©AFP
©AFP

NBA u sve većem problemu, ne igra se ni u Vašingtonu

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.01.21. | 01:59

Šesta utakmica koja je odložena zbog problemima sa virusom korona

Nešto ranije stigla je vest da se Boston i Orlando neće sastatu u planiranom terminu u noći između srede i četvrtka, što je treći vezani meč Seltiksa koji je odložen. Razlog je naravno virus korona, na poslednjim testiranjima je utvrđeno prisustvo virusa kod pojedinih igrača, dok su ostali bili u kontaktu sa zaraženima i nisu u stanju da izađu na parket, pa Bred Stivense nema minimalnih osam igrača na raspolaganju. Situacija je sve lošija i u Vašingtonu, pa košarkaši Jute sutra neće gostovati u glavnom gradu SAD.

Susret između Vizardsa i Džeza bio je planiran za četvrtak (01.00), ali je obelodanjeno da je više igrača Vašingtona bilo u kontaktu sa osobama koje su zaražene virusom korona, te Skot Bruks nema osam potrebnih igrača da bi izveo ekipu na parket. U startu je javnost bila obaveštena da medicinske protokole nisu prošli Moric Vagner i Rui Hačimura, ali Adrijan Vojnarovski javlja da je ipak veći broj igrača koji je zbog bliskog kontakta sa zaraženim osoba sprečen da nastupi protiv sastava iz Solt Lejk Sitija.

Izabrane vesti

"Moraćemo da pratimo sve što nam iz lige budu rekli. Ipak su oni eksperti. Imaju sve medicinske i naučne podatke, imaju sve. Ja sam uz NBA šta god da bude odluka", izjavio je trener Vizardsa Skot Bruks.

Duel u Vašingtonu šesti je koji je otkazan ove sezone, a na poslednjim testiranjima na Kovid-19 utvrđeno je prisustvo virusa kod četiri igrača, novi rezultati biće objavljeni u toku sedmice.



tagovi

Vašington Vizards

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara