Komentari na vest

Može li Olimpija do senzacije i Top 8, Nejpir sa 28 poena za peti vezani trijumf!

P

Portoriki

pre oko 1 godinu

Partizanu trebaju 2 pobede od sledecih 6 meceva, jer u zadnjem kolu je sigurna pobeda protiv Panathinaikosa. Znaci 3 u gostima (Milano, Efes, Monaco) i 3 kuci (Olimpijakos, Barsa, Real). S obzirom na sve cinioce, da sad ne nabrajam, najbolje su sanse protiv Monaca i Reala. Sto se Zvezde tice, ima dosta lak raspored, da je dobila Albu i Bayern i da je sada na 13-13 imala bi siguran top 8, ovako realno moze da uzme jos 4,5 pobeda u 8 meceva i zavrsi na negde ocekivanom 13. mestu.
R

Realizam

pre oko 1 godinu

Ide ručna za sutra.
P

Partizanov@c

pre oko 1 godinu

Nisam se bas nadao pobedi protiv Virtusa jer je tesko bilo koju evroligasku ekipu dobiti ova puta a ne ovako dobar sastav. Sa druge strane više sam nego siguran u pobedu protiv Armanija, nezasluženo su pobedili u Bg.
a

asi

pre oko 1 godinu

Ja mislim da Partizan treba da prikoci i odigra manje angazovano u cetvrtak. Bukvalno da malo odmorimo ekipu jer nas cekaju bitnije utakmice. Olimpija je u strasnoj formi i uz maksimalan napor tesko mi mozemo da ih dobijemo. Konkurent za top 8 nam nije zato sto i oni imaju pretezak raspored. Nama treba pobeda protiv Panatenaikosa,Reala i jos jedna,Monako,Olimpikos,Barsa,Efes bilo koga od njih.
D

DDF

pre oko 1 godinu

Milano je ekipa sastavljena za F4,usled povreda igraca pogotovo Pengosa i Sildsa rezultati su izostali ali su trenutno u opasnom naletu igrom i pobedama,u cetvrtak je za Milano definitivan prikljucak za plasman u TOP8 i bice mnogo tesko prekinuti niz pobeda Milana
G

GOST76

pre oko 1 godinu

Imaju tek 11 pobeda a trebaju im svih 7 do kraja, prosto receno NEMAJU SANSE DA SVE DOBIJU DO KRAJA.Dobice Partizan jos neku ali sve, id Realu,Feneru, Efesu, Makabiju i Virtusu a kuci im dolazi Barsa, jednostavno NEMA SANSE! Kasno su se probudili,mogu samo da pomrse racune nekima za plasman npr Partizanu, Efesu, Makabiju ali da stignu u top 8 ove sezon 99,9% ne.
p

pjer

pre oko 1 godinu

Ja sam ubedjen u pobedu u cetvrtak laksu puno nego danas,i danas sam ocekivao da cemo ranije prelomiti ali milana dobijamo puno lakse ,imam osecaj 20 + za nas ,naravno navijace se za Efes i Pao protiv najskupljeg tima u istoriji na balkanu u njihovoj zadnoj sezoni u evroligi ikada i da se istrose mada kako god odvalicemo ih u ponedeljak ,mrzim fmp 2
D

DDF

pre oko 1 godinu

Samo da pobedimo neka pobeda makar sa +1,bice mnogo tesko vratili su se Pengos i Silds,Napier koji je doveden kao zamena Sildsa je u ubitacnom ritmu
N

Nane jedini

pre oko 1 godinu

Ne razmisljas. Treba navijati za Zvezdu protiv Efesa jer ako Efes dobije prilazi Partizanu na 1 pobedu a to nije dobro.
R

Realan posmatrač

pre oko 1 godinu

Jedino oni imaju tezi raspored od Partizana...
L

Lagano,

pre oko 1 godinu

Ulaze u top 8 ! Kidaju redom
G

Gost ali bukvalno

pre oko 1 godinu

Bolje da smo Nejpira doveli nego što smo doveli Ksmpaca...
D

Duplo jeftiniji

pre oko 1 godinu

Igrac bukvalno
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Mnogo je jeftin za vašeg gazdu.Ne moź' se dovoljno ugradi!
O

Olimpia

pre oko 1 godinu

Ako ovako nastave nogu i do titule jer su sada konacno kompletni..Shields,Pengos,Shabaz,Datome ..se vratili nece izgubiti nijedan mec do kraja i uce u top 8 zajedno sa Efesom !
R

Raša76

pre oko 1 godinu

Stručnjak a ko onda neće ući u Top8? Osim zvezde...
N

Naravno

pre oko 1 godinu

Da mogu ! Svi se vratili od povredjenih i sada su realno po snazi i top 4 ekipe.. da nisu bila povredjena 5 kljucnih igraca igrali bi f4 lagano! Razbice Partizan lagabo 20 razlike ! Zivi bili pa videli!
H

Haha

pre oko 1 godinu

Znaš kako, ja navijam za Zvezdu, ali ne mozes reci da ce bilo ko da razbije njih, ozbiljan su tim, trener najbolji u evropi, petorka po imenima jedna od najboljih... Ne verujem da iko moze da ih razbije. Ali nadam se da će zadnjih 7 utakmica imati skor 1-6, a mi 8-0 sa ovom sutra...mada od toga nema nista, mi smo svoje šanse prokockali zadnje 2 utakmice, da zaboravimo Zalgiris, Partizan i Barsu...
U

Uzas.

pre oko 1 godinu

Imaju gostovanja Realu, Feneru, Efesu. Bas lagano sve dobijaju do kraja.
@

@haha

pre oko 1 godinu

Dobice Camerun 1000% .. razbili su Olimpiakos ko od sale kuci ..citav mec bili dominantni
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Partizan niko nije razbio.Sve što smo izgubili bilo je na posed,dva.Trenutno igramo najbolju košarku.Teško će nas Olimpija Milano dobiti.U svakom slučaju ako u četvrtak pobedimo u Milanu ulazak u 8 se ne dovodi više u pitanje.