Vasa Micić i Nikola Mirotić (Star Sport)
Vasa Micić i Nikola Mirotić (Star Sport)

Mozzartov evroligaški specijal: Ko će biti MVP Fajnal fora, Mirotić, Micić ili neko treći?

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.05.22. | 16:57

Naša kladionica vam nudi široku ponudu kvota, između ostalog za najbolje strelce, najbolje trojkaše, asistente i skakače Fajnal fora u Beogradu

Fajnal for Evrolige počinje sutra od 18.00 utakmicom između Olimpijakosa i Efesa, a tri sata kasnije publika u Beogradu imaće priliku da gleda košarkaški El Klasiko između Barselone i Real Madrida. Mozzart vam nudi pravi evroligaški specijal i mogućnost da unovčite vaše poznavanje prilika u elitnoj evropskoj košarci.

Pred vama su kvote za potencijalnog MVP-a Fajnal fora, najboljeg poentera završnice Evrolige, najboljeg trojkaša, asistenta, skakača... Za svakoga ponešto. Najveće šanse da bude najkorisniji igrač ima Nikola Mirotić koji je danas proglašen i za MVP-a ligaškog dela sezone u Evroligi. Kvota na Mirotića je 5.00, a najveće šanse, bar na papiru posle naturalizovani Španca iz Podgorice ima bekovski tandem Efesa - na Vasu Micića je kvota 7.50, isto koliko i na Šejna Larkina.

Izabrane vesti

Micić ima najveće šanse da Fajnal for završi sa najviše ubačenih poena sa kvotom 4.00, kao najbolji trojkaš viđen je Larkin (kvota 3,50), dok najmanje kvote za dominaciju u asistencijama i skokovima očevino stoje pored imena i prezimena Nika Kalatesa, odnosno Realovog gorostasnog centra Valtera Tavaresa.

Kvote su tu, opcija ima na pretek, a na vama je samo da pronađete pravu igru i pokažete kakvi ste poznavaoci Evrolige.




tagovi

kvoteMVP EvroligeVasilije MicićNikola Mirotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara