Komentari na vest

Mozes odvojio Zvezdu od pobede: Opet nedostajala jedna dobra odbrana i pogođen šut

S

Samo hrabro...

pre 24 dana

YILLE KUQI, u nove pobede i u borbi za 18 mesto. Za okrenutu tabelu naopacke, final for se igra u vas rodnji grad, Tirana.
A

Advokat

pre 24 dana

Ne znam odakle pravo navijačima Zvezde da komentarisu način na koji N. Čović vodi svoj privatni klub. Bolje bi bilo da, kao dokazane patriote, postave pitanje zašto država finansira privatni klub i koji je pravni osnov da privatni klub koristi ime nekada poznatog državnog kluba. Očigledno je da ova nerešena pitanja zbunjuju navijače Zvezde i otuda nebulozne kritike privatniku Čoviću za vođenje njegovog kluba.
P

Preža

pre 24 dana

A navijači sve sami osnovci i poneki srednjoškolac? Ovi stariji razasuti po raznim koridorima, valjda? Tuga od atmosfere i mi definitivno bar zbog tog parametra i ne zaslužujemo EL.
M

Mrcina

pre 25 dana

Ko je doveo ovog Gilespija,treba mu zabraniti da se bavi košarkom.Ubedljivo najgori igrač koji je kročio na parket otkad gledam košarku.Čovek bukvalno nijedan osnovni kvalitet nema,IQ u minusu teškom.
S

Sove

pre 25 dana

Хвала Човићу за још једно 16. место у ЕЛ!
D

Don Vito Corleone'

pre 25 dana

Čoviću koga ti foliraš. Ajde što nas foliraš svake sezone za top 8, nekada čak i za top 4, zašto nas praviš budalama za Topića??? Rekli ste pauza 2-3 nedelje, a prošlo je 2 meseca. Čuvate ga za NBA??? Naravno.
N

Nenad1246

pre 25 dana

A šta će nam sad? Bolje da bude potpuno fit za plej of.
m

metalika moj dobar

pre 25 dana

zna li se povod ove utakmice ?? neki turnir, prijateljska ...zbog cega se igralo
I

Ivan FCRS

pre 25 dana

Proslo je vise sigurno od dva meseca. Decko dosao, jednom sutnuo na kos u zvezdinom dresu, onaj prodor i polaganje i nikada vise nije igrao.
N

Nikako da...

pre 24 dana

shvatis, da je veoma lako takve kao ti, da folira ko stigne. A tek jedan od najvecih foliranta u Srbiji u zadnjih 50 godina.
P

Pst

pre 25 dana

Cele sezone je ovaj sastav igrao El kao ligu za razigravanje. Danas smo igrali takvu utakmicu. Gde je Lazic. Gde su Topic i Tompkins. Sta ce nam, sto ih placamo. Kome je cilj bitno je ucestvovsti. Sto mene kao navijaca kluba interesuje ko ce kakvu karijeru graditi posle Zvezde. Da podsetim u ovom trenutku oni koji su u klubu imaju zadatak da dobiju sve utakmice koje igraju. Mene kao navijaca i teresuje da dobijamo utakmice. Koga briga sledeca sezona i da li je klub doprineo da se igrac pod ugovorom oporavio da negde tamo nastavi karieru. Opametite se svi pod ugovorom moraju ginuti za vrhunski rezultat kluba. Ovo danas smo morali dobiti. Dan zalosti Srbijo za tvoje dete.
V

Voip

pre 25 dana

Nemoj mnogo da mislis, zabolece te glava.
P

Paa

pre 25 dana

Neverovatno je da i pored svega Zvezda ima tek minimlno negativnu kos razliku. Bolju od vecine timova koji se bore za play in. To govori da smo retko kada bili nadigrani. Ostaje zal zbog tih nesrecnih poraza i povreda jer moglo se vise ove sezone.
H

Hahahhahahaahahhahahah

pre 25 dana

Ahahahahahahahahahahhahahahahahhaahaha
@

@Hahahhahahaahahhahahah

pre 25 dana

Ono kad nemas sta pametno da napises a ti kucas kombinaciju dva slova u nedogled. Ja sam argumentovano izneo svoje misljenje, i znas da je to istina.
P

Pizon Dejan

pre 25 dana

Lazic i Davidovac zlocin koji traje.
O

Ok

pre 25 dana

Savet, prebaci se na bocanje. Mozes se usavrsiti.
S

Slavuj

pre 24 dana

Gledam statistiku Davidovca. 1 koš i dva skoka, puno je kume za 700k eura. Svaka čast za doprinos za 16 mjesto. Ovi ispod vas su samo vas dobijali, tako da je teško reći da ste bolji od njih.
S

