Luka Dončić (©AFP)
Luka Dončić (©AFP)

Navijači opet kritikuju Dončića zbog viška kilograma

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.12.20. | 17:31

Slovenački as odgovara da nikada nije ni bio mišićav...

Fotografija na kojoj Luka Dončić pretrčava Džrua Holideja u pripremnoj utakmici između Dalasa i Milvokija postala je viralna na društvenim mrežama, a razlog je prost - višak kilograma prve zvezde Dalasa.

Istini za volju i pored toga što ima majicu i preko dres Dončiću se nazire stomak, ali je i pored toga drugu uzastopnu pobedu nad Baksima završio sa odličnih 27 poena (9/20 iz igre), osam skokova i četiri asistencije. Međutim, mnogo više o njegovoj igri protiv Milvokija govorilo se o Dončićevom opuštanju, što je naišlo na kritike javnosti.

Izabrane vesti

Upravo iz tog razloga Dončić je morao da odgovori na prozivke i jednostavno svima stavi do znanja da nema razloga za brigu, iako je i sam priznao da nije u idealnoj kondiciji.

“Pazite, ljudi na tviteru pišu sve i svašta. Istina je da nisam u najboljoj formi, ali biću spreman. U to nemam dilemu. Samo da bude jasno, nikada nisam ni bio neki mišićav tip, tako da ne znam šta bih vam još rekao“, poručio je Dončić.

Slovenački as bio je meta kritičara i pošto je doneta odluka o završetku NBA sezone u “balonu“ na Floridi. Dončić se na početak priprema pojavio takođe s viškom kilograma, o čemu su javno pričali i treneri zaduženi za njegovu fizičku spremu u Dalasu. Ipak, Dončić je igrao odlično u Diznijevom svetu i da se Kristaps Porzingis, pa i on sam nisu povredili, možda bi čak Mavsi uspeli da eliminišu Kliperse.

Dalas ligaški deo sezone počinje 24. decembra protiv Finiks Sansa.



tagovi

NBA ligaDalas MaveriksLuka Dončić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara