(©FIBA)
(©FIBA)

Najbolje tek sledi – izađi na crtu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.09.23. | 17:27

Počinje četvrtfinale, a sa njim i novi izazovi

Prošlo je deset dana Mozzart Izazzova, imamo 100 dobitnika, podeljeno je 2.000.000 dinara, ali najbolje tek sledi. Počinje nokaut faza, a sa njom novi izazovi i nova šansa da osvojiš deo nagradnog fonda od 200.000 dinara svakog dana.

Naredni dnevni izazov je da pogodiš najveću kvotu dana, a da na tiketu imaš jednog igrača Srbije plus i jednog igrača Litvanije minus poena. Sve dostupne granice se računaju.

Izabrane vesti

Zanimljivo je bilo prethodnih dana, pa smo tako videli da i sa tri para na tiketu i kvotom 14,19 možeš da dođeš do nagrade. Naš igrač je iskoristio alternativne granice na ukupno poena na meču, ispunio zadatak i ušao u deset najaboljih u danu. U istom danu prvo mesto i 75.000 dinara osvojila je kvota 48,58 kada je kladioc uhvatio osam parova od kojih je jedan bio fudbal.

Mozzart Izazzov trajaće tokom celog Mundobasketa, potrebno je da na sajtovima mozzartbet.com i mozzartsport.com pratiš dnevne zadatke i uvek budeš u igri za deo nagradnog fonda od 200.000 dinara koje Mozzart deli svaki dan.



tagovi

MundobasketMundobasket 2023košarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara