undefined
undefined

Navijači Partizan Mozzart Beta odabrali: Kevin Panter najbolji igrač prošle sezone

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.10.23. | 18:17

Navijači nisu imali dilemu - Kevinu Panteru uručena nagrada pred meč sa Barselonom

Nema potrebe da trošimo reči koliko je Kevin Panter bio značajan za rezultate Partizan Mozzart Beta prošle sezone. Kao kapiten je bio udarna igla svih uspeha, a to sada nije prošlo neopaženo kod navijača Partizana po čijem izboru je izabran za najboljeg igrača za prošlu godinu.

Plaketa za zvanje najboljeg igrača uručena mu je pred utakmicu sa Barselonom u prepunoj Areni, a čitava hala ga je očekivano pozdravila ovacijama.

Izabrane vesti

Panter je i bez novog ugovora ostavio neizbrisiv trag. Za dve sezone je postao istinski lider, najbolji strelac i drugi strani kapiten Partizana.

Posebno će se pamtiti prošle sezone njegove partije protiv Reala kada je pogodio trojku za pobedu, pre toga je na identičan način u Monaku obezbedio plasman u plej-of, kao i peta utakmica ABA lige protiv Crvene zvezde kada je crno-belima doneo ABA titulu posle 10 godina.

Ipak, možda je ključni momenat usledio nekoliko dana nakon regionalne titule kada je Kevin Panter šokirao Evropu, odlučio da ne ode u Barselonu, već da potpiše novi dvogodišnji ugovor sa crno-belima.

Plaketa za najboljeg igrača Partizana je samo logičan sled događaja.



tagovi

KK PartizanKevin Panter

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara