MOZZART postao ekskluzivni beting partner KK Partizan

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.09.19. | 22:36

“Za kompaniju Mozzart partnerstvo sa Košarkaškim klubom Partizan nastavak je našeg strateškog opredeljenja da ulažemo i podržavamo sport kad god smo u mogućnosti”...

Nastavljajući niz koji je započet saradnjom sa Fudbalskim i Košarkaškim savezom, potom i sa Fudbalskim klubom Crvena zvezda, kompanija Mozzart postala je ekskluzivni beting partner i crno-belih košarkaša.

Ta saradnja promovisana je večeras na terenima Košarkaškog kluba Partizan na Kalemegdanu, kada su izvršni direktor kompanije Mozzart Dejan Ćirović i predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović razmenili dres i košarkašku loptu, simbolično najavivši početak četvorogodišnje saradnje.
“Za kompaniju Mozzart partnerstvo sa Košarkaškim klubom Partizan nastavak je našeg strateškog opredeljenja da ulažemo i podržavamo sport kad god smo u mogućnosti”, istakao je Ćirović, dodavši da se nada da će podrška Mozzarta doprineti da klub ostvari svoje ciljeve.

Izabrane vesti

Povodom najave saradnje, mlađe kategorije Partizana odigrale su revijalnu utakmicu, a podršku su im dali trener crno-belih Andrea Trinkijeri, kao i igrači Novica Veličković, Rade Zagorac, Nemanja Gordić i Ognjen Jaramaz.

Kao što je Mozzart već navikao učesnike ovakvih događaja i večerašnji je imao humanitarni karakter, a sredstva koja su prikupljena šutevima na koš biće namenjena za kupovinu inkubatora za GAK „Narodni front“.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara