i igrao vise puta F4 sa manjim mnogo parama..doduse ima nesto i u velicini kluba i tradiciji
N

Necete zadugo

pre preko 2 godine

Slede padovi na sv frontovima...
9

951357

pre preko 2 godine

@Lako je to - Misliš kad nam je budžet 2-3 pta manji od avangardinog? Nema šta mi da dokazujemo nešto kao Partizan, vi ste večito bili poslednji ili pretposlednji, tako da, ne težimo dnu tabele, već vrhu. A taj fajnal for, da vam ne beše Obradovića da vas pusti, ni to ne biste videli. Tako da, ajde jednom pošteno nešto uradite, pa da pričamo tada. A do tada evo malo činjenica - Zvezda najviše pobeda u Evroligi, Zvezda procentualno najbolja ekipa sa ovih prostora u Evroligi.
@

@95137

pre preko 2 godine

Hahahhahahahhhahahahaha au sta procitah ...nema vas jacih 😂
S

Steve Mcmahon

pre preko 2 godine

Zvezda ko Zvezda... Sve isto....
F

FSDG

pre preko 2 godine

Majstorcina od igraca. Njabolji suter koji je igrao za neku srpsku ekipu.
d

drobilica kicme

pre preko 2 godine

Cudo jedno kako bivsi igraci Zvezde i Partizana kad igraju u Beogradu protiv Zvezde ili Partizana odigraju redovno jednu od najboljih partija u karijeri.
G

Gost9

pre preko 2 godine

Navikli na domaći teren :)
S

Samo da podsetim...

pre preko 2 godine

DOK NEKO REDOVNO IGRA EL I OSVAJA TITULE PREKO JEDNE DECENIJE,NEKO TO DVOJE VIDEO NIJE 11 PUNIH GODINA!
N

Nikolji Kalinici

pre preko 2 godine

Nemate pobednicki mentalitet koji se gradi decenijama a ne za deceniju Veciti gubitnici , trojka u narandzastom, budzet, savez to su glavni krivci inace ste sampioni Nba
b

bimba2

pre preko 2 godine

neko igra a neko i osvoji
G

Gost43

pre preko 2 godine

Neko SVE zivo osvojio a neko ljulja FENER I trosi pare nase ! To je ta razlika u VELICINI kluba ZATO SE I TAKMICE DA NESTO OSVOJE ! ZATO BEZ GALAME I SKAKANJA .
K

Koš

pre preko 2 godine

Pozdrav od Kevina Pantera :'''D
U

Uhapsio ga Lazić

pre preko 2 godine

Kakve taj uhapšeni lik ima veze sa Evroligom?
U

Ubio ih Bili

pre preko 2 godine

Kao zeca.
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Sad znamo kako je vama bilo godinama.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Utisak meča postava pri kraju treće četvrtine: volters(koji diše ba škrge), lazić, lazarević, simonobić, kuzmić... Realno su mogli sva petorica 'rusa' da odu na Voltersa ostatak ne bi dao koš do sutra da se igra
д

д.г.

pre preko 2 godine

Тај део нисмо изгубили.
C

Centar

pre preko 2 godine

Koliko grobara prati Zvezdu, koliko grobara komentarise, ljudi zar smo vam mi toliko bitni.
P

Pukovnik pa drvo

pre preko 2 godine

Zato me ne cudi lupetanje...
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Mirno!
д

д.г.

pre preko 2 godine

Не играју се задњи минути утакмице и продужеци са два играча у нападу.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Реално овај тим нема ширину, игра се макс до средине треће четвртине и онда носиоцима понестане снаге и иде отаљавање и силовање, а то може проћи против сокића, бананамена и осталих ципирипи екипа не и против топ 8 евролигашких тимова! Нажалост то је то што се тиче ЕЛ, сада девет месеци отаљавања посла, узимање триплета и припрема за следећу евролигашку сезону, али ако се жели искорак то се не може са симоновићима, цирбесима и осталим некошаркашима! Подршка за два доктора и да се спремамо за Калемегдан у Јуну!
G

Gost ćupić

pre preko 2 godine

zadojenko mržnjetić
S

Srki11

pre preko 2 godine

Opet ista stvar. Opet nista . Opet borba za top17.
P

Purple Head

pre preko 2 godine

Fun fact: pobednik cipiripi kupa je 19ti tim u evropi, samo kažem
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Svaka čast Beronu kao igraču, vrh je uvek bio i meni duplo jači igrač od izvikanog Lojda, ali je ono radovanje pokazivanje nepoštovanja. Ameri su totalno van evropske sportske kulture. Mada važi i za Mpicića isto.
P

Pera triceps

pre preko 2 godine

I Micic je amer.
r

radovao

pre preko 2 godine

se i sa zvezdom,covek je profesionalac..Plitak je ko to ne razume.
z

zolaaaaapfc

pre preko 2 godine

Cisto sumnjam da bi npr Vesterman, Bertrans, Lovernj ( tetovaža ) tako nesto radili grobarima i Partizanu! To su bili klinci koji su tu ponikli a ne provereni EL skupoceni igraci..
N

Nickcdn

pre preko 2 godine

Haha, raduje se covjek pobjedi svog tima I time pokazuje nepostovanje prema Zvezdi. Zvezdastvo je prilicno opiceno!
A

Amer..

pre preko 2 godine

I Obradovic je amer
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

@radovao se sa Zvezdom, ali ne protiv bivših klubova. To profesionalac zvuči kao da radi pod crvenim fenjerima. Odradi posao, ali se ne raduj iz poštovanja prema ljudima koji su za tebe navijali, koliko takvih primera ima od ljudi koji imaju stila.
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Toooooo care, ruka ti se pozlatila.
д

д.г.

pre preko 2 godine

И нога му се позлатила( чувени четворокорак).
Z

Zn

pre preko 2 godine

Od 10 neizveznih, Radonjic gubi 7 sigurnih, ove 3 su pola pola, jednostavno covek ne zna da vodi tim kad je tesno, dobijamo jedino ako se baaaas odlepimo
G

Gostttt

pre preko 2 godine

mozda je to i do igraca, skrati se ruka, jer znaju da su ovde pod velikim pritiskom, da imamo jedmog beka dobrog, da odvlaci igraca kalina bi imao samim tim i vise prostora, ovako od 5 igraca u produzetku ili kalina ili volters zavrsavali
a

abc

pre preko 2 godine

Da, samo što Radonjić igra protiv timova koji imaju veći izbor igrača i mogu bolje da kombinuju. Šta bi ti rekao da i ovoj sezoni imamo Lojda koji bi ulazio pet puta po pet minuta...Rekao bi da džaba bacamo pare, da stranac mora da guli 35 minuta itd Vidiš, ovi imaju novac, imaju luksuz da u timu budu dva čista šutera, jedan je igrao dobro celu utakmicu mislim na Berona, drugi je igrao loše i na kraju ipak doneo pobedu mislim na Lojda. Mi to nemamo zato gubimo ove utakmice.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Alo zemljaci, ne pricam o ovoj utakmici nego generalno, Vujosevic koga ne mogu da podnesem pola ovih utakmica ne bi gubio, pritisak na sudije, neznatna tehnicka sa jednim bacanjem, domaci navijaci…. Onaj faul bi opusteno svirali Lojdu u napadu u zadnjem minutu, medjutim kod nas pritiska tog nema
G

Gostic

pre preko 2 godine

Ovu zvezdu samo pune prijatelji, braca, kumovi hahaha
C

Cinjenice

pre preko 2 godine

Radonjic je gubitnicki trener za Evroligu..treba nam neko mnogo bolji ...nazalost blizi smo zacelju nego top 8
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Treba vama mnogo bolji, ali Ostoja doveo penzosa.
a

abc

pre preko 2 godine

Nije Radonja gubitnik, mi nemamo mogucnost da imamo šutera koji će da igra kao Lojd večeras da ne odigra ništa posebno ali pogodi na kraju jer je svež dočekao kraj utakmice. Da smo večeras imali KC Riversa na primer, da uđe pet puta po tri minuta dobili bi utakmicu ali mi taj luksuz nemamo, do je tako uvek cemo biti blizi začelju nego top 8 pa das vodi bilo koji trener.
D

Davids

pre preko 2 godine

Jel smo mi nesto ostali duzni Beronu? Kao da smo ostali duzni bar pola milki.
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Od letos pisem da ne moze da silu da se od igraca pravi ono sto nisu. Odlucili da Kalina bude mec viner i teraj. Pa ne moze to tako. On je ekstra igrac ali jednostavno nije to sto su odlucili da bude. To je isto kao da su svojevemeno resili da Bobi Marjanovic bude prvi trojkas u timu. On je mogao da pogodi po neku ali nije mogao da bude trojkas. Tako i Kalina je veoma kvalitetan i zahvalan igrac ali nije taj koji treba da resava. Od letos pisem da nedoataje centar i bek suter. Svi ovi porazi na jednu loptu su posledica toga a ne nedoatatka srece.
A

Ali nismo....

pre preko 2 godine

Da se doveo suter ili centar , mi bi ove dve utakmice dobili. Tacka.
p

podesen

pre preko 2 godine

Ova 2 igraca bi do kraja sezone kostala 700 000 evra a za pobedu 37000,gde je interes ovo platiti
O

Orao supas

pre preko 2 godine

Gubimo zbog Radonjica i Kalinica .
A

Alooo

pre preko 2 godine

Pa bez kalinic tel bi gubili
V

Vratite pluseve

pre preko 2 godine

Dao sam ti slučajno plus jer sam navikao da plusevi budu pre minusa kao i na svim normalnim mestima. Izvini.
h

humskapfc...

pre preko 2 godine

Koji cirkus od navikava, pa to je zalosno.. Pocetak utakmice cela hala kao nesto peva zvezda lee, zvezda lee, ona dvojica sto prenose ushicena, kao vauuu.. Onda pocinje utakmica i navija njih 500..ahahahahaha
D

Darko55

pre preko 2 godine

Navikava, navikava
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Normalno,imaju valjda pravo i majke s decom kao i obicni simpatizeri da dodju na utakmicu.
N

Nije to...

pre preko 2 godine

...problem vec je problem fudbalsko navijanje na kosarci.

DaDaDa

pre preko 2 godine

Opet ispustena pobeda kao i u Istanbulu,sa ove 2 pobede bili bi u Top 8,samo toliko.
j

juzni

pre preko 2 godine

pa iditeee

Kontraudar

pre preko 2 godine

I baba bi bila deda, samo da joj je ona stvar.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

DaDaDa-Lepo sam ti juče rekao,Zvezda nema šta da traži u ovakvom sistemu takmičenja i da je svaka pobeda ravna senzaciji....
H

Hrvoje

pre preko 2 godine

Realno, Zvezda će skoro uvek izgubiti neizvesne mečeve. I to nije slučajno. Zenit je odigrao rutinski produžetak.
G

Grof od Kostolca

pre preko 2 godine

Kalina kao curica.
p

pele223

pre preko 2 godine

To njegovo foliranje kad hoće da iznudi faul je komeNdija.
O

Oleg

pre preko 2 godine

Covek ima vise od 2 metra a kao devojcica mlatara rukicama.
p

pace

pre preko 2 godine

jel beron opet napravio cetiri koraka😄😄
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Dva bolna poraza gde nas solo razbiše dva bivša igrača - Mpićić i Beron. Svaka čast Zenitu kakvo su šutrersko veče imali.
I

Ispravka

pre preko 2 godine

Kaže se Mpičić

Nenad

pre preko 2 godine

Koliko puta u mesec dana procitam Radojiizam, majstore, najjaci trener a onds i luzer, neznalica, kriv za poraz itd
P

Perica1119

pre preko 2 godine

Onaj Markovic ne moze da ubode vise od 3p.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Vrli zahvalan igrac :) Suter
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Na Berona nikada ne možemo biti ljuti, jer nikada se ne zaboravlja onaj koš u poslednjoj sekundi protiv komšija.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Opet gubimo utakmicu na jedan do dva poseda, postaje hronican problem, tri kod kuce, ako se ne varam.
v

večiti

pre preko 2 godine

gubitnici
K

Kos i licna

pre preko 2 godine

Gubitnik si kada te pobedi Krka ili Cedevita pa Borac i da ne nabrajam vise.
G

General drvo

pre preko 2 godine

Kaze se paceri.
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Nema Generala među drvećem, ne blamiraj se elementarnim neznanjem, to samo međ ribama. Mi drva smo il pukovnik il pokojnik, nema treće ;) Ja sam mislio da vi grobari bar floru bolje poznajete.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Zvezdino ucesce u EL se svodi na onu recenicu, ako hoces da igras njihova takmicenja, moras da prihvatis njihova pravila. Sve to stoji da je zvezda odigrala bezidejno neke napade na kraju, ali brate nije moguce dobiti utakmicu kada iznova i iznova dozivljavas masakr od strane sudije, i to kod kuce.
I

Ivan Cz

pre preko 2 godine

Opet sudija kriv?
4

4321

pre preko 2 godine

ovo onaj sistem,krivi uvek zute...koje bre sudije..i sto bi sudili za ili protiv nekoga...
M

M17

pre preko 2 godine

Na kraju regularnog dela odnos slobodnih bacanja 20:6 u korist domacina... Koga lazete vise sa sudijama?
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Kako te nije sramota.Kažeš masakr kod kuće.10 slobodnih bacanja više od toga 9 promašenih,kad se lomila utakmica Kalinić promašio oba.Pritom dva slobodna bacanja i lopta sa strane sasvim opravdano,propuštenih šansi koliko hoćeš,neće sudija da uzme loptu i da šutira.Nema niko mu...da udje pod koš i izbori slobodna bacanja nego silovanje trojki...Imaju 7+ gotov meč,oni šutiraju kako stignu,umesto mirno i strpljivo da dolaze do poena...
8

8852

pre preko 2 godine

Razvalio
O

Orao

pre preko 2 godine

Kako vise gubimo ove dobijene utakmice nije mi jasno.. Fali nam klasični šuter.. Sudije kriminalne opet, a i Radonjic ne ume da završi utakmicu. Ovo je definitivno najjača evroliga ikad!
G

Ganferi

pre preko 2 godine

Ubi vas Bili kao zeca...
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Sad znamo kako je vama bilo.
t

tenkista

pre preko 2 godine

Sve je ovo normalno!
s

spartacus

pre preko 2 godine

ali da li je ovo realno, koliko utakmica smo izgubili u neizvjesnoj zavrsnici, bili bi top4 makar 2 puta zadnjih 5 godina da smo to dobijali...
G

Gost e

pre preko 2 godine

Volters ne moze da stoji na nogama vise,a Ivanovic navija sa klupe.Drugi put za redom ista glupost.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Браво, то сам и ја приметио! Једноставно са неким реакцијама касни, али добро, не може човек све у сваком тренутку да види, ту део кривице сносе и волтерс и помоћници.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ivanović je doveden samo da ne bi otišao u Partizan...
z

zuzu

pre preko 2 godine

Radonjić gubi dobijene utakmice u euro ligi. To je zaključak svega.
b

bugiber

pre preko 2 godine

Luzerski DNK....Definitivno.
R

Raul

pre preko 2 godine

SANJA KAKO EVROLIGU IMA, SANJA FAJNL FOROVE U NIZU, SANJA KAKO ZELJKA IMA, SANJA DA SVOJ TIM IMA. SANO PUSTI SAN DA IH BAREM PONEKAD U TOP 8 IMA
V

Verovatno

pre preko 2 godine

Ostali duzni coveku dok onoliko proslavlja svaki pogodak.

istinito

pre preko 2 godine

A STA BI ,,CIGANI ",OPET DA DOBIJU .NJET GASPROM PUSTIO KOD KUCE ,OVDE NJET !
B

Burnly

pre preko 2 godine

Zasluzena pobeda protiv ovih nasih dundjera. Dzabe im navijaci, domaci teren, svi igraci (ne racunam invalide), sve je dzabe.

Kontraudar

pre preko 2 godine

Na kraju 13. mesto? Nije loše za Top 18.
K

Kontra

pre preko 2 godine

I ovde se zavrsava svaka prica o top 8 u Evroligi!
Ј

Јован 84

pre preko 2 godine

Калина краљу само овако да наставиш!Узимаш им милион еура,кад је битно обавезно промашиш.
M

MBabic

pre preko 2 godine

A htela je ona u Ligu šampiona, ne ide, ne ideeeee...
S

Sunce moje

pre preko 2 godine

malo ,nije nam se dalo....pokrale nas sudije..
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Uvijek ti igrači koji odu iz Zvezde moraju da zaigraju bas protiv Zvezde…
G

Gostbdjsjs

pre preko 2 godine

Skok u odbrani nista??
M

Mr no1

pre preko 2 godine

Još malo pa 17-ti.Možete vi to😂😂😂

Forzza

pre preko 2 godine

E moj Čoviću hoćeš sa 7-8 igrača da igraš top 8 euroligu bez beka šutera tipa beron i loyd i ozbiljnog centra nema šta da traži, samo epizodiste možemo biti i iznenaditi nekog nekad kao Zenit tamo ili Makabi.Ne znam zbog čega služi Aron White? Maik Zirbes? Marko Simonović? Lazarević? Danas Pefi Marković? Koja je njihova uloga da uđu odigraju 2minuta i izađu dok ostali momci se raspadaju po 25-35min.Ako ne možemo da dovedemo ozbiljne igrače ne znam šta planiraju?Ovakve utakmice u Bobievoj eri smo dobijali kao od šale a danas ništa kao i poslednje 4godine.Razočaran sam tolika publika i pionir a da ne možemo povezati 3-4 pobede a želimo u top 8.Pitanje za upravu kako po ko zna koji put dobijene utakmice se gube i žele li toliko da postanemo večiti gubitnici završnica u Euroligi?
3

3910018

pre preko 2 godine

Znači Radonjićev poraz... Kalinić počeo k'o O'Bryant prošle godine... Radonjić sad da bude dosledan pa i njega na suspenziju... Odlična prilika za približavanje Top 8 propala... Kuzmić nije centar za EL. Marković sam da ode dok je još vreme.
з

звездан

pre preko 2 godine

Радоњићу,ипак је до тебе већ три пута губимо добијену утакмицу.Неко ће рећи борили се,па шта .Одлази !Изгубичемо и у купу,потом у Аби и на крају првенству.Кривица је до управе што није довела још три играча ,али си требао бити изричит и трашити да се доведе.Да смо довели Петрушева и Пенгоза сада би се друга пјесма пјевала
p

podesen

pre preko 2 godine

Pengosa ceka Partizan do 9.februara,poslata mu je ponuda.
O

Olimpizam

pre preko 2 godine

Sve su ovo Radonjicevi porazi. Treba ga izbaciti iz kluba.
G

Gost13

pre preko 2 godine

I da, sad će opet priča gde je Holins kad se lomi, a čoveku niko ne da loptu zadnju četvrtinu i produžetak kao da je šugav.
G

Gost900

pre preko 2 godine

Pa kako ??
O

Oleg

pre preko 2 godine

Ovo je sramota sta rade Kalina i Radonja. Obojica iz kluba. Radonja svaku izgubi kad se igra na jednu loptu. Sta reci za Kalinu, ne znam sta izigrava sa onim laznim faulima, baca rukice.
G

Gost13

pre preko 2 godine

Da Beron je kriv zamislite što igra profesionalno za svoju ekipu. Niko nama nije kriv što LeBranko umesto da igra odbranu zadnji napad čovek se bacaka po terenu i traži faulove u napadu. Lazarević odličan odbrambeno ceo meč, kad se lomi njega nema nego daj LeBranka kapitena. A centar treba kao hleb, Mitrović ne ume da zagradi reket sve i da je sam.
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Branko je odigrao fantasticnu odbranu u zadnjem napadu i nije nista glumio nego ga je Lojd odgurnuo. Nije bio faul jer je tacno pogodio intenzitet na samoj granici sa faulom, ali da si bar neki sport trenirao znao bi da kada te neko tako gurne u trku ti moras da odletis jer nemas oslonac, Savrsena odigrana odbrana, ali protiv onoga odbrane nema.