Žofri Lovernj (© Star Sport)
Žofri Lovernj (© Star Sport)

Nastavlja se rekonstrukcija u Panatinaikosu: Lovernj na radaru Radonjića

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.07.22. | 21:22

Šuška se da bi nekadašnji kapiten Partizana mogao kod bivšeg trenera Crvene zvezde

Ekipa Panatinaikosa je jedna od najaktivnijih na evropskom tržištu. Novi trener Dejan Radonjić sklapa ekipu po svom ukusu, a do sada je šest novih ugovora potpisano. Stigli su Paris Li, Panajotis Kalaicakis, Marijuš Grigonis, Nejt Volters, Derik Vilijams i Endru Endrjuz. Međutim, tu se ne završava rekonstrukcija.

Poslednje spekulacija kažu da je Panatinaikos napikirao iskusnog Žofrija Lovernja kao potencijalno pojačanje. Francuski internacionalac se sasvim sigurno neće vraćati u Žalgiris gde je imao prethodni angažman, a jasno je da Dejan Radonjić sada traži visoke igrače. Derik Vilijams stiže kao prvo pojačanje u reketu, a posle njega Panatinaikos se zahvalio centru Džeremiju Evansu i krilnom centru Okaro Vajtu. To otvara prostor za još jednog igrača u reketu, a ostaje da se vidi da li će to biti Lovernj.

Izabrane vesti

Pričalo se da bi nekadašnji kapiten Partizana mogao u Asvel, ali od toga za sada nema ništa. Renomirani SDNA piše da bi mogao u zelenoi deo Atine kod Radonjića.

U bogatoj karijeri Lovernj je igrao u Šalonu, Valensiji, Partizanu, Himkiju, Denveru, Oklahomi, Čikagu, San Antoniju, Fenerbahčeu i već pomenutom Žalgirisu za koji je prvobitno potpisao još 2020. godine.


tagovi

Žofri LovernjKK PanatinaikosDejan Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara