""
""

MOZZART KLS – Čačani pecaju jedanaestu pobedu protiv Tamiša

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.02.17. | 14:35

Košarkaši Borca veruju da u Pančevu mogu da vrate milo za drago ekipi Tamiša koja je odnela bodove sa parketa kraj Morave

Nakon ligaške pauze zbog odigravanja Kupa,  nastavljaju se bitke  MOZZART KLS-a. Borac će u narednoj utakmici gostovati u Pančevu ekipi Tamiša. U prvom delu sezone Tamiš je slavio u Čačku u jednoj veoma neizvesnoj utakmici, u kojoj su viđena dva produžetka. Iz tog razloga Čačani putuju na gostovanje sa željom da se revanširaju za taj nesrećni poraz, a rezultati koje je Borac ostvario u prethodnih deset utakmica daju za pravo da se nada novoj povedi. Međutim, pita se i ekipa Tamiša, koja se sasvim sigurno neće predati na domaćem terenu. Da će ovo za Borac biti izuzetno teška utakmica istakao je pomoćni trener čačanske ekipe Dejan Tomašević.

Izabrane vesti

,,Ovo će biti veoma teško gostovanje Tamišu, koji nas je pobedio ove sezone u jednoj veoma čudnoj utakmici. Verujem da ćemo uspeti da se revanširamo, jer smo u jednom veoma dobrom ritmu sa deset vezanih pobeda. Imamo manjih problema sa povredama u timu: Draško Radović zadobio je nezgodnu povredu oka, a Ilija Đoković ima manju povredu lista. Međutim, nadam se da će oni uspeti da se oporave i da će biti spremni za utakmicu u Pančevu“.

Meč između ekipa Tamiša i Borca biće odigran u subotu 25. februara sa početkom u 19 časova.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

KK TamišKK Borac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara