Komentari na vest

Naneli: Željko ne veruje lažima koje kruže o meni

D

DRŽ SE BANKOMATA

pre preko 1 godinu

Za sada!
D

Drzavni klub...

pre preko 1 godinu

...iz laktasa i pored 40.mil sns budzeta i 4.mil punterom morao da Pobegne iz lige od sramote jer je pogubio sve 3 titule od duplo jeftinijeg Zvezdinog tima,pa kud ces vece bruke od toga!
P

Postajes

pre preko 1 godinu

Pravi primer navijaca Fmpa! Sta vam je Covke uradio ,unazadio vas je totalno! Nekad ste imali skoro dobre fore ,izgleda da je to nestalo sa ugasenom Zvezdom 2011! Rodjeni ste za excel ,Sarapu,Cecu i Lukasa! 😂😍
I

IgokeaDinamik

pre preko 1 godinu

Bice opet bezanija iz lige kad opet pogube sve 3 titule ko i prosle sezone i to sa sve 50.mil budzetom i 4.mil punterom! Ima da uzivam gledajuci kako se raspadaju i kako svi ti silni snsmilioni koje ste bacili na najskuplje moguce igrace u evropi nestaju bez traga i pretvaraju vam se u dugove koje nikad vratiti vise necete moci!
i

istina

pre preko 1 godinu

kako to da nijedan tegijevac nikako da pomene kako ih drzava ugnjetava
A

Apr bato

pre preko 1 godinu

Kaze suprotno ,cak i kosarci za koju spinujete lazi! Zeza vas taj Apr inace bi excel bio merodavan!
M

Milorad B

pre preko 1 godinu

Partizan u grbu ima crvenu zvezdu, svi ste vi prikriveni zvezdaši hahaha
7

777

pre preko 1 godinu

Partizanska mezimica moze da trosi sve pare poreskih obveznika bez da trepne...platice to narod Srbije
A

Aleksandar l

pre preko 1 godinu

Ako ne osvojte evroligu ove godine prodaću vas za 500 tona nafte!
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Cergari, Pavkov je usao sinoc da da gol, uradio to i uveo vas direktno u LE... Ne razumem zasto ste besni na njega...
B

Bunkeras

pre preko 1 godinu

5-6 godina bez ijedne titule u fudbalu i preko 20 godina bez igranja LS,cisto da te podsetim na istoriju tvog kluba! Ps: Fejnord 8 komada,Aek,Samrok,Sarloa,Dinamo zagreb,Petah Tikva,Flora i Fauna..itd itd mogao bih ovako da nabrajam do jutra!
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Poredit Zvezdu i partizan to isto kad poredis Real Madrid i Hetafe, jedan sampion evrope a drugi obicni komsija koji igra fudbal...
F

Fejnord 8.komada

pre preko 1 godinu

DOBIO SI 4.MIL ISTO KO I PUNTER,NARAVNO DA CES SAD DA HVALIS I TRENERA I KLUB!
P

Pavkov za 2-2

pre preko 1 godinu

Ma 12.000.000 za 2 godine nisi dobro cuo.
N

Nebitan sport

pre preko 1 godinu

Još boli pavkovic
H

Haifa 5 komada

pre preko 1 godinu

200 mil je dobio ..zeza vas samo Apr koji demantuje vase lazi i po njemu imate i u kosarci vise od nas!
S

Spale22

pre preko 1 godinu

Ko o čemu FMPovci o parama u KK Partizan. Ima vas i na vestima o FK Partizan, opet komentarišete o parama u KK. Izgleda neki šablon imate i samo copy-paste kada se pojavi neka vest o Partizanu :) a do juče ih nije bilo već se pratilo za koga da se navija da ispadne u kvalifikacijama za LŠ da bi Zvezda bila u trećem šeširu na žrebu ha ha
1

11.god bez EL

pre preko 1 godinu

Cisto da te podsetim na vasu istoriju u poslednjoj deceniji: 5.god u FK i 11.god u KK bez IJEDNE TITULE! 25.god bez LS u fudbalu i 11.god bez EL u kosarci,to vam je najveci uspeh vaseg kluba iz laktasa u poslednjoj deceniji,tako da PsssT...🤫
M

Mindara

pre preko 1 godinu

@11.god bez EL: Nije te dobro informisao Čovkins Lažovkins. 20 godina bez titule, a bez EL 30 godina. Što se fudbala tiče tu 50 godina nismo ušli u LŠ. A koliko si pa**lu i nepismen pokazuje tvoj komentar, kaže čovek da nas podseti na našu istoriju u poslednjoj deceniji i onda izjavi da 11 godina nismo osvojili titulu i da nismo igrali EL, a u fudbalu 25 godina bez LŠ... xD Pa prijatelju jel ti znaš koliko decenija ima godina, a da ne izguglaš sada? Iza broja 11 se ne stavlja tačka, osim ako si hteo reci jedanaesta godina, a nisi. Eee pa stvarno si... to što jesi. Kissić.
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

Pa sto bi verovao, kad zna da on laze vise od svih kad kaze "Obezbedili smo povratak u Evroligu".
P

Pavkovskocidajgolnogom

pre preko 1 godinu

Sto laze? Da necete mozda vi da nam zabranite da igramo EL?
A

Aleksandar l

pre preko 1 godinu

Ja sam vam obezbedio evroligu i to me kostalo 5 miliona!
P

Prva usna

pre preko 1 godinu

Jos skuolje me kostala ona 2011 od Cibone sto sam kupio!
L

Ludilo grobarsko....

pre preko 1 godinu

glavni komentar im je na vestima fkcz kako je zvezda dala para a nije usla u LS, A licemerima je ok sto je kk partizan spucao gomilu para a nije osvojio nista, a navijaci se prave mutavi, kao sami smo skupili, dao nordeus ,turske kompanije i ostale nebuloze.. I ti nama drze moralne lekcije????
d

daju

pre preko 1 godinu

I navijaci kupivinom oko 10.000 sezonskih karata
G

Gost123

pre preko 1 godinu

A Zvezdini navijaci ne kupuju karte? Vidis li nesreco koliko bilo ljudi sinoc? Jel si video proslu koliko bilo ljudi? Zvezda u prvenstvu ima 15k prosek!
a

asi

pre preko 1 godinu

Ima u Apr koliko je para prosle godine potrosio Partizan al ima i za tvoju Zvezdanu. Lepo pise,Zvezdana imala veci budzet.
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Ni ti nemoj da verujes grobarskim lazima da ste najbolji klub u regionu a titule nisu videli 9 godina. Jos nemoj da verujes lazima da zaluzeno igrate EL
C

Cccc

pre preko 1 godinu

25 miliona evra budzeta spucano , nista nisu osvojili, ne placaju porez, napustaju ligu ...bahati drzavni projekat
U

Uzas.

pre preko 1 godinu

25 miliona... I ovaj komentar nema nijedan minus... Dovoljno govori kolika je mrznja izmedju "navijaca" dva kluba. Ej, znate li vi sta je 25 miliona u kosarci???
m

merllin_pfc

pre preko 1 godinu

45 miliona a jos nismo doveli starynog playmakera i centra 😎
A

Apr izvestaj

pre preko 1 godinu

Jasno kaze da imate veci budzet od nas onda po vasim excel tabelama koje je Sarapa licno potvrdio da su tacne, imate 35 mil bidzet! Dzaba sipinujete istina se sakriti ne moze! U fudbali ste primili 100 mil vise ali veoma skromni rezultati! Ali pitanje do kada ce duh biti na vrhuncu …vec mu se vidi polako kraj! Sve ce doci na naplatu !
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Ti i ovi sto ti lajkuju nemate veze sa realnoscu. Jel znas sta je 25m u evropskoj kosarci? Pogledaj samo listu najplacenijih igraca i njihove plate. Za te pare bi u Partizan mogli da igraju Mirotic (5.4m), Larkin (3.5m), Micic (3.1m), Milutinov (2.5m), Veseli (2.5), Meli (2.2m), Tavares (2m), uz Shengeliju, De Koloa i Kalatesa. Jos da malo pretekne. 10 najplacenijih igraca Evrope, kad im saberes plate, mozes da pokrijes sa tom cifrom sto si odvalio. A i sto odvali bas 25m, sto ne rece 60m? Kad vec naduvavas na nenormalnu cifru, sto se zaustavi na 25?
G

Gost@Djuradj

pre preko 1 godinu

Mogli bi kad ne bi imali ambicije. Ali posto ih imaju, morali biste da im date bar 50% vise od toga, ako ne i duplo da biste ih doveli. Vi ste jednom Panteru dali milion i po godisnje. Sta mislis koliko ste dali para ovima sa dosta vecim "pedigreom" od njega?
T

Terza madjija

pre preko 1 godinu

Tih tvojih 25 je isto kao i onih 100 terzinih sto je pominjao da ce da zaradi.