Džejms Naneli i Željko Obradović (©Star Sport)
Džejms Naneli i Željko Obradović (©Star Sport)

Naneli, Jaramaz i Vukčević nisu trenirali pred derbi sa Cedevitom Olimpijom

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.03.24. | 16:00

"Na nama je da probamo da nastavimo na način na koji smo igrali poslednju utakmicu, sa velikom borbenošću i sa željom da uđemo u seriju dobrih rezultata", rekao je Obradović

Partizan Mozzart Bet eksplodirao je protiv Efesa i pobedom sa 100 ubačenih poena uhvatio jak zalet pred završnicu sezone. Već u nedelju crno-belima sledi derbi Jadranske lige protiv Cedevite Olimpije (TV Arenasport, 18.45) koja je u prethodnih osam međusobnih susreta dobila čak pet.

Željko Obradović za utakmicu čiji bi ishod mogao da ima veliki uticaj na dalju borbu za drugo mesto na tabeli ABA lige ponovo mora da meša karte, jer u trenažnom procesu nisu bili Džejms Naneli, Ognjen Jaramaz i Tristan Vukčević.

Izabrane vesti

"Protivnik sa nekim stvarima koje su veoma bitne, sa novim trenerom i sa novim igračima. Na nama je da probamo da nastavimo na način na koji smo igrali poslednju utakmicu, sa velikom borbenošću i sa željom da uđemo u seriju dobrih rezultata. Džejms Naneli i Ognjen Jaramaz i Tristan Vukčević nisu trenirali tako da su njih trojica bili van tima na treningu, svi ostali su u redu", rekao je Obradović.

Mladi centar Parnog valjka Balša Koprivica podsetio je da je Cedevita Olimpija tradicionalno težak rival.

"Uvek igraju veoma dobro protiv nas. Poznajemo njihove igrače veoma dobro, tako da ćemo biti spremni za meč", rekao je Koprivica.

Ljubljančani su u prvom susretu ovih ekipa slavili rezultatom 95:91, tako da bi Parnom valjku pobeda sa bar pet razlike mnogo značila za eventualne krugove ako isti budu odlučivali drugo mesto.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetABA ligaŽeljko ObradovićDžejms NaneliOgnjen JaramazTristan VukčevićCedevita Olimpija

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara