Komentari na vest

Mukama je kraj, sad ide ono pravo: Srbija na Mundobasketu!

G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Isticete trio iz Zvezde a ne pominjete maestralnu partiju Alekse Avramovica. Bravo momak, za svaku pohvalu, vukao je kada zatreba, dao je celog sebe vidi se da mu je stalo mnogo da odemo na to Svetsko. Bravo Aleksa!
G

Gost321123

pre oko 1 godinu

Moje misljenje kao nekog ko je neutralan i uzimajuci sve parametre... Po mom misljenju idealnih 12 u ovom trenutku je: Micic, Jovic, Nedovic, Bogdanovic, Guduric, Kalinic, Lucic, Bjelica, Petrusev, Jokic, Milutinov i Ristic. Sad ce naravno skakanje kakav Nedovic itd, ali ovo je Pesicu poslednja prilika (mozda jos OI ako izborimo) da uradi ogromnu stvar s ovom generacijom i svestan je da mora sve karte na sto da baci. Po mom misljenju, nasem rosteru (12) fali jedan agresivac i igrac zadatka poput Lazica ili Milosavljevica, koji ce biti tu 5-7min i izbaciti iz takta ceo napad protivnicke ekipe sa 2-3 prljava poteza. Smatram da svaka sampionska selekcija mora imati takvog igraca kao sto mora imati dobrog sutera ili dobrog asistenta. Naravno da je tesko birati 12 kad je tu bilo mnostvo igraca sa strane koji su se borili za to, a nece biti nagradjeni ucescem, medjutim takav je sistem. Najvece razocaranje ovih kvalifikacija je Jaramaz. Momak je cak i nazadovao. Dobric je u slobodnom padu takodje. Na Pesicu je sve kako god.
G

Gost123321

pre oko 1 godinu

Stefan Jovic mora na Mundobasket. Idealan je igrac za reprezentaciju, spaja i vidi sve i borac je. Srecno nam bilo, pa kako god!
B

BcNbgd

pre oko 1 godinu

Sledi prvo zlato posle 2002 !
B

Brate

pre oko 1 godinu

Koliko jos lozenja mora da prodje da shvatimo sa nije vise to to.... Cvaki bi voleo, ali nije to to...
S

Srbija Majka

pre oko 1 godinu

Evo pokusacu biti realan i sagledati situaciju iz sireg ugla...Srbija kao i vecina reprezentacija ima problem FIBA kalendara i same organizacije takmicenja i "dogovora" istih, ali isto tako nedostatak kontinuiteta velikih reprezentativnih takmicenja i samog patriotskog naboja prema reprezentaciji. Poslije one poslijeratne generacije Sase Djordjedjevica, Vlade Divca i Danilovica...pa onda Rakocevica, Rebrace, Gurovica i Stojakovica...na zalost u kontinuitetu se nastavio pad kvaliteta...koji je polako nastavio da gubi primat u kosarkaskom sportu i samim tim interesovanje Srpske omladine za isti. Ako nam se sporadicno desavao Teodosic pa onda i Bogdanovic, Micic i Jokic, uvjek su nam falili na ostalim pozicijama igraci koji mogu da nadomjeste kvalitet za nesto vise i priliku da ponovo uzmemo medalju. Naprosto nismo vise nikada uspjeli da napravimo prije svega taj kolektivni duh i istu zelju kod svih da zajedno dodju do cilja...jer je u vecini slucaja kod nekih igraca preovladao ego ili je bilo pitanje istinske zelje da se napravi takav rezultat bez da nisi ti taj koji je najbitniji. Sada na zalost definitivno imamo problem kvaliteta i sirine klupe da moze da iznese teret kakav zahtjeva moderna kosaraka i pokusaj da se domognes zlatne medalje...jer vec godinama sistemski se lose radi u domacim kosarkaskim klubovima i stranci polako uzimaju primat na ustrb mladih i igraca koji treba da se razviju i postanu okosnica Srpske reprezentacije.
G

Gost018

pre oko 1 godinu

pa ni pre nismo imali neku klupu...ali smo imali srce....kvalitet ne manjka m.da nam fale
B

Boškoo

pre oko 1 godinu

Micić jedan od najgorih igrača u nacionalnom timu kad god je igrao.
T

Tuga

pre oko 1 godinu

Košarka u Srbiji je umrla. Mlađe kategorije ne idu na veliko takmičenje borimo se da ne ispadnemo u B diviziju. Od nezavisnosti Srbije jednom smo bili na olimpijskim igrama. Nenamo medalju ni sa jednog poslednjeg velikog takmičenja. Partizan i Zvezda duguju milione napuštaju takmičenja. Njihove utakmice sa prekidom traju po 4 sata. Košarkaška liga Srbije amaterska liga. Stranci kolo vode u dva najbolja kluba. Tuga pregolema. Kapiten reprezentacije peva pesme Svetislave itd itd...
A

AVAXED

pre oko 1 godinu

Nisi bas u pravu. Stranci ne vode kolo u dva nasa kluba u EL. Jedan od ta dva kluba ima najvise minuta domacih igraca u EL. Drugi klub je pri dnu koriscenja srpskih igraca. Jedan od dva domaca kluba ne napusta domaca takmicenja, dok drugi da. Ne stavljaj Zvezdu i KKPMB u isti kos
S

Skoro pa tačno

pre oko 1 godinu

A država daje sve baš za ta dva kluba. Porez nisu u stanju da plate kad im pokloniš godišnje 10 miliona eura. Bahati i bezobrazni. Navijači kolo vode. A košarka što propada ma to nikoga ne zanima. Mlad igrač koji če biti drugi Bogdan ili Teo ne postoji. O Jokiću neću takvog više imati nečemo. Penzioner vodi reprezentaciju. Država plati kvalifikacije u Beogradu ne znamo se plasirati na olimpijske igre. Odbojka uzela sve devojčice ženska košarka umire.
b

bajča

pre oko 1 godinu

Micić, Avramović, Nedović, Bogdan, Dobrić, Kalinić, Pokuševski, Petrušev, N.Jović, Jokić, Milutinov, Bobi(Ristić),

Crno Beli Partizan

pre oko 1 godinu

Bolje Ristić, em je dečko zaslužio, em je Bobi filmska zvezda, em prvi brat ume redovno da ubode trojku, pa time širi protivničku odbranu.

Crno Beli Partizan

pre oko 1 godinu

Plus još se lomi izmedju Lučića i Dobrića. Prvi je ipak kapiten, drugi je okej kada je u formi, fali mu kontinuitet. Mislim da neće biti neke velike razlike, koji god da podje.
U

Uzmi

pre oko 1 godinu

Svetsku krunu Aleksaaaaaaaa
G

Gostimirko

pre oko 1 godinu

Brate konferecije Pesica 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Pa šta je ovo?? Priča 10 minuta o odbrani i napada novinare zbog toga, pa kao da mu novinari biraju igrače i treniraju odbranu, a ne on. Kaze ako ne bude odbrane, da znate da cete i vi brzo kuci, a nadali ste se da cemo u finale i da cete ostat do kraja🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 OVO JE KOMEDIJA!!!
П

Плави

pre oko 1 godinu

Какви коментари мајко мила. Стварно смо отишли у мајчину као народ, друштво, као људи. Цинизам, иронисање, ситне прозивке, паткометрија. Вечито кењкање, прозивање. Срамота у шта смо се претворили због друштвених мрежа, телефона, тик токова, инстаграма. Пре 20, 30 година били ратови, санкције, инфлација, бомбардовање па су опет људи били ведрији, расположенији. Људи се шалили, пикао се баскет напољу по цео дан. Репрезентација кад је играла био празник! Данас..Мислио сам да ово никад нећу рећи, али нек је овој деци сада Бог у помоћи. Не бих оно моје детињство, у каквим год околностима, мењао низашта. Уздравље и честитам момцима на пласману! ❤️💙🤍
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Slažem se. Za početak mislim da je notorni bezobrazluk što rts ne prenosi utakmice reprezentacije. Za šta li plaćamo pretplatu, sram ih bilo.
t

tako ti je

pre oko 1 godinu

Pa da bi rts prenosio mora da kupi prava,tako da i u avgustu nista od rts-a.
@

@MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Da bi prenosio utakmice potrebna su mu prava prenosa. Šolak kao osvetu za to što su mu uzeli PL (Arena) izdvaja nenormalno velike svote novca kod FIBA za ekskluzivnu licencu (da može samo on na ovim prostorima da emituje). Kada su prvenstva u pitanju onda javni servisi dobijaju prenose reprezentacija, kada su kvalifikacije, dobija onaj ko najviše plati. Nadam se da je jasno. Ako nije, tvoj problem. Samo molim da se ne objavljuju budalaštine.
G

Gost Pera Trta

pre oko 1 godinu

Procitao 60komentara od kojih 55 prozivaju Nedovica i Zvezdu.Prvo se informisite pa laprdajte,Zvezda pustila Nedovica i Nedovic je hteo igrati ali ga penzioner nije zvao.Sada Nedovic i Zvezda kriva sto nije dobio poziv.Ovo vec prelazi svaku granicu zdravog razuma.
N

Nije bas tako

pre oko 1 godinu

Ja sam Zvezda i gadno mi je ne odazivanje vec 3 puta za dres. Dzaba izgovori i gluposti kako nije pozvan. Ovde je rec o Srbiji ,a ne Zvezdi ,Partizanu!
@

@nije bas tako

pre oko 1 godinu

Ajde ne foliraj se, znamo da nisi navijac zvezde.. .recnik ti je pravi grobarski
a

ajde pali

pre oko 1 godinu

nisi ti navijac zvezde...
G

Gost Pera Trta

pre oko 1 godinu

Ja ne znam kako stoci da objasnis kakoda se odazove kad ne dobija poziv.Kada budem naucio kinesko pismo onda cu na kineskom da napisem pa mozda shvatite.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

A kako ga je to Zvezda pustila ako ga Kari nije zvao?
J

Ja jesam

pre oko 1 godinu

I slazem se sa covekom
g

gost23

pre oko 1 godinu

Pročitajte komentare grobara nakon utakmice reprezentacije. To je to !
S

Sto delis

pre oko 1 godinu

Naciju?
g

gost23

pre oko 1 godinu

Baš suprotno !
k

ko o cemu.......

pre oko 1 godinu

mislis vi delite narod
h

hmmm

pre oko 1 godinu

Nikola Jovic,Jokic,Pokusevski,Bogdanovic,Micic,Nedovic,Petrusev,Guduric,Milutinov,Kalinic...je najbolje sto Srbija trenutno ima. Samo zdravlje da posluzi momke
b

bajča

pre oko 1 godinu

Fale ti dvojica selektore.
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Petrusev hahaha
G

Gost7667

pre oko 1 godinu

Zanimljiva statistika. Od 101 poen, bivsi i sadasnji igraci Zvezde postigli cak 77. Sa druge strane bivsi i sadasnji igraci Igokeje samo 24. Nesto slicno kao odnos poena stranih i domacih igraca kada igra Igokea
b

bajča

pre oko 1 godinu

Ništa čudno, Fmp je napravio mnogo reprezentativaca, i bravo za to.
G

Gost po potrebi

pre oko 1 godinu

Kad se vec na taj banalan nacin bavis statistikom onda moram i ja da primetim da bi bez Alekse izgubili utakmicu.

Aleksaaa

pre oko 1 godinu

Kad smo mi poslali trecepozivce kako rekoste ispadne nas trecepozivac bolji od svim vasih igraca.
Z

ZOC Srb

pre oko 1 godinu

Vodi nas na Svetsko Aleksaaa
G

Gost 22

pre oko 1 godinu

Cele ove kvalifikacije su glupost, a ne videh ovde da to neko piše. Samo prepucavanje Zvezda-Partizan. Pa Argentina ne prođe sa Kampacom, Dekom i Laprovitolom, a mi se nešto raspravljamo ko je kakav patriJota. Pa Amre da skupiš na dan sudaraće se kao i mi večeras što smo se sudarali. Jedino Francuzi i Španci imaju B tim za ovakve kvalifikacije. Ostali zavise od raspoloženja pojedinca. Videćemo prvenstvo kad bude bilo. Cele kvalifikacije su bile smešne
K

KOSARKA 65

pre oko 1 godinu

e da sad ce svi odma svetski prvaci nema boljih, bilo je jakih kikseva protiv belgije,grcke letonije nema veze koji igraci su pozvani pripreme upoznavanje itd. inace zreb za mundijal je 29 aprila i po meni trebaju igrati forsirati vise odbranu licno ne uliva mi poverenje veliko Pesic svako ima svoje misljenje ne zanima me dali ce neko staviti minus. iako cu zdusno navijati za njih slovence ex yu republike Argentina se nije plasirala ali zato neke druge koje su itekako kvalitetne danas svi znaju i umeju da igraju kosarku talenata u Srbiji koliko hoces ali domaci kosarkasi slabo napreduju pa svi hoce strance pogotovo ovi evroligasi. Aba razvojna liga(neznma dali kada ce biti) mozda svojevremeno na pocetku
A

Avramovicu

pre oko 1 godinu

Kapa dole momcino! Uvek si tu i u dobru i u zlu! Nakon loma ruke za reprezentaciju nije ga bilo nigde ..Sada krece njegov uspon! Ovako je i prosle sezone proigrao nakon sjajnih meceva za Srbiju mu se diglo samopouzdanje ! Ovo je njegov momenat za preokret forme!
@

@

pre oko 1 godinu

Buraz smaras....
B

Bukvalno!

pre oko 1 godinu

Igrao lose prosle sezone . I nakon dobre igre za Srbiju je usledio bum! Covek je veliki patriota i to ga dize i hrani ! Tako treba svi da razmisljamu ,a ne da igraju kad im se zavrsi sezone !
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

DAJ AMERE DA SE IGRAMO
a

aleksandarizkraja

pre oko 1 godinu

Svaka cast momcima treba imati motiva da igras za nesto gde neces sigurno igrati jer ce na njihovo mesto doci Jokic, Bogdanovic,Micic itd...
o

ocemo

pre oko 1 godinu

prvi put da se ne zalecemo sa prognozama i da otvoreno kazemo da nesto ne valja ako od ovog tima primis 80+ koseva ili da ipak ponovimo gresku sa proslog evropskog ili svetskog u fudbalu.Apsolutno sam siguran da ce biti ovo drugo,previse smo zatucan narod.
Q

Qqq

pre oko 1 godinu

Sad ie vreme i za promene u KSS. Da se dovedu novi ljudi. Nek gospodin Danilovic nastavi da smrkce lobe ali on nije za ovu rabotu. Probati vratiri Saleta iz Kine,on je spas za nasu kosarku
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ako budemo kompletni na Svetskom prvenstvu, ako baš svi iz NBA i EL budu igrali, samo čudo neko da se dogodi pa da ne uzmemo medalju. Uz malo sreće možemo i do zlata. NAPRED SRBIJA 🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪
i

istina a to Cudo se zove

pre oko 1 godinu

Italija, Grcka, mozda i Slovenija i Francuska, a ne daj boze Spanija, ..Ameriku ne racunam..
G

Gostun

pre oko 1 godinu

Nama čuda nažalost nisu strana. Ali daj bože da bude kako si rekao.
V

Vuk Brankovic

pre oko 1 godinu

Neko je nedovic,neko je Avramovic!
G

Gost1245

pre oko 1 godinu

Jos boli kup a? Boli i bolece,ali cak 4 najvise izgubljenih lopti bas taj vas avram..ubica igrac.
C

Coach

pre oko 1 godinu

Srbija 2023 tim za svetsko: Micic,Jovic,Nedovic,Gudurić, Bogdanovic, Kalinić, Dobric, Kuridza, Bjelica, Petrusev, Milutinov, Jokic...
N

Nedovic

pre oko 1 godinu

Moze samo da sanja sres Srbije! Izdao ga je zadnja 3x ,dosta je bilo takvih izdajica! Neka igra za reprezentaciju Zeleznika!

Sakur

pre oko 1 godinu

cuj nedovic ahahahahahahahaha
М

М21

pre oko 1 godinu

Аврамовић ? Њега рачунај 100% Пешић га обожава и реално мора неко и дефанзивац
G

Gostnnb

pre oko 1 godinu

Bože gospode
J

Jovanovic Ognjen

pre oko 1 godinu

Daj decko nemoj zezati koji Kuridza on ne moze da cuva ove amatere iz britanije,a da nam igra sp,a drugo Nedovica ne treba zvati zbog razloga odbijanja reprezentacije bar 8 puta igrao samo jednom kada je izasao iz povrede da bi se prodao,ima tu da se dodaju Jovic i Pokusevski i mali Djuricic iz Mege trebalo bi ga povesti.
J

