Navijači pesmom dočekali crno-bele u Beogradu, suze u Lesorovim očima: Hoćemo pobedu u derbiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.05.23. | 05:49

Posle bolnog poraza, podrška za košarkaše Partizan Mozzart Beta

Posle srceparajućeg poraza u Madridu, povratak ekspedicije Partizan Mozzart Beta u Beograd je protekao tiho. Nikome nije bilo do priče, ali situacija se preokrenula u potpunosti po sletanju ne beogradski aerodrom Nikola Tesla, oko 05.00 ujutru.

Stotinak navijača dočekalo je crno-bele, uz pesmu. Pružili su podršku svojim ljubimcima u najtežem trenutku u sezoni. Izabranici Željka Obradovića su se borili do poslednjeg atoma snage, odigrail pet epskih utakmica sa najtrofejnijim evropskim klubom, malo je nedostajalo da sledeći let iz Beograda bude za Kaunas, ali... Real je u neverovatnom raspletu došao do istorijskog preokreta i zakazao El Klasiko sa Barselonom u polufinalu Fajnal fora.

Izabrane vesti

Prepoznali su navijači da su košarkaši Partizana dali sve od sebe i pokazali da to itekako cene, kao i da će biti uz njih i u pobedi, ali i u porazu.

Iako je na putu do glavnog grada Srbije u taboru crno-belih vladala tmurna atmosfera, sve se promenilo na aerodromu. Nisu košarkaši mogli da ostanu ravnodušni, emotivno su proživeli i ovaj trenutak sa navijačima, a u očima Matijasa Lesora mogle su se videti i suze. Toliko su francuski centar i njegovi saigrači hteli da obraduju navijače, malo je nedostajalo, ali pristalice kluba iz Humske su se postarale da im stave do znanja da su će im pružati vetar u leđa i u nastavku sezone.

Sledi završnica sezone u ABA ligi, Partizan Mozzart Bet najpre očekuje četvrtfinalna serija sa Studentskim centrom, pa polufinale sa boljim iz okršaja FMP-a i Cedevite Olimpije, a ako sve prođe prema očekivanjima i Crvena zvezda opravda ulogu favorita protiv Budućnosti, okršaj sa večitim rivalom u borbi za jadranski tron.

"Hoćemo pobedu u derbiju", skadirali su navijači crno-belih, jasno stavivši do znanja Obradoviću i njegovim izabranicima da će biti tu do kraja i da će biti prilike da se sezona završi trijumfalno.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetMatijas Lesor

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara