NBA ALL STAR SPECIJAL: Glasajte, pardon kladite se na Jokića u MOZZARTU!

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.02.19. | 15:29

Kvota da će naš as večeras u Šarlotu slaviti u "Skils čelendžu" je 10,0! A tu su i koeficijenti za takmičenje u šutiranju trojki i zakucavanju

Drugi dana 68. Ol star vikenda nam donosi možda i najintersantnija takmičenja gde zasita pobeđuje bolji i motivisaniji. Za razliku od same utakmice najvećih košarkaških zvezda, gde odbrana praktično ne postoji, a koja je zakazana za 02.00 u ponedeljak ujutru, večerašnji dueli u "skils čelendžu", šutiranju trojki i zakucavanju zaista se rade iz sveg srca. Ne "odrađuju" se zarad banalnog plezira najmlađe publike.

NBA ALL STAR SPECIJAL - IGRE I KVOTE

Izabrane vesti

I upravo to je razlog više za klađenje na ove tri discipline. A što se tiče "skils čelenža" imamo još jedan razlog više, a to je Nikola Jokić. Prvi Srbin koji će nakon 15 godina pauze igrati na glavnom događaju vikenda, u timu koji je odabrao Janis Adetokumbo, oprobaće se večeras ponovo u "veštinama", dve godine nakon poraza u finalu od Kristaps Porzingisa. "Veliki meda" iz Sombora nije favorit, pa je od MOZZARTA dobio kvotu 10,0 u ovom takmičenju u kojem se ispituju kvaliteta igrača u šutiranju, driblanju i dodavanju. Duplo više od Luke Dončića koji će se takođe predstaviti navijačima u Šarlotu, nakon što je odigrao u petak meč "Zvezde u usponu". Najviše šanse da slavi, prema procenama stručnjaka ima saigrač Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice u Sakramento Kingsima, Diaron Foks sa koeficijentom 4,00. A ukoliko mislite da neće pobediti, možete se kladiti i na to, a kvota je 1,20.

Predstavnika nemamo u šutiranju trojki - iako imamo dvostrukog pobednika, Peđu Stojakovića - ali znamo ko je glavni favorit. Naravno, u pitanju je možda i najbolji plej današnjice Stef Kari. Vođa aktuelnih šampiona NBA, Golden Stejt Voriorsa ima već jednu titulu u ovoj disciplini osvojenu 2015. u Bruklinu.

Poslednja i najatarktivnija večerašnja dusciplina je naravno - zakucavanje. Nakon nekoliko sezona dosade, poslednjih godina je veoma interesantno i konačno su pomerene mnoge granice postavljene još u poslednjoj deceniji 20. veka, u vreme vladavine Majkla Džordana. Po MOZZARTU najveću šansu da zadivi publiku i sudije sa kvotom 2,.70 ima Denis Smit junior, vedeta Dalas Meveriksa.

 ***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Nikola JokićNBA Ol star vikend

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara