Komentari na vest

Mršav je, ne može da skoči, loš je u odbrani... I najbolji je

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Dajte Melounovica za selektora.Izvukao bi od Jokare max i u drzavnom timu,a Kokoskova rasturaju svi redom. Covek i ove sezone pravi sjajne rezultate sa Denverom i to samo sa Jokicem (Marej povredjen,Porter je dosta napredovao,ali Bogdan je tu negde kao Porter,Micic bolji od Kampaca trenutno itd),sigurno bi bili bolji nego sa Kokoskovim.Takodje bih voleo Zeljka Obradovica na klupi reprezentacije ili Radonjica (jeste Crnogorac,ali verujem da bi prihvatio poziv,uvek sam smatrao Srbiju i Crnu Goru jednom zemljom i uvek cu smatrati,a sto se tice Radonjica,svi znamo da je genije).
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Meloun će čini mi se biti u stručnom stabu Srbije ovo leto, tako da će svakako izvuci iz Jokica maksimum, Kokoskov je najbolja domaća opcija trenutno od svih dostupnih s obzirom da Željko neće sa bude selektor nakon onog što se desilo 2005.godina. A Dejo.. Dobar trener ali daj malo ozbiljnosti, reprezentacija je druga dimenzija. Ipak više verujem čoveku koji je u NBA 20 godina, što kao asistent što kao prvi trener, koji je sa Slovenijom uzeo EP 2017., sa skromnom Gruzijom imao odlicne rezultate, sa Fenerbahceom koji je ostao bez ogromnog budzeta i sa dosta skromnim rosterom u odnosu na neke ranije sezone igrao cetvrtfinale Evrolige itd itd. Nemamo bolje resenje trenutno
I

Ildzo

pre gotovo 3 godine

Da nije tog coveka, Jokara ne bi postao to sto je danas. U Sportu je kljuc da trener-igrac imaju izvanredan odnos, bez tog poverenja, nema nista.
G

Gille

pre gotovo 3 godine

Bravo za Melouna! Odnos autoriteta zasnovan na ljubavi i postavanju ! Jos par kockica i titula je tu,najkasnije za dve godine !
S

Slepi Gost

pre gotovo 3 godine

kakav car!
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Dobar čovek.
M

Mk

pre gotovo 3 godine

Ponekad pomislim da čovek ima balkanske krvi, vidi mu se u faci da je dobar čova. Ta neka toplina i iskrena ljubav, drugarstvo prema Jokicu i ostalima naravno, ne vidja se nešto tako baš često kod amerikanaca
M

Miskela

pre gotovo 3 godine

Kakav gospodin-svaka cast!