Stranac1

pre 25 dana

Bas je vazno i bitno bilo. Mnogo je zavisilo od ove utakmice
g

gost1978

pre 25 dana

tesko cete u plej-of
D

Don Vito Corleone'

pre 25 dana

Kako godinama dovodimo igrače, i kakve igrače, 16to mesto na tabeli je realno stanje Zvezde. Imamo sreće da imamo prednost domaćeg terena u finalu Aba i domaće lige, do sada je to uvek donosilo titulu kada u finalu igraju Zvezda i jsd.
S

Srbija Majka

pre 25 dana

Vec vidjeno vise puta ove sezone...naprosto malo igraca sa jakim karakterom i onom stvari, da preuzme odgovornost i okrene utakmicu u svoju korist. Postaje vec pravo mucenje gledati Zvezdu iz sezone u sezonu, a da nista konkretno da napravimo. Mislim da je krajnje vrijeme da ostave trenera kao sto je Sferopulos, i da covjeku daju budzet da napravi ekipu po svojoj mjeri. Od stranac ostaviti samo Bolomboja, Hangu i Geidriaitisa...ali bez bitnih uloga u timu. Pridodati Topicu i Teodosicu jos jednog ozbiljnog organizatora igre i naci jednog ozbiljnog sutera, koji garantuje poene iz otvorenih suteva. Zahvaliti se Tobiju, Smartu, Gilespiju, Davidovcu, Lazarevicu, pa i Lazicu...i napokon napraviti tim koji moze da se ozbiljno takmici u ovako jakoj Evroligi.
C

Cupri

pre 25 dana

Pa ove sezone smo to uradili ostavili onu suklepinu Ivanovica dali mu nikad veci budzet i ukanalio nas covjek!
V

V9

pre 25 dana

Ljudi sta je sa sudijskim kriterijumom i Zvezdom ove sezone??? Realno su bolji - nije do rezultata - ali nas prebiju nema faula, mi cim njih dodirnemo faul…
F

Fgh

pre 25 dana

Mozes Rajt...jos jedan u plejadi koji je ostvario svoj licni rekord bas protiv nas...sledecu 4p
I

Izzy33

pre 25 dana

Razlika izmedju nas Grobara i njih je ta što ovde na komentarima ne vidite nijednog Grobara koji likuje nad porazom CZ. A nakon svakog poraza Partizana tokom sezone automatski imamo 300 komentara navijača CZ koji ismejavaju i likuju.
P

Pjer

pre 25 dana

Pa ne razumem, sto si onda ti dosao komentarises?
ц

црно на бело

pre 25 dana

Тако је увек било...ево,после три сата од утакмице има 40 коментара.На свакој вести о утакмици Партизана просек је од 350-400 коментара.
d

dr finansija

pre 25 dana

izzy ...sta da ih drndamo kad su u polu sezone ispali iz ovog takmicenja
B

Banditos

pre 25 dana

Najgori trener od kad postoji Zvezda
s

spiritus movens

pre 25 dana

I pored poraza vidi se da smo digli formu za zavrsnicu (pobeda nad Virtusom, tesni porazi od Reala i Olimpijakosa, deklasiran SD Derby), i da se grobari s pravom pribojavaju plej ofa.
S

Strah od Zvezde

pre 25 dana

Tresem se druže, ne znam jel ovo groznica ili zbog straha od Zvezde u plej-ofu, pokrio se sa dva ćebeta ali ne pomaže…
Z

Zvezdas!

pre 25 dana

Sledece godine cemo dovesti bolje igrace i igracemo top 8 uz malo srece. Ova sezona je bila losa zbog mnogo stvari
С

СРБ

pre 25 dana

Задње две утакмице најбоља игра у сезони.
l

lion zion

pre 25 dana

nema veze,vin vin situacija ,sve naj braci.videlo se da smo do zadnjeg minuta bili u igri protiv proslogodisnjih finalista na zadnje 2 utajmice,i
D

Djape45||

pre 25 dana

Koje je ovo botovanje protiv Sferopulosa. Čovek radi odličan posao, jednostavno nema materijala za ništa bolje. Cele sezone povrede, "najbolji" igrač otišao a nije dovedena zamena. Igrači koji su u medjuvremenu dovedeni nisu dorasli ovom nivou, Tompkins još nije odigrao ni minut u Zvezdi.
M

Meres

pre 25 dana

Loš trener!
p

pedja986

pre 25 dana

i 10.god idu komentari, " malo nam falilo..."
E

Eseks

pre 25 dana

Ne znam samo sta je trebalo Covicu da najavljuje visok plasman na pocetku sezone a mi zavrsili treci od nazad..Ako je to izjavio kako bi se vise kupovale sezonske onda je stvarno kralj..Mada ne igra on vec igraci a ima tu solidnih imena koji su podbacili..Stvarno smo KK sledeca sezona..
I

Ivan FCRS

pre 25 dana

Koliko odvratno ponasanje igraca olimpijakosa, a posebno trenera. Gledao sam vecinu zvezdinih utakmica u EL, ne mogu da se setim da je neki drugi tim ostavio takav utisak.
n

ništa čudno

pre 25 dana

Pa Barcokas, jedan od trenera koji najviše plače pored aut linije, iz utamice u utakmicu.
j

jjjjjj

pre 25 dana

covek nam dade20 poena za16 minuta niko ne moze da ga cuva, ima li neko protiv nas da sutira lose trojke,mozda 3 utakmice cele sezone su sutirali losije,kada im je trebalo pogadjali su ,mi na kraju promasili dve otvorene trojke,mnogo izgubljenih lopti,16 skokova u napadu ali ne toliko iskoriscenih, ni 50% pobeda kod kuce sramota, trener i svi stranci osim bolomboja treba da idu kao i pola domacih igraca, jedini domaci koji je trebao da igra povredili ga neciji igraci jos u januaru i sad ne igra vec 3 meseca
K

Klasnic

pre 25 dana

Gedtaitis uzmi sam ispisnicu iz kluba
i

igor978

pre 25 dana

On vam je među najboljima ove sezone…
Z

Zvezda mi je sve

pre 25 dana

Znam da će me svi sada napasti ali mi je stvarno vise muka da svake sezone budemo vreća za udaranje i više bid voleo da igramo samu završnicu Evrokupa i borimo se za trofej nego ovde svake sezone da trpimo ovakav kursus.
a

aha...

pre 25 dana

znamo da bi ti to grobaru voleo
B

Boners

pre 25 dana

Ove sezone u Evroligi Zvezda izgubila deset utakmica sa pet poena ili manje, nijednu takvu nismo dobili. Partizan dobio sest, izgubio sedam.
U

UPDP

pre 25 dana

Od Makabija ste izgubili cetiri razlike.
D

Djape45||

pre 25 dana

Opet treba skinuti kapu, i oni i mi smo pogadjali bitne trojke ali na kraju svaka čast Mozesu, šutao 1/2 trojke za 140minuta u el i uzme trojku u napadu za pobedu i pogodi je ko kap. Mislim da Janis izvlači maksimum iz ovog tima. Imamo dobar potencijal za sledeću sezonu, na upravi je da to opet ne uprskaju.
N

Nanas

pre 25 dana

Je li sferopulos opet konstatovao da su sitnice odlucile ??? Covek tokom cele sezone ne ume da kad smo u ritmu zadrzi petorku da prelomimo,nego nekim ludackim izmenama poremeti ekipu, plus toga ekipa smo koja najlakse izgubi prednost,a kada stizemo,stignemo do egala i tu je kraj, covek je luzer jednostavno, i kao slag na tortu daje opet kljucni sut rokasu,a ovo mu je 7,8 put u sezoni da kad se lomi,on masi celu konstrukciju
c

cccc

pre 25 dana

sferopulos mora da ode.geidraitis havarija.hanga,pa bolje lazarevic da igra,tobi,gilespi nista losiji od njih nije kuzmic.
I

Ivan FCRS

pre 25 dana

Prvo moraju da odu oni koji su ih doveli, i oni koji su selektirali tim i igrali se menadzera u realnom zivotu, kao da igraju igricu.
U

UPDP

pre 25 dana

26:22 u cetvrtoj, ne 26:27.
P

Preža

pre 25 dana

Davidovac ,Ilić, Lazić 1 i slovima jedan koš? Neka me neko ubedi da su to igrači za Zvezdu. Tri igrača operisana od ove igre.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 25 dana

Što malo fali, to devojci sreću kvari. Suma sumarum naše sezone u El.
Z

Zvezdas!

pre 25 dana

Ocekivano...Jaci su od nas.