Komentari na vest

Muta Nikolić: Sude lopovi, guraju sela, šalju ljude da se iživljavaju na meni

А

Аки

pre oko 2 godine

Златибор - Дунав 100% намјештено.Гледао сам меч да су бар бољи глумци .Скроз провидно.Златибор је већ био обезбједио 1 мјесто и пустио Дунаву који се и прошле год.лоповски извукао да неиспадне.Немам ништа против Партизана али да његова филијала на овај начин опстаје у скромној КЛС то је жалосно.Слога је имала неке чудне резултате током сезоне.Губили су од слабијих,Колубара,Тамиш,Дунав и Раднички су једва добили али су екипе из врха осим Златибора тукли по 2 пута.Невјерујем да су пустили Дунаву јер им је сваки меч битан боре се за супер лигу и АБА 2.Мута је можда и управу али будимо реални и Војводина је килава и то годинама уназад.Играју ове год.АБА 2 и нису ушли ни међу 8.Волио би да Нови Сад има јак клуб али прије ће га имати,Ужице,Чајетина или неко трећи.
D

Dzi

pre oko 2 godine

Veliki si ti gradski gospodin.
S

Sale1123

pre oko 2 godine

Legendo dodji da vidiš svoju ekipu nekada tokom nedelje, ne samo petkom pred utakmicu. Ako još hoćeš da nešto uradiš zasuči rukave i radi, nauči te momke nešto, a ne da budeš glavna maskota u kafanama oko SPENS-a.
W

Www

pre oko 2 godine

Kako kaze muta,sve je to normalno...
B

Bobby

pre oko 2 godine

Liga apsolutno neregularna. Sve se zna, kazniti Slogu i Dunav za namestenu utakmicu, pa tek ona Kolubara sto je namestala...ma sve namesteno ljudi moji, ovo je sramota!
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Sto je veci novac, tj. komercijalizacija kosarke u Evropi, to je veci lopovluk jer profit postaje apsolutizovani princip kome je sve podredjeno, pa i sama regularnost. Niko ne vidi dalje od sebe. Opsti interes se podredjuje licnom. Isto je i u fudbalu. Nasa liga je napredovala i dobili smo sansu da imamo direktnog predstavnika u Ligi sampina. Videces tek sad kad krenu namestanja.
R

RKG

pre oko 2 godine

Sve stoji, ali npr ja pratim Radnicki KG, imaju oni sami dosta krivice, ali kakvo oni sudjenje imaju u KG, pa to je sramota, nikakav respect prema Katicu na primer, sudjenje kao da igraju u gostima svaku utakmicu, sramno, ko su te sudije? I onda odemo u neke Banovce, Lazarevac, Cajetinu neku i ne smes da ih pipnes, o namestanjima da ne pricam. Neka propadnemo u kosarci, i treba, sami smo krivi!
V

VLADO KV

pre oko 2 godine

Ne verujem da je mislio na Slogu iako je posle meča sa Kolubarom pominjao Kraljevo u smislu možda su oni namestili sudije?! Ali ne verujem da je to stvarno mislio, jer Sloga je razbila Vojvodinu i kod kuće i na strani…. Tako da nek pogleda malo ka Zemunu… Veliko je pitanje kako će sudjenje biti i na meču Sloga Metalac izgleda da duvaju vetrovi neki iz Zemuna!!!! Napred Sloga!!!!!
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Podrska za Mutu Nikolica! Vojvodina klub sa tradicijom, Spens je divna dvorana za igranje kosarke. Novi Sad zasluzuje da ima klub u Jadranskoj ligi.
I

Iz

pre oko 2 godine

Ne zaslužuje
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

I ako je grobar, koliko ja gotivim mutavog. Nenormalno mi je žao što čovek nije napravio Evro trenersku karijeru i zaradio lovu, a imao je kvalitet za to. Muto što se žališ, seti se one tvoje čuvene izreke SVE JE TO NORMALNO 😁😁😁
H

Hehehe

pre oko 2 godine

Muta inače: Treba oživeti košarkaške centre širom Srbije! Muta kad izgubi: Košarka treba da se igra samo u Beogradu i Novom Sadu, ostatak Srbije je selo fuj fuj
R

Rešenje za probleme

pre oko 2 godine

Ja bih za početak prvo zabranio više od 3 seniorske ekipe iz jednog grada. Znači manite me te beogradizacije, i pravljenja liga beogradskog pašaluka. Slušaj ovo, u ABA Partizan i Zvezda, FMP filijala Zvezde i Mega klub koji vodi menadžer, bez ikakvih ambicija da bilo šta napravi, zvanično nisu filijala ali su uvek tu kada treba da se sklone gore prvonavedenima i da im ustupe igrače (Micić, Zagorac, Dangubić, Janković...). U KLS Mladost Zemun - Partizanova filijala (ne znam da li je bivša, bili su prošle sezone), OKK Beograd - Megina filijala, Dynamic Beograd - bivša Partizanova filijala, neki Slodes pitaj Boga šta su izronili, Dunav iz Starih Banovaca na 15 km od Beograda isto Partizanova filijala. U Drugoj ligi Beovuk, Borac iz Zemuna, Žitko Basket... ma gonite se. Otimate po celoj Srbiji od matičnih klubova decu od 15 godina da bi igrala po tim vašim razvojnim timovima razvojnih timova po nekim betončina ligama. Lepo tri ekipe po gradu pa da vidimo onda ko je ko. Pa kad dovodite da lepo pazite jer taj treba da vam igra i tu Evroligu, Evrokup, ABA ligu... A ne ponašamo se kao pijani milioneri, navučemo sve i svašta pa večito svi drugi igraju sa veteranima 40+ jer su im decu pokupili večiti da ih "razigravaju" dok ista ne napuste sport (jer u ozbiljnim planovima nisu očigledno kad ih smestiš u 38. razvojnu ekipu).
H

Hehehhe

pre oko 2 godine

Vrhunski komentar
D

Drvo

pre oko 2 godine

Muta ziveli
K

Kvkv

pre oko 2 godine

Sramota sta je izjavio covek, aludirajuci verovatno na Slogu iz Kraljeva, ekipa koja cele godine igra na visokom nivou sa prosecnom ekipom. Sram te bilo
V

Voždovac

pre oko 2 godine

Pre bih rekao da misli na Zlatibor
N

Nije nego

pre oko 2 godine

Ko kaze da misli na Slogu?
c

carapan

pre oko 2 godine

bravo Muto legendo tako je u nasem fudbalu vec x godina i nikom nista zato izadjite na Izbore obavezno....
J

Jb

pre oko 2 godine

Namestali su i prosle godine i svi su cutali, niko prstom mrdnuo nije i zasto ne bi namestili i ove. Jos im je drzava i novac uplatila i lakse im je. Zabraniti strance u kls i mladjim kat, rasterati bandu i krenuti ponovo. A to se na nasu veliku zalost nikad nece desiti, jer debelo korenje je pusteno i tesko se cupa, tako da crno nam se pise. Interesi, sitni dogovori, selekcija ne postoji a o strucnosti i znanju ne smem ni da pricam. Dugo ovo traje a svi su sedeli i gledali, neki boga mi i pili :-). Jak lobi sa druge strane koji gura te price i one u 99% nisu u interesu sr kosarke koja je dosla u toliko zalosnu situaciju da gotovo ne postoje kvalitetni igraci za popunu takmicenja