Jovanovic Ognjen

pre oko 1 godinu

Daj decko nemoj zezati koji Kuridza on ne moze da cuva ove amatere iz britanije,a da nam igra sp,a drugo Nedovica ne treba zvati zbog razloga odbijanja reprezentacije bar 8 puta igrao samo jednom kada je izasao iz povrede da bi se prodao,ima tu da se dodaju Jovic i Pokusevski i mali Djuricic iz Mege trebalo bi ga povesti.
G

Gost po potrebi

pre oko 1 godinu

Ma moze i bez Bogdana i Milutinova, umesto njih Lazic i Kuzmic lagano
B

Bravo za Danilovica

pre oko 1 godinu

Reprezentaciju i savez ! Srbijaaa 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Aleksaaaaaaa
@

@x@

pre oko 1 godinu

Korektno,nisu ovi Britanci ozbiljna ekipa. Daleko su oni od ozbiljne kosarke. Nek se drze oni fuce ipak su tu klasa odnosno njihova liga
g

gest

pre oko 1 godinu

Vec mozete lagano poceti sa prognozama kako cete biti svjetski prvaci .
p

plači

pre oko 1 godinu

Znamo da vi zasigurno nećete :)
G

Gost jesam

pre oko 1 godinu

Pa možda i hoćemo,vi sigurno NE!
m

misiisipi

pre oko 1 godinu

Poenta je i da budemo zadnji bolji smo od vas.
B

BicuSlobodan

pre oko 1 godinu

Da nećete vi da budete :)
P

Postic

pre oko 1 godinu

Vrlo vazna pobeda i plasman na SP i sto je vazno dobili smo jos jednog vaznog igraca ako se ne desi neka povreda Jovic je taj igrac koji je nedostojao na EP kao i prethodnih takmicenja
j

jaaaaaaa

pre oko 1 godinu

jedino je pobeda bitna ali protiv ovakve britanije primiti 83 poena ,jeste da su bar 20+ pogodjene iz nekih za njih moglo bi se reci nemogucih situacija ali da te nadskoci tim sa prosekom od 194 od toga jedan ima 221 znaci ostali imaju prosek 190 stvarno, neki dobili sansu i uopste se ne trude ali dobro na svetskog ce ice 2/3 tima koje nisu ni bili ovde
G

Gostvvwvw

pre oko 1 godinu

Zamisli prezivaš se Menzis
L

Luja

pre oko 1 godinu

A Guzina ili Trtić je kao bolje?
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Orbit za sponzora... Da Pesko ima dovoljno da zvace....
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Orbit za sponzora... Da Pesko ima dovoljno da zvace....
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Pa ovi nam dali 80 komada.. Pa Ameri ce name is dati 160 komada...
2

200+ minimalno

pre oko 1 godinu

Jedino ako ćemo igrati prvenstvo u ovom sastavu hahahhahahaha
L

Luja

pre oko 1 godinu

Ijaooo.. kakav nebulozan komentar. Kao da će ovi da idu na SP.
A

Aleksaaaaaaa

pre oko 1 godinu

Neko je Aleksa Avramovic ,a neko Nemanja Nedovic! Bravo momci! Srbija🇷🇸
G

Gosttt

pre oko 1 godinu

a neko dobric mitrovic petrusev itd...
G

Gost Pera Trta

pre oko 1 godinu

I sta je sada sa ovim pesnik hteo da kaze?Pogledaj karijere Nedovica i ovog tvog dunstersa pa onda nesto pricaj.
@

@gost pera

pre oko 1 godinu

Hteo je da kaze da momak gine lomi ruku i uvek se odazove za nacionalni tim . A Nedovic bira kad mu se igra ili ne igra ! Velika razlika !
@

@gost

pre oko 1 godinu

Nema itd 🤡😂
G

Gost Pera Trta

pre oko 1 godinu

Koliko ovde dunstersa ima je prosto za neverovati.Zvezda pustila a Nedovic hteo da igra ali ga Pesic nije zvao.Sada Nedovic ispada kriv za to.Samo ovo nema veze sa tim nego neke jos boli ona trojka i sada pljuju po njemu.
Л

Лукаку 98

pre oko 1 godinu

Кад жреб?
Ž

Žreb je

pre oko 1 godinu

29og aprila. Za sada se ne zna još raspodela šešira osim da će Filipini sigurno biti u prvom.
h

hejteri na aparatima

pre oko 1 godinu

Kari doktore!
H

Hvala svima

pre oko 1 godinu

Pre svega Nedovicu na pomoci kad je najpotrebnije Srbiji ! Ziv nam bio srbendo nasa ! To je dokaz da je Srbija iznad svega!
g

gost356⁷

pre oko 1 godinu

Evo ovako 🐎🐎 Zvezda je pustila Nedovica ali ga Pesic nije zvao.Prvo se informisi pa onda lupaj gluposti.
N

Nedovic Nemanja

pre oko 1 godinu

Bravo braco ! E sada kada ste izborili i izginuli sad mozda i ja dodjem ako me selektor Nebojsa pozove i pusti!
b

bravo breee

pre oko 1 godinu

Idemooooo!!!! Svaka cast ovim momcima uprkos tome sto nece biti u sastavu za prvenstvo. Sad Joka i Bogdan da se prikljuce pa da kidamo! Srbija!
м

м11

pre oko 1 godinu

Срамота је да је њима Белгија дала 88, а ми само 101 поен. Трбали смо да дамо барем 167 поена да би сви били задовољни...
G

Gost_Ghost

pre oko 1 godinu

Pišu neke košarkaške neznalice koje na livescore vide neki rezultst pa porede. Niko ne kapira kako je teško formirati tim u kom nemaš nikakav kostur i od danas do sutra dolaze info ko igra ko ne i kad može doći i koliko ostati.
м

м11

pre oko 1 godinu

Баш тако
t

trener

pre oko 1 godinu

Sta dalje, isti selektor ili?
s

sto da ne?

pre oko 1 godinu

Naravno! U odnosu na ovog sto je vodio prethodne kvalifikacije imao pobedu vise. A slozicemo se da su Letonija, Turska, Belgija svakako ozbiljniji rivali nego Gruzija, Izrael i Estonija.
G

Gosgost

pre oko 1 godinu

Aaaaaaaleksaaa doktoreeeeee
A

Aca15

pre oko 1 godinu

41 igrac u kvalifikacijama. Odlicno je ovo, svaka cast svima koji su igrali! Bravo, Srbijooo!!! 👍💪💪
G

Gost9

pre oko 1 godinu

Ništa od ovih zvezdinih igraca pojma nemaju da nije bijo avramovic pukli bi eto dokle je dosla srpska kosarka sa zvezdom
7

777

pre oko 1 godinu

41 poen su dali igraci zvezde? Da li te je malo sramota da tako nesto napises???
L

Laki92

pre oko 1 godinu

A ako gledamo bivse i sadašnje igrače oba kluba, Partizanovih dali 24, Zvezdini 77 od 101(zanimljivo da su svi reprezentativci vcrs saradnji ili bivsi igrači blizanaca). Nebitna stvar, u sustini, ali kada vec čovek gore piše nebuloze.
G

Gostķď9eñd

pre oko 1 godinu

Nista mi se ovo ne svidja, bas smo limitirani
Ž

Živela Srbija

pre oko 1 godinu

Bravo momci, bravo selektore! Samo da se napomene da smo u ovim kvalifikacijama zabeležili pobedu više nego u kvalifikacijama 2019 godine, 8-4 skor naprema 7-5, u dosta težoj grupi!!!
G

Gomp

pre oko 1 godinu

Jel igro Nedović
t

titel

pre oko 1 godinu

Koje mučenje strašno
G

Gost0975

pre oko 1 godinu

Grobari vode kampanju protiv Nedovića i navijaju za britaniju
N

Nema ovde

pre oko 1 godinu

Grobara ,Delija..Srbija igra. A doticni je izdao vise puta Srbiju i nije se odazvao nego sto je igrao za nju!
G

Gostcv

pre oko 1 godinu

jbt primili smo od amatera iz britanije 83 poena
i

inžinjer Milenko Janjić

pre oko 1 godinu

Gudurić se naloži samo protiv nas inače nikakav igrač
G

Gostgrobarko

pre oko 1 godinu

Zvezda nam je uništila košarku

Zelenooki

pre oko 1 godinu

Pre bih ja rekao da nam je tvoj Partizan i njegova dominacija dok je trener bio Vujošević uništilo košarku. Za vreme te dominacije samozvane institucije osvojili smo jednu jedinu medalju pod vođstvom Dude Ivković na EP u Španiji.
G

Gostви

pre oko 1 godinu

Вама гробарима јесте.