Bojan Bogdanović
Bojan Bogdanović

NBA večeras: Tražimo poene Bojana Bogdanovića

Vreme čitanja: 3min | pet. 03.02.23. | 16:22

Večeras tipujemo na igrače

Večerašnje NBA utakmice igraju se nakon šta je objavljen popis igrača koji su kao rezerve izabrane na Ol-Star meč. S tom idejom smo slagali naše današnje predloge za vaše tikete.

ENTONI EDVARDS (broj poena na utakmici (27,5), tip više, kvota 1,85)

Izabrane vesti

Prvi pik drafta od pre tri godine ove sezone ima prosek od 24,9 poena, 6,1 skokova i 4,6 asistencija uz 46,3% šuta te 37,1% za trojke. Doslovno je održavao ekipu Minesote u borbi za plejof gde se trenutno i nalaze, tačnije na šestom mestu Zapadne konferencije. No, to mu nije bilo dovoljno da izbori Ol-Star utakmicu, a Edvards je odmah nakon šta je bilo poznato ko je izabran kao rezerva jasno pokazao da je razočaran šta nije u tom društvu. To znači da će večeras protiv Orlanda jako želeti da pokaže da su ga nepravedno preskočili, a iako je večerašnja granica velika, mi verujemo da će ići preko nje. U zadnjih sedam mečeva, pet puta je preskočio granicu, a treba dodati kako je u prvoj utakmici protiv Orlanda ubacio 35 poena.

DEANDRE EJTON (broj poena na utakmici (18,5), tip više, kvota 1,85)

I centar Finiks Sansa se nadao pozivu na Ol-Star utakmicu. Finiks je ove sezone imao dosta problema s povredama, pre svih Devina Bukera, Krisa Pola i Kamerona Džonsa pa se Deandre Ejton nametnuo kao najkonstantniji igrač tima. On je na proseku od 17,8 poena i 10,1 skokova uz 57,4% šuta šta su odlične brojke, ali nisu bile dovoljne da mu omoguće igranje na Ol-Staru. Kad je već tako, onda će Ejton večeras sigurno da pokuša da odigra šta bolju utakmicu kako bi dokazao da može da igra s najvećim zvezdama. Problem je šta Finiks igra protiv Bostona koji igra dobru odbranu pod košem, ali mi ipak verujemo da bi Ejton mogao da prebaci ovu granicu. Prebacio ju je u zadnjih pet mečeva koje je igrao.

KRISTAPS PORZINGIS (broj poena na utakmici (23,5), tip više, kvota 1,85)

Na Porzingisa se večeras ne kladimo zbog toga šta je on preskočen u izboru za Ol-Star meč, nego zato jer Vašington igra protiv Portlanda u čijim redovima neće biti povređenog Jusufa Nurkića. Njegova zamena je Dru Jubenks, a on ipak nije kalibar igrača koji bi mogao da dobro čuva Porzingisa. Centar Vošingtona ove je sezone na proseku od 22 poena po meču, a iako je u zadnje dve utakmice postigao manje od toga - po 17 poena, ovo bi mogla da bude utakmica u kojoj će pokazati da mu nije problem da prebaci svoj sezonski prosek.

BOJAN BOGDANOVIĆ (broj poena na utakmici (22,5), tip više, kvota 1,85)

Ditroit i Šarlot igraju večeras derbi s dna tabele konferencije. Ove dve ekipe imaju najgori učinak na Istoku, a kako se ne usuđujemo da prognoziramo ko će u tom meču da pobedi, tako smo se ipak odlučili da stavimo na tiket jednog od igrača iz tog meča. Odlučili smo se na onog na koga smo se ove sezone dosta puta kladili. Bojan Bogdanović igra najbolju sezonu u karijeri, na proseku od od 21,4 poena uz odličnih 48,7% šuta te 41,6% za trojke, a Hrvat nas je retko kada razočarao ove sezone šta se tiketa tiče. U januaru je imao prosek od 23,3 poena po meču, a svoje dobre igre mogao bi da nastavi i protiv Hornetsa koji su poznati kao tim koji prima jako puno koševa. U prvoj utakmici koju su ove dve ekipe igrale ove sezone on je postigao 24 poena. Više od toga, šta se nas tiče, ne treba ni večeras.

 


tagovi

Bojan BogdanovićNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara