Komentari na vest

Najbolja petorka ABA lige: Rame uz rame s NBA postavom iz sezone 2013/2014

S

Spomenko

pre oko 1 godinu

Mogli ste staviti cijelu petorku iz Partizana
H

Haa

pre oko 1 godinu

Sve ovo zahvaljujuci velikom Srbinu Zeljku dok on nije dosao i dobio neogranicen budzet imao si i srpske igrace u idealnom timu ABA Lige sad 3 od 5 igraca njegovi skupi stranci koje je platila drzava.
N

Njanjaa

pre oko 1 godinu

Plaky
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Нема Билија Берона, који је сатирао две године! Какав избор смешан! У задње 10 године партизан смешан, сваке године по 2 играча у првој петорци! Заборавили сте Ратковицу и Врабца!
0

03336

pre oko 1 godinu

Kako se gura partizan. Hajde ove, ali sto prosle sezone Obradovic najbolji Aba trener? Zvezdina dominacija Zvezda 1-2 igraca u prvoj Aba petorci, a partizan 3.Vazi.Hahah cirkus.
0

011.011

pre oko 1 godinu

Petrusev zasluzio u prvih 5. Ovih godina Zvezda dominirala i imala 1-2 igraca u petorci, ove sez partizan 3.Smejurija.
1

14

pre oko 1 godinu

Tri Zvezdina igrača u najboljoj petorci lige. Svaka čast svim Zvezdašima!
T

TuNeki

pre oko 1 godinu

Ima li Srba u srpskim klubovima, istrazite to novinari
I

Ivan OL 91

pre oko 1 godinu

Hahahaha tek sad vidim da Jokić nijednom nije bio u idealnom timu a imao je monstruozne brojke Megi.
C

Chelsea123

pre oko 1 godinu

Mislim da uopste ne treba komentarisati i usporedjivati El i generalno evropsku kosarku sa Nba jer su to dva razlicita sporta.To je isto kao da usporedjujemo 3X3 u Evropi i ono sto Dusan Bulut igra u Americi.Prvo kako se dozivljava kosarka kod nas i u Americi gde kod njih regularna sezona uopste nije bitna, a kod nas se igra na noz svaka tekma.Da ne pricamo o pravilima i o velicini terena koji daje skroz drugu dimenziju i koji forsira skroz drugi stil u Nba nego kod nas.Ja licno preferiram EL iako ni Nba plejof nije za bacanje.Svima je jasno da nijedna evropska ekipa ne bi imala preko 15 pobeda u Nba,ali mislim da to uopste nije ni bitno.
J

Junker

pre oko 1 godinu

Luka Bozic je imao sjajnu sezonu, al on sa 26 godina jos nije izasao iz okvira Aba lige i to u vlro skromnim ekipama. Igracki je ovo sigurno najbolja petorka ikad u ABA, to sto su posle Bogdsn i Saric napravili karijere to je drugo, ali nisu bili na nivou tada kao ovi sada. Svakako ova, kao i najbolja petorka EL je daleko od NBA. Evo jedan Majami je jedva izborio plej of, samo zamislite sta bi uradili bilo kome iz Evrope, a da ne pricamo o Finiksu, Bostonu, GSW.

КоТоГовориИстину

pre oko 1 godinu

Прва петорка- 4 играча из титиних близанаца-0 Срба!!! Више су Денвер, ефес,фенер,Српски клубови него ови бг еуро-us клубови.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

EGZUM, PANTER, NANELI, LEDEJ, LESOR. MADAR, AVRAM, TRIFA, JANIS, SMAJLI. Pravo pitanje je koja je petorka ABA lige svih vremena? Bogdan Bogdanovic i Nikola Jokic bi morali da budu u njoj bez ikakve dileme (mozda bi neko rekao da ima i boljih od Bogdana na 2), ali, ko bi bila preostala trojica?
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Јели дежменкасти Јокиќ, јахач коња? Какве везе има он са АБА? Маргинална сезона у визури!

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

"JELI" Hahaha Nije jeli nego je li i nije dezmenkasti nego dezmekasti. Sve i da je bio najgori u ligi (a daleko od toga da je bilo tako), morao bi da bude tu.
K

Košarkaši

pre oko 1 godinu

Kad pogledaš mnogoo ali baš mngoo dobrih košarkaša je bilo u ABA ligi. Evo ja za Zvezdu mogu da pomenem jednog Rakočevića na primer pa onda Micić, koji je jedan od najboljih play-eva Evrope....ima ih jo mnogo. Vi ostali dajte predloge iz vaših timova, da ne pišem ja, a sigurno ih ima na pretek što se kaže.
_

__________

pre oko 1 godinu

Faku, Bogdan, Kalina, Milojević, Jokić.