"MOZZART SPECIJALI"
"MOZZART SPECIJALI"

MOZZART SPECIJALI - Zlato i za navijače!

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.09.17. | 15:46

Ako verujete u srpske košarkaše i ako želite da vam ovo finale Evrobasketa bude još uzbudljivije, proverite šta vam je to MOZZARTOVA kuhinja lepo skuvala

MOZZART SPECIJALIVaša omiljena sportska kladionica - MOZZART kao i uvek nudi specijalne igre za specijalne sportske događaje, a ssnas je u glavama nas iz Srbije samo jedan meč - finale Evrobasketa.

Sudar istih folozofije igre pod obručima, iste škole, pa čak i istog naroda (manje-više). Nema sumnje ta će to biti veličanstven sportski događaj kakav ne bi trebalo propustiti ni po koju cenu. A ako želite da vam bude još uzbudljivije, to jest ako želite i sebi da obezbedite "zlatnu medalju" tu su MOZZART SPECIJALI. Njih čak osam!

Izabrane vesti

 SRBIJA POBEĐUJE U SVAKOJ ČETVRTINI - KVOTA 10,0 
Ako verujete da su naši momci mentalno jači, pre svega zahvaljujući iskustvu, ali i ako volite rizik ova igra je kao stvorena za vas.

MARJANOVIĆ ĆE IMATI VIŠE OD 2,5 BLOKADA NA MEČU - KVOTA 3,50
Naš Bobinator se ozbiljno razgoropadio u nokaut fazi Evrobasketa. Slovenci će muku mučiti sa njim, naročito kada budu pokušalu da poentiaju u blizini Diva iz Boljevca

MAČVAN POSTIŽE PREKO 1,5 TROJKI NA MEČU - KVOTA 2,20 
Kapiten igra, ono što bi se reklo - kapitenski. Hrabro, jako, muški. Majstor od malo reči i puno energije. A da biste prošli ovu igru potrebno je da postigne samo dve trojke!

BOGDANOVIĆ I MAČVAN ZAJEDNO POSTIŽU PREKO 29,5 POENA  - KVOTA 2,00 
Najbolji igrač i kapiten zajedno daju 30 poena... Istina, finale je, niko se neće previše raspucavati, ali ako Slovenci krenu da trpaju, uzvratiće i naši. I to pre svega iz ova dva "oružja".

BOGDANOVIĆ POSTIŽE PREKO 3,5 TROJKI NA MEČU  - KVOTA 2,30 
Bogdan je na ovom Evrobasketiu pokazao da je lider ekipe i da će u NBA imati šta da pokaže. A večeras je potrebno da postigne četiri trojke pa da vam prođe kvota 2,30. Laganica!

SRBIJA POBEĐUJE DVOCIFRENOM RAZLIKOM - KVOTA 4,20 
Pomalo patriotski, pomalo navijački, ali ako baš verujete u naše momke, evo igre za vas. Ne bi bili prvi, a neće biti ni poslednji koje tučemo do nogu.

SRBIJA POSTIŽE PREKO 84,5 POENA NA MEČU - 3,20 
Pošto su nam rivali, Slovenci pakleni u napadu verovatno će naterati i mašineriju Saleta Đorđevića da uzvrati iz svoje kanonade. A da imaju čime, u to nema sumnje, tako da ni 85 poena u finalu nije mašta.

LUČIĆ I MARJANOVIĆ ZAJEDNO POSTIŽU PREKO 29.5 POENA - KVOTA 2,70 
Dvojac koji je u polufinalu dotukao Ruse u saradanji sa Bogdanom sada će lakše nositi breme odgovornosti, a samim tim će imati i više zadataka u napadu. A tako bi lako mogli zbirno preko 30 poena.

(foto: Fiba)


tagovi

Boban MarjanovićBogdan Bogdanovićevrobasket2017EvropaMilan Mačvansportsko klađenjeